Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *13*
Raspunsuri - Pagina 14
ariadnabr spune:
O zi linistita pui mic...Ti-am trimis unul din ingerii mei sa vegheze asupra ta...esti in gandul meu mereu, te port in inima...Sa dea Dumnezeu sa ai o zi buna...si poate maine, o minune...atatia oameni se roaga pentru tine si te iubesc...TREBUIE ca Domnul sa ne auda!
Aida...putere... suntem aici...suntem cu voi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
afibebe spune:
Emma suntem cu gandul la tine.
Ne rugam lui Dumnezeu sa ai o zi fara dureri.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
szivarvany spune:
Aida, nu va putem ajuta cu nimic, nu este ceva-orice sa o faca sa zambeasca pe Emma ???
Sunteti in gandurile mele tot timpul, deschid subiectul cu atata speranta
Multi, multi micutei luptatoare !
Si tie multe
Suntem aici alaturi de voi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
SunSmile spune:
Te pup, sufletel luptator! Domnul si ingerasii toti sa-ti fie in preajma!
Esti numai si numai IUBIRE!
Mamica unui MIRACOL
Dodo-pui spune:
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui avmaria Draga mea Aida, cred ca mesajul tau de acum 2 zile e cel mai trist pe care l-am citit vreodata. Nu am avut puterea sa-ti scriu ceva atunci. Stau si privesc inmarmurita durerea aceasta care tot creste, mai mare decat orice ar putea sa o contina ... si ma transform in stana de piatra. Ma cutremur. Imaginea cea mai puternica e cea a ochilor negri ai Emmei, care te privesc fix pe tine, mamica ei. Esti o mamica extraordinara, te rog din suflet nu te mai gandi ca nu ai putut sa o ajuti in nici un fel. O mamica extraordinara a unei fetite extraordinare care-si iubeste mama mai presus decat orice, pe care care nu o doare "nimic" din trupusorul chinuit. Emma e mai tare decat noi toti la un loc. Sant convinsa ca puterea ei va fi o sursa de energie pt tine, pt sotul tau. Nu este egoism faptul ca doresti sa o tii langa tine cat de mult timp ... este instinctiv, normal, e iubire, e frica. Eu am sa te cert daca am sa te mai aud invinuindu-te asa. Ultimele luni de chin ale Emmei NU ti se datoreaza, nu stie nimeni cui i se datoreaza. Nu stie nimeni daca i se datoreaza cuiva. E enigma vietii, si va ramane o taina pt noi toti pamantenii, religiosi sau nu. Asculta-ti instinctul de mama in continuare, lasa-l sa te ghideze... iti va sopti sa te lupti sau sa lasi acceptarea sa ia locul sperantei.... Inchide ochii, iubita mea Aida, si de cate ori simti ca nu mai poti adu-ti aminte de puterea Emmei, pe care nu o doare nimic. Adu-ti aminte ca sufletele voastre sant pe veci unite. As vrea sa-ti sarut talpile, sa intelegi cat imi esti de draga desi nu te cunosc, si cat te respect pt curajul tau. Pe Emma as vrea sa pot sa o privesc doar, sa-i vad ochii negri, frumosi si puternici. Sant convinsa ca cei care iti scriu sant o infima parte din cei care va au zilnic in ganduri. E greu sa scrii in aceste momente, cand te simti slab, pustiit si neajutorat. Dar vreau sa cred ca aceste gandrui bune vor ajunge pana la sufletul vostru chinuit, macar o vaga adiere de alinare. Si sant convinsa ca mult mai multi decat cei care ti-au scris si-ar da cu draga inima zile din viata lor pt viata Emmei. PAstreaza gandul acesta - un gand de speranta - si pune-l bine la adapost in sufletelul tau incercat. Vom fi alaturi de tine oricum, toti - si cei care nu ti-au spus-o din pudoare. Alaturi pt orice vei simti tu nevoia : sa urli, sa plangi, sa te intrebi, sa ceri ajutor, orice vei simti nevoia, iubita mea Aida. |
Iti multumesc pt ca ai avut puterea sa scrii atat de frumos. Ai un suflet mare!
Aida, ma inclin in fata ta. Emma e mereu in gandurile noastre!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
onix spune:
Va urmaresc lupta de multe luni, imi impletesc rugaciunile pentru sanatatea Emma cu ale celorlalti pentru a le da si mai muta tarie in speranta unui raspuns...
Nu am scris niciodata pana acum cand m-am regasit complet in mesajul lui AVMARIA.
Aida esti cea mai minunata mamica pe care o poate avea Emma!
Dumnezeu sa vegheze asupra familiei voastre!
eladea2005 spune:
Aida, iubita, daca lacrimile noastre, ale tuturor celor care jelesc suferinta Emmei, s-ar uni, am face cel mai mare rau din lume, care ar purta cu el toata durerea din sufletelele voastre chinuite....
Doamne curma-le durerea si suferinta si da-le Doamne liniste si pace...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...