Pestisori, la multi ani! (32)
Raspunsuri - Pagina 14
andanii spune:
fetelor ... multumesc 
m-am trezit in pupacelile sotului .... m-am imbracat frumos si am venit la lucru, acuma astept sa se trezeasca puiul si sa ma sune, ieri deja mi-a dat cadoul ca nu mai avea rabdare .... ![]()
deocamdata sunt ok , sotul mi-a zis ca-s ca la 19 ani, fratele spunea ca nu arat mai mult de "24 la cata minte am", m-au sunat deja prietene dragi care m-au incurajat ca atat ff bine si nu sunt batrana
.... sa vedem cum va decurge in continuare ziua mea 
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
nicoll_mada spune:
Elena
La Multi Ani puilor mici Andrei si Mihai,sa fie sanatosi,sa creasca mari si impreuna cu surioara sa va umple vietile de bucurie!!!
Andanii asa si trebuie,sa te simti cea mai cea azi!!!Si cum sa fi batrana?Sti ca sufletul conteaza cel mai mult!

nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
andanii spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui elyanne La muuuuuuulti ani, andanii! La muuuuuuulti ani: puiuDana, kitty_nic, alinabratu2000, nanami! Si evident... La muuuuuuulti ani, puii mei mici: Andrei si Mihai!Cryna de cele mai multe ori citesc ce scrii... uneori doar bucati... depinde cum ma lasa trupa ![]() Dany nici mie nu-mi place cum i-am tuns ... dar creste parul... poate mai des... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
of elyanne scuze draga mea , in elanul meu nu am observat ca e ziua puilor tai azi ... ce fain .... superrrrrr .... sa-ti traiasca , sanatosi , voiosi , cu multu mult noroc in viata si numai bucurii si fericire sa-ti aduca ... sunt niste frumosi ... i-am votat si la poze anul trecut ... io cred ca ti-am si scris cat imi plac nu???? sau memoria mea de babaciune imi joaca feste

LA MULTI ANI!!!! .... Mihai si Andrei

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
andanii spune:
La muuuuuuulti ani: puiuDana, kitty_nic, alinabratu2000, nanami!
sanatate si noroc !!!

ANDANII 

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
Tethys spune:

"LA MULTI ANI!"
puiuDana
kitty_nic
alinabratu2000
nanami
andanii
Multam de
-luta Nicoll
. Acusi vin la taclale
...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Si separat... ca-s puiuti mici
... deci importanti... si mai importanti
, mai bine zis (nu se supara mami
si nici celelalte sarbatorite
)...
"LA MULTI ANI!"
Andrei & Mihai (Elyanne)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Nally spune:
La multi ani!

kitty_nic
alinabratu2000
nanami
andanii
Sa fiti iubite si fericite fetele! 
Ely sa iti traiasca puii mici si scumpi! Ce mici... ca sunt mari acum!!!
Daniela
multumim!
Baieti sunt mai bine cu raceala! Azi vreau sa fac paine in casa si ... nu mai stiu ce mancare sa fac! Caut pe net! ![]()
andanii spune:
nicoll ti-am vazut pozicile ... super asemanarea dintre fata si tine ... chiar .... parca esti tu dinou mica 
super
... e o frumoasa , sa-ti traiasca 
ANDANII 

daniela_daneza spune:
La multi ani baieti frumosi Andrei & Mihai !
Ely , sa creasca mari si sanatosi si sa va aduca numai bucurii si sa aiba noroc ...toti 3 !

La multi ani , Andanii, puiuDana, Kitty mic, Alinabratu 2000 si Nanami!

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
nicoll_mada spune:
andanii multam fain!
Este drept ca la turta ei,cand am aratat foto a mea,toata lumea ma intreba unde am mai facut poze alb-negru fetei?
Cand le-am explicat ce si cum parca nu le venea a crede.
Sa dea Dumnezeu sa ne traiasca tuturor copilasii si sa ne bucuram de ei!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

... dar creste parul... poate mai des...