Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *13*
Raspunsuri - Pagina 8
andanii spune:
nu mai am cuvinte in fata durerii voastre
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
alice2004 spune:
Cineva spunea ca daca ar putea, i-ar da Emmei din zilele sale, sa se poata bucura de viata alaturi de familia care o iubeste mai mult decit orice ! Asa as dori si eu, sa pot sa ii dau Emmei zile insorite si linistite de la mine ...
Aida, multe imbratisari de la mine si sinteti mereu in gindurile mele !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
ADRIANKA spune:
Doamne, cata durere pot duce oamenii! Nu stiu cum le socotesti, cum le invartesti, dar uneori esti tare nedrept, Doamne!
Multa putere va doresc!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
Alma2006 spune:
Nu am cuvinte Aida....Va imbratisez si eu, virtual, il rog pe Bunul Dumnezeu sa se indure de voi, sa aveti o zi buna cu multa lumina, liniste si fara pic de durere.
Pup pisoiasul mic si ma rog pentru voi!
mihaela_s spune:
Aida, o imbratisare din toata inima mea si un sarut cald pe ochisorii obositi ai Emmei. Atat pot face pentru voi, din pacate.....
O zi mai buna decat ieri va doresc.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
diarux spune:
este ora 13.
ma pt EMMA si mamica ei.
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...