Strumfi de iul-aug 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 7
karligutza spune:
Corina ti-am raspuns la PM! eu m-am trezit si ma desfasor pe-aici la ore din astea pentru ca adelutzis s-a trezit ca pleaca tati la serviciu si ea si-a pus de impins masinutele pe parchet "vummmmmmmmm, ti-tit!" adica merg masinutele astea si claxoneaza o nebunie, ce sa mai vorbim!...
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
ar fi bine sa aibe totusi si vecinii o explicatie! deci sa citeasca nene forumul!
karligutza
sunt mamica Adelutei
ioanaiub spune:
buna dimineata
sa va dau o sau preferati un ceai?
fetelor, nu va lasati tocmai acum la venirea primaverii . cele care nu va simtiti bine, mergeti sa va faceti analize, poate e doar o astenie ... la indemnul indirect al Caferei mi-am facut si eu analize pentru ca aveam ceva dureri in partea dreapta si mi-au iesit transaminazele cam mari, o sa mai fac si alte teste pentru ca nu am aflat de la ce ar putea fi, deocamdata regim si hepatoprotectoare dar nu ma las
eu mi-am facut un papanicolau anul trecut, in primavara ... a fost o campanie gratuita la o clinica particulara din oras, in colaborare cu institutul oncologic din cluj si rezultatul a fost normal; anul acesta o sa-l fac din nou
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
oaana spune:
Buna dimineata.
Karligutza,si daca n-or citi vecinii forumul,atunci sa vina sa-i ceara explicatii Adelutzei.
Musetto .
Luna,am uitat sa-ti spun ca m-au impresionat pozele facute la ferma.Si mi se pare ca ccc Cosmin a crescuuuut.
Eu ma duc sa fac niste mazare,ca mi-a facut pofta doamna Hook.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
oaana spune:
Si inainte sa ma apuc sa tai ceapa,Jadi pe unde esti?E sfarsit de luna si ai treaba?
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
violetan spune:
Buna dimi!
Gabriela, ce scumpica medeea si dragalasa!! Al meu se joaca numai cu apa, nu il atrage nimic: nici carti, nici jucarii, nimic! Se joaca putin dupa care, indiferent ce are in mana incearca sa-l foloseasca pe post de recipient pentru pastrarea apei
Monica, toata admiratia mea! Ca si pt toate celelalte fete cu peste 1 copil sau gravide a doua oara. Eu sunt amarata ca am tipat la laur ieri. Eram asa de isterizata ca nu ma lasa sa-i pun pampersul! Eram f obosita si nervoasa si mi-a parut atat de rau ca m-am descarcat pe el! L-am pupat de mii de ori si mi-am cerut iertare, dar tot ma simt cumplit! Stiu ca multe mamici au aceeasi problema, dar e tare greu! Incerc sa nu mai fac asa!
Ioanaiub, multumim, eu vreau cafea!
Fetitzeleee, oare cat se mai da in zilele noastre la un botez? Restaurantul e unul normal, gen han. Aveti idee? Ca am botez in week end...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan [ Eu sunt amarata ca am tipat la laur ieri. Eram asa de isterizata ca nu ma lasa sa-i pun pampersul! Eram f obosita si nervoasa si mi-a parut atat de rau ca m-am descarcat pe el! L-am pupat de mii de ori si mi-am cerut iertare, dar tot ma simt cumplit! Stiu ca multe mamici au aceeasi problema, dar e tare greu! Incerc sa nu mai fac asa! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Si eu am fost ieri prea nervoasa cu Razvan. Am descoperit ca de fapt ii iese un canin in dreapta, sus, primul dinte dupa 6 luni de pauza. Si l-am adormit in brate, la piept, ca atunci cand era mititel. Puiul mamei scump....care dimineata se trezeste odata cu mine si sufera tare cand plec la serviciu. Deja imi e dor de el
Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07
cafera spune:
Buna dimineata!
Gabrielabv, iti vine sa crezi, nu-ti vine, eu ieri ma gandeam ca nu ai mai intrat de multa vreme si ma gandeam daca ti-e greu cu baietelul in clasa I. Te pupic dulce. Mai faci bors, ca noi cand am trecut prin Brasov, mi-am amintit ca am o invitatie.
Violeta, si noi mergem la botez, dar nu stiu care e remuneratia. Daca afli, ma anunti. Aaaaaaa si stai calm, mamito, ca acu e copilul mic, sa vezi cand o fi mare ce motive de strigat ai. Glumesc, dar sa stii ca pe masura ce-si formeaza personalitatea si incepe sa-si sustina ideiile, trebuie sa inveti sa fii tolerant si ...calma.Eu invat in fiecare zi de la Alexia sa ma comport.
Oana, ti-am admirat baietii frumosi ca doua fetite si m-a apucat mila de nasucul julit. Cred ca praji e delicioasa. Nici tu nu dezminti faptul ca moldovencele sunt gospodine desavarsite. Stiu ca nu primesc raspuns (sau, ma rog, poate mi se pare mie), dar eu totusi te intreb: cum adica simti ca vezica e cazuta?
musetto, mai povestesti despre Sonia?
Timi, azi cu ce te incalti?
Karli, mai usor cu raliul.
Greierash, vezi ca a venit primavara. Poate mai scrii ceva.
Fug la calcat.
violetan spune:
Xerxe, cafera si mie mi-e asa un dor de laur de-mi vine sa plec acasa acum, fara sa stau pe ganduri!
Da, oanaa, si eu ti-am readmirat copilashii aia dulci rau de tot si poop nasucul zdrelit!
Timi, ce poveste dragalasha dar si emotionanta cu sophie!! E absolut adorabila si parca o si vad cu ghetele strangandu-le la piept!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash