De ce inseala unii oameni (barbatii)?
Raspunsuri - Pagina 3
MissParker spune:
Si daca barbatii astia care inseala "este" nemultumiti de cate ceva, de ce pajistea mirajului nu au bunul simt si caracterul sa se desparta si s-o ia de la capat intr-o noua relatie pe care ei o vad mai roza?
Asta presupunand ca au facut inainte vreun efort cat de mic pentru a repara relatia nemultumitoare, lucru de care ma indoiesc.
Hai sa-i mai mangaiem o data pe capsor, sa-i intelegem, micutii, scumpii de ei
A_Iulia spune:
Pai intrebarea topicului era: De ce inseala unii oameni (barbatii) - si raspunsul a fost dat cel mai corect de cristoiu.
Ca nu e etic, ca n-ar trebui, ca ar putea face altfel, ca nu-i corect etc etc - este cu totul altceva. Nu-i mangaie nimeni pe cap, doar se raspunde la o intrebare. Cine le da flori pentru faptul ca inseala?
ruxij spune:
Ma bag si eu. Cred ca ce spune cristoiu sunt exemple de probleme ce pot aparea in casnicie. Dar lista nu e exhaustiva. Pot de exemplu sa apara pur si simplu evolutii diferite ale partenerilor si se trezesc dupa ani ca nu mai au nimic in comun, sau ceea ce i-a unit nu mai sta in picioare. Dar toate astea nu sunt "cauze" pt. inselat. "Cauzele" se traduc prin "scuze". Cred ca daca inseli probabil nu esti un om de caracter, nu iti respecti partenerul (chiar dc. exista probleme, tot trebuie sa iti respecti partenerul, altfel te caracterizezi pe tine) si nu faci nici un efort in a rezolva eventualele probleme in casnicie. Care "probleme" pot fi si pur si simplu de genul "soarecele se plictiseste de aceeasi gaura". Si asta poate fi o reala "problema". Depinde cat de superficial e fiecare. Ai probleme, incerci sa le rezolvi, daca nu se poate, te desparti, nu o iei razna. Cauza este aceea ca probabil esti un ticalos(oasa) si las(a), care nu are curaj sa rupa relatia si sa ramana singur(a) "pe piata" si atunci joaca dublu pana cand situatia lui(ei) este cea mai favorabila. Un exemplu, daca ce iti lipseste este de fapt doar varietatea, nici nu ai de gand sa rupi casnicia si sa ramai fidel urmatoarei relatii, ci cea mai favorabila situatie in acest caz e sa ai consoarta plus amante care se schimba periodic. Daca sunt probleme in casnicie si vrei sa o termini, dar nu ai curaj sa fii singur, intai iti cauti "inlocuitorul" si abia dupa ce esti sigur ca vrei sa ramai cu urmatoarea desfaci casnicia. Deci in estenta cauti ce e mai bine pt. tine, fara consideratie fata de cei din jur. Deci eu zic ca dc inseli, nu e vorba de ceilalti si de "cauze" din afara, e vorba de tine si caracterul tau.
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Ma bag si eu. Cred ca ce spune cristoiu sunt exemple de probleme ce pot aparea in casnicie. Dar lista nu e exhaustiva. Pot de exemplu sa apara pur si simplu evolutii diferite ale partenerilor si se trezesc dupa ani ca nu mai au nimic in comun, sau ceea ce i-a unit nu mai sta in picioare. Dar toate astea nu sunt "cauze" pt. inselat. "Cauzele" se traduc prin "scuze". Cred ca daca inseli probabil nu esti un om de caracter, nu iti respecti partenerul (chiar dc. exista probleme, tot trebuie sa iti respecti partenerul, altfel te caracterizezi pe tine) si nu faci nici un efort in a rezolva eventualele probleme in casnicie. Care "probleme" pot fi si pur si simplu de genul "soarecele se plictiseste de aceeasi gaura". Si asta poate fi o reala "problema". Depinde cat de superficial e fiecare. Ai probleme, incerci sa le rezolvi, daca nu se poate, te desparti, nu o iei razna. Cauza este aceea ca probabil esti un ticalos(oasa) si las(a), care nu are curaj sa rupa relatia si sa ramana singur(a) "pe piata" si atunci joaca dublu pana cand situatia lui(ei) este cea mai favorabila. Un exemplu, daca ce iti lipseste este de fapt doar varietatea, nici nu ai de gand sa rupi casnicia si sa ramai fidel urmatoarei relatii, ci cea mai favorabila situatie in acest caz e sa ai consoarta plus amante care se schimba periodic. Daca sunt probleme in casnicie si vrei sa o termini, dar nu ai curaj sa fii singur, intai iti cauti "inlocuitorul" si abia dupa ce esti sigur ca vrei sa ramai cu urmatoarea desfaci casnicia. Deci in estenta cauti ce e mai bine pt. tine, fara consideratie fata de cei din jur. Deci eu zic ca dc inseli, nu e vorba de ceilalti si de "cauze" din afara, e vorba de tine si caracterul tau. |
Ruxi, de acord cu tine.
Rufus spune:
citat din mesajul lui XIO Ca sa fac o generalizare: -la barbati cand inseala conteaza ca respectiva sa fie umana si sa vrea -femeile cand inseala vor ca barbatul sa fie inteligent , frumos , admirat in societate sau de prieteni , un domn desavarsit si galant , sa fie rasfatate de el , sa se simta cele mai frumoase , sa fie cu bun simt samd. |
Xio, ca stii ce alege femeia cand inseala, te cred, desi poate sa fie o parere de-a ta personala. Dar ce conteaza la barbati, nu prea stii. Uite, de exemplu, poti fi tu disponibila cat vrei, daca esti urata ca munca, naiba-si inseala nevasta cu tine...poate la betie, dar nu cred ca asta ai vrut sa spui.
Si nu cred ca-i cazul sa mergi pe diferente, subtil sau la vedere, inselatul e tot una, sau stilul nu scuza scopul (zicala adaptata!)
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
marius spune:
citat din mesajul lui MissParker Si daca barbatii astia care inseala "este" nemultumiti de cate ceva, de ce pajistea mirajului nu au bunul simt si caracterul sa se desparta si s-o ia de la capat intr-o noua relatie pe care ei o vad mai roza? Asta presupunand ca au facut inainte vreun efort cat de mic pentru a repara relatia nemultumitoare, lucru de care ma indoiesc. Hai sa-i mai mangaiem o data pe capsor, sa-i intelegem, micutii, scumpii de ei Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show DavidParticipam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2 |
Si daca femeia este atrasa si "si-o pune" uite asa fara prea multe comentarii si ...si...si...?
Huh?
Scuzati daca am fost direct dar am vazut si asa ceva, na...asa ca pe mine nu prea ma poate convinge nimeni ca doar si numai doar barbatii...
Va spun eu ca si femeile o fac ... dar fara sa comenteze prea mult.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
MissParker spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia Pai intrebarea topicului era: De ce inseala unii oameni (barbatii) - si raspunsul a fost dat cel mai corect de cristoiu. Ca nu e etic, ca n-ar trebui, ca ar putea face altfel, ca nu-i corect etc etc - este cu totul altceva. Nu-i mangaie nimeni pe cap, doar se raspunde la o intrebare. Cine le da flori pentru faptul ca inseala? |
Ah, am inteles, vrem doar sa-i intelegem, nu sa-i scuzam
cristoiu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Si daca femeia este atrasa si "si-o pune" uite asa fara prea multe comentarii si ...si...si...? Huh? Scuzati daca am fost direct dar am vazut si asa ceva, na...asa ca pe mine nu prea ma poate convinge nimeni ca doar si numai doar barbatii... Va spun eu ca si femeile o fac ... dar fara sa comenteze prea mult. Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Marius, normal ca si femeile "o pune" de-o fi in procent mai mic au mai mare, nu stiu, ca e mai smechere si nu se lasa prinse asa usor. Dar DC e inundat de femei din care unele cu traume din casnicie, asa ca nu mai vad altceva decit ce le doare pe ele.
blue eyes spune:
Acum cateva zile un sexolog spunea intr-o emisiune tv: 9 din 10 barbati aflati intr-o relatie inseala; 6 femei din 10 o fac.
Prefer sa sufar din dragoste, decat din lipsa de dragoste.
dori spune:
Eu cred ca sunt si barbati cu traume, dar ei nu pot discuta despre asta pe un forum public!