Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *13*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

O zi linistita pui mic...Ti-am trimis unul din ingerii mei sa vegheze asupra ta...esti in gandul meu mereu, te port in inima...Sa dea Dumnezeu sa ai o zi buna...si poate maine, o minune...atatia oameni se roaga pentru tine si te iubesc...TREBUIE ca Domnul sa ne auda!

Aida...putere... suntem aici...suntem cu voi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Emma suntem cu gandul la tine.
Ne rugam lui Dumnezeu sa ai o zi fara dureri.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Aida, nu va putem ajuta cu nimic, nu este ceva-orice sa o faca sa zambeasca pe Emma ???

Sunteti in gandurile mele tot timpul, deschid subiectul cu atata speranta
Multi, multi micutei luptatoare !
Si tie multe

Suntem aici alaturi de voi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Te pup, sufletel luptator! Domnul si ingerasii toti sa-ti fie in preajma!

Esti numai si numai IUBIRE!

Mamica unui MIRACOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Pup pisoiul mic!
Sa ai o zi fara dureri puiut drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui avmaria

Draga mea Aida, cred ca mesajul tau de acum 2 zile e cel mai trist pe care l-am citit vreodata. Nu am avut puterea sa-ti scriu ceva atunci. Stau si privesc inmarmurita durerea aceasta care tot creste, mai mare decat orice ar putea sa o contina ... si ma transform in stana de piatra. Ma cutremur. Imaginea cea mai puternica e cea a ochilor negri ai Emmei, care te privesc fix pe tine, mamica ei. Esti o mamica extraordinara, te rog din suflet nu te mai gandi ca nu ai putut sa o ajuti in nici un fel.

O mamica extraordinara a unei fetite extraordinare care-si iubeste mama mai presus decat orice, pe care care nu o doare "nimic" din trupusorul chinuit. Emma e mai tare decat noi toti la un loc. Sant convinsa ca puterea ei va fi o sursa de energie pt tine, pt sotul tau. Nu este egoism faptul ca doresti sa o tii langa tine cat de mult timp ... este instinctiv, normal, e iubire, e frica. Eu am sa te cert daca am sa te mai aud invinuindu-te asa. Ultimele luni de chin ale Emmei NU ti se datoreaza, nu stie nimeni cui i se datoreaza. Nu stie nimeni daca i se datoreaza cuiva. E enigma vietii, si va ramane o taina pt noi toti pamantenii, religiosi sau nu.

Asculta-ti instinctul de mama in continuare, lasa-l sa te ghideze... iti va sopti sa te lupti sau sa lasi acceptarea sa ia locul sperantei....
Inchide ochii, iubita mea Aida, si de cate ori simti ca nu mai poti adu-ti aminte de puterea Emmei, pe care nu o doare nimic. Adu-ti aminte ca sufletele voastre sant pe veci unite.

As vrea sa-ti sarut talpile, sa intelegi cat imi esti de draga desi nu te cunosc, si cat te respect pt curajul tau. Pe Emma as vrea sa pot sa o privesc doar, sa-i vad ochii negri, frumosi si puternici.

Sant convinsa ca cei care iti scriu sant o infima parte din cei care va au zilnic in ganduri. E greu sa scrii in aceste momente, cand te simti slab, pustiit si neajutorat. Dar vreau sa cred ca aceste gandrui bune vor ajunge pana la sufletul vostru chinuit, macar o vaga adiere de alinare. Si sant convinsa ca mult mai multi decat cei care ti-au scris si-ar da cu draga inima zile din viata lor pt viata Emmei. PAstreaza gandul acesta - un gand de speranta - si pune-l bine la adapost in sufletelul tau incercat. Vom fi alaturi de tine oricum, toti - si cei care nu ti-au spus-o din pudoare. Alaturi pt orice vei simti tu nevoia : sa urli, sa plangi, sa te intrebi, sa ceri ajutor, orice vei simti nevoia, iubita mea Aida.

Iti multumesc pt ca ai avut puterea sa scrii atat de frumos. Ai un suflet mare!

Aida, ma inclin in fata ta. Emma e mereu in gandurile noastre!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onix spune:

Va urmaresc lupta de multe luni, imi impletesc rugaciunile pentru sanatatea Emma cu ale celorlalti pentru a le da si mai muta tarie in speranta unui raspuns...
Nu am scris niciodata pana acum cand m-am regasit complet in mesajul lui AVMARIA.
Aida esti cea mai minunata mamica pe care o poate avea Emma!
Dumnezeu sa vegheze asupra familiei voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Aida, iubita, daca lacrimile noastre, ale tuturor celor care jelesc suferinta Emmei, s-ar uni, am face cel mai mare rau din lume, care ar purta cu el toata durerea din sufletelele voastre chinuite....

Doamne curma-le durerea si suferinta si da-le Doamne liniste si pace...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput