De ce inseala unii oameni (barbatii)?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Deci eu zic ca dc inseli, nu e vorba de ceilalti si de "cauze" din afara, e vorba de tine si caracterul tau.

Eu sunt de acord cu ruxi. Ca dupa inselat e usor (sau relativ usor) sa gasesti cauze, scuze etc. Daca cineva crede intr-o relatie si chiar exista cauze, atunci ar trebui sa lucreze la ele (la cauze vreau sa zic, si sa le rezolve).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Pai intrebarea topicului era: De ce inseala unii oameni (barbatii) - si raspunsul a fost dat cel mai corect de cristoiu.

Ca nu e etic, ca n-ar trebui, ca ar putea face altfel, ca nu-i corect etc etc - este cu totul altceva. Nu-i mangaie nimeni pe cap, doar se raspunde la o intrebare. Cine le da flori pentru faptul ca inseala?

Ah, am inteles, vrem doar sa-i intelegem, nu sa-i scuzam

Exact.

In general nu e bine sa ne grabim sa tragem concluzii aiurea, fara sa ascultam si sa incercem sa gandim cu mintea celuilalt.

Deci evident ca trebuie in primul rand sa intelegi ce-a gandit atunci. asta nu te obliga nici sa-i scuzi, nici sa-i ierti, nici sa te faci ca ploua...ci poate sa te duca la decizia cea mai potrivita pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Faptul ca intelegem ne face sa toleram, sa acceptam. Dar in nici un caz sa aprobam.

Frustrant este sa stim ca exista si comportamente decente, corecte, frumoase. Sa stim ca se poate, dar nu se vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Acum cateva zile un sexolog spunea intr-o emisiune tv: 9 din 10 barbati aflati intr-o relatie inseala; 6 femei din 10 o fac.

Da. Si in platou, un pluton de femei inselate stateau cu pistolul atintit spre el...daca zicea altceva...

De unde stie obsedatul ala? Se uita pe gaura cheii?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mansonrox spune:

sincer parerea mea este canu numai barbatii insala, si noi femeile suntem impartite pe foarte multe categorii asa ca sa nu ne mai dam rotunde

Rox +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Rufus, pai o fi citit si omul material de specialitate, o veni in contact cu multa lume, ce zici? O sti si el ceva... S'apai nu era tocmai tinerel, avea ceva experienta de viata si studiu legat de comportamentul sexual al oamenilor. Eu ii dau credit, dat fiind ca e sexolog si tema era inselatul, care are cap de afis relatii intime cu persoane externe cuplului.

Nu te supara degeaba pe bietul om, stim ca tu nu esti printre cei 9, tu esti cel cu numarul 10 pe tricou.

Prefer sa sufar din dragoste, decat din lipsa de dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Rufus , tocmai asta e : la barbati(din nou , fac generalizari ca e mai simplu) , daca au chef si e cineva disponibil atunci o fac fara sa tina cont ca respectiva nu arata bine . Sa fie umana si atat. Si aici ma refer la orice situatie, inclusiv bautura. Ma refr strict la relatia sexuala, cei care se indragostesc ca adolescentii sunt exclusi din discutie.
la femei insa nu vei vedea vreuna care sa faca sex cu unul urat, daca tot inseala o face cu unul care sa-i placa.
Poate e din cauza ca ea are de unde alege .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Rufus , tocmai asta e : la barbati(din nou , fac generalizari ca e mai simplu) , daca au chef si e cineva disponibil atunci o fac fara sa tina cont ca respectiva nu arata bine .

Xio, tocmai asta e : nu-i adevarat! Stii, ca s-o comita, spre deosebire de doamne, care pot mima o tavaleala cu Yeti, barbatii trebuie sa aiba un penis in erectie. Unde ai auzit tu de erectie in fata Mumei Padurii?

blue eyes, iti multumesc pentru ca ma situezi al zecelea; spuneam ca nu-l cred pe nenea pentru ca asemenea statistici nu exista. Evident, in domeniu este mai pregatit ca noi, cei care ne dam cu parerea aici, adica parerea lui e mai avizata, daca tu ii dai credit , ok, eu nu-i dau.

Eu cred ca mare parte din legendele barbatilor provin din firea lor laudaroasa; si, in fata unei beri, ce sa mai spui? Si pe aia...si pe aia...si asa se nasc povestile. Pe care le sustin sexologii si le credeti voi.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Rufus , tocmai asta e : la barbati(din nou , fac generalizari ca e mai simplu) , daca au chef si e cineva disponibil atunci o fac fara sa tina cont ca respectiva nu arata bine .

blue eyes, iti multumesc pentru ca ma situezi al zecelea; spuneam ca nu-l cred pe nenea pentru ca asemenea statistici nu exista. Evident, in domeniu este mai pregatit ca noi, cei care ne dam cu parerea aici, adica parerea lui e mai avizata, daca tu ii dai credit , ok, eu nu-i dau.

Eu cred ca mare parte din legendele barbatilor provin din firea lor laudaroasa; si, in fata unei beri, ce sa mai spui? Si pe aia...si pe aia...si asa se nasc povestile. Pe care le sustin sexologii si le credeti voi.

Ba exista

http://www.authorsden.com/categories/article_top.asp?catid=57&id=28879
http://www.menstuff.org/issues/byissue/infidelitystats.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Rufus, tu crezi ca un sexolog face afirmatii pe baza povestilor barbatilor la o bere?

Legat de povestile barbatilor la o bere, sau la mai multe(ori dupa mai multe) Casanova si Rocco Sifredi sunt invatacei...

Prefer sa sufar din dragoste, decat din lipsa de dragoste.

Mergi la inceput