Remedii par electrizat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Esti in Germania, foloseste Londa Professional e la mama ei acolo gama asta.. ar trebui sa gasesti prin saloane. Cauta gama de hidratare, cea cu bulina mov. Foloseste samponul si masca si las-o pe par 5 min dupa ce il speli.
Tot la salon intreaba.. sunt creme care rezolva problema electrizarii. Sunt creme care se aplica la sfarsitul coafarii si dau stralucire. Ele majoritatea au efect antifrizz. De asemenea mai sunt produse care se aplica in timpul coafarii de genul protectiilor la caldura si care au si efectul asta. Atentie insa, daca vei folosi produse profesionale la cantitatea aplicata. Trebuie aplicat cate putin produs, pentru ca, altfel iti incarca parul.. si nu asta iti doresti..
Succes.. si inca ceva.. Bea Apa..

Ana - mamica Teei (03.06.2008) si 29+ cu bebe 2
Blog-ul Teei : http://familie.dasolutii.ro
Copilul nr. 3 - site-ul meu http://www.dasolutii.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Cait, poti da mai multe detalii despre uleiul de trandafiri pe care il folosesti?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Eu pe acesta il folosesc http://www.naturepurity.com/cgi-bin/product.cgi?ref=cpa305&from=body Chiar acum am facut inca o combinatie am pus un pic de ulei de argan si ulei din asta si am aplicat pe varfuri si apoi si pe lungime.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui kj74

in loc de uscator si perie foloseste o perie rotativa rowenta poate care are functie ionica tocmai ca sa combata electrizarea

that and ionic blow dryer as well! huge difference!
and coconut oil...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anutza, am folosit la indemnul coafezei produsele de la Kerastase.

Cam vax mai toate si sincer m-am cam saturat sa dau banii pe produse scumpe care nu fac nimic.Tot de la coafeza stiu ca apa de aici e tare pacastoasa.
Sunt ani buni ca nu-mi mai vopsesc parul tocmai pt a evita problemele,culmea e ca era mai distrus inainte,da parca mai mult si nici nu se ingrasa asa de tare.

De aceea as fi vrut chestii cat mai naturale ca restul le-am cam incercat.

Cait, merci, am sa ma uit si eu dupa uleiul asta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

M-am uitat de cand era postul...pentru ca in continuare am aceeasi problema, la care tot nu am gasit solutie.. Vara sunt OK, insa iarna e jale... Si eu am renuntat sa mai iau tot felul de chestii scumpe, sincer nu vad nici o diferenta, si cu produsele dermatocosmetice m-am enervat, nu au nici un efect

O sa incerc sa imi iau un uscator de par cu functie ionica, asta mi-au recomandat si cei de la coafor, insa mi-au zis sa nu ma astept la efecte fabuloase, pentru ca daca asa e el, nu am ce-i face... Cat despre perie din aia rotativa, au zis sa nu-mi treaca prin cap sa folosesc daca nu vreau sa arat ca un arici..

Oricum enervanta problema, am ajuns iarna sa nu-mi mai cumpar nimic de imbracat (bluze ma refer), pentru ca mi se lipeste parul de fata ingrozitor cand le probez si ma enerveaza la culme. A, o alta solutie simpla si necostisitoare ar fi sa il tin forever prins in coada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

tierry te rog sa ma scuzi ca ma bag in subiectul initiat de tine dar cum am si eu o probl cu parul m.am gandit sa nu mai deschid alt subiect.Daca deranjez,spune-mi si deschid altu,da?

Deci, parul meu a pierdut din strulucire,e uscat, e aspru de nestapinit si nu mai are nici o forma,indiferent cit de bine sint tunsa sau cite produse de hidratare folosesc nu-l pot aranja nicicum.Mi s-a spus ca odata cu nasterea dat schombarilor hormonale n.o sa mai pot avea never parul meu.nu stiu...mi s.a spus sa fol produse profesionale,inca n.am incercat.Cert e ca apa,intr.adevar e plina de calcar si aici,am un puiutz mic care nu ma lasa nici sa ma dushuiesc daramite sa stau cu masti pe cap....help.me cu ceva!!

Mergi la inceput