Strumfi de iul-aug 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Corina ti-am raspuns la PM! eu m-am trezit si ma desfasor pe-aici la ore din astea pentru ca adelutzis s-a trezit ca pleaca tati la serviciu si ea si-a pus de impins masinutele pe parchet "vummmmmmmmm, ti-tit!" adica merg masinutele astea si claxoneaza o nebunie, ce sa mai vorbim!...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ar fi bine sa aibe totusi si vecinii o explicatie! deci sa citeasca nene forumul!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

sa va dau o sau preferati un ceai?

fetelor, nu va lasati tocmai acum la venirea primaverii . cele care nu va simtiti bine, mergeti sa va faceti analize, poate e doar o astenie ... la indemnul indirect al Caferei mi-am facut si eu analize pentru ca aveam ceva dureri in partea dreapta si mi-au iesit transaminazele cam mari, o sa mai fac si alte teste pentru ca nu am aflat de la ce ar putea fi, deocamdata regim si hepatoprotectoare dar nu ma las
eu mi-am facut un papanicolau anul trecut, in primavara ... a fost o campanie gratuita la o clinica particulara din oras, in colaborare cu institutul oncologic din cluj si rezultatul a fost normal; anul acesta o sa-l fac din nou

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Karligutza,si daca n-or citi vecinii forumul,atunci sa vina sa-i ceara explicatii Adelutzei.
Musetto .
Luna,am uitat sa-ti spun ca m-au impresionat pozele facute la ferma.Si mi se pare ca ccc Cosmin a crescuuuut.
Eu ma duc sa fac niste mazare,ca mi-a facut pofta doamna Hook.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Si inainte sa ma apuc sa tai ceapa,Jadi pe unde esti?E sfarsit de luna si ai treaba?

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!
Gabriela, ce scumpica medeea si dragalasa!! Al meu se joaca numai cu apa, nu il atrage nimic: nici carti, nici jucarii, nimic! Se joaca putin dupa care, indiferent ce are in mana incearca sa-l foloseasca pe post de recipient pentru pastrarea apei
Monica, toata admiratia mea! Ca si pt toate celelalte fete cu peste 1 copil sau gravide a doua oara. Eu sunt amarata ca am tipat la laur ieri. Eram asa de isterizata ca nu ma lasa sa-i pun pampersul! Eram f obosita si nervoasa si mi-a parut atat de rau ca m-am descarcat pe el! L-am pupat de mii de ori si mi-am cerut iertare, dar tot ma simt cumplit! Stiu ca multe mamici au aceeasi problema, dar e tare greu! Incerc sa nu mai fac asa!
Ioanaiub, multumim, eu vreau cafea!

Fetitzeleee, oare cat se mai da in zilele noastre la un botez? Restaurantul e unul normal, gen han. Aveti idee? Ca am botez in week end...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan
[ Eu sunt amarata ca am tipat la laur ieri. Eram asa de isterizata ca nu ma lasa sa-i pun pampersul! Eram f obosita si nervoasa si mi-a parut atat de rau ca m-am descarcat pe el! L-am pupat de mii de ori si mi-am cerut iertare, dar tot ma simt cumplit! Stiu ca multe mamici au aceeasi problema, dar e tare greu! Incerc sa nu mai fac asa!

poze Laurash

Si eu am fost ieri prea nervoasa cu Razvan. Am descoperit ca de fapt ii iese un canin in dreapta, sus, primul dinte dupa 6 luni de pauza. Si l-am adormit in brate, la piept, ca atunci cand era mititel. Puiul mamei scump....care dimineata se trezeste odata cu mine si sufera tare cand plec la serviciu. Deja imi e dor de el

Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

Gabrielabv, iti vine sa crezi, nu-ti vine, eu ieri ma gandeam ca nu ai mai intrat de multa vreme si ma gandeam daca ti-e greu cu baietelul in clasa I. Te pupic dulce. Mai faci bors, ca noi cand am trecut prin Brasov, mi-am amintit ca am o invitatie.

Violeta, si noi mergem la botez, dar nu stiu care e remuneratia. Daca afli, ma anunti. Aaaaaaa si stai calm, mamito, ca acu e copilul mic, sa vezi cand o fi mare ce motive de strigat ai. Glumesc, dar sa stii ca pe masura ce-si formeaza personalitatea si incepe sa-si sustina ideiile, trebuie sa inveti sa fii tolerant si ...calma.Eu invat in fiecare zi de la Alexia sa ma comport.

Oana, ti-am admirat baietii frumosi ca doua fetite si m-a apucat mila de nasucul julit. Cred ca praji e delicioasa. Nici tu nu dezminti faptul ca moldovencele sunt gospodine desavarsite. Stiu ca nu primesc raspuns (sau, ma rog, poate mi se pare mie), dar eu totusi te intreb: cum adica simti ca vezica e cazuta?

musetto, mai povestesti despre Sonia?

Timi, azi cu ce te incalti?

Karli, mai usor cu raliul.

Greierash, vezi ca a venit primavara. Poate mai scrii ceva.

Fug la calcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Xerxe, cafera si mie mi-e asa un dor de laur de-mi vine sa plec acasa acum, fara sa stau pe ganduri!
Da, oanaa, si eu ti-am readmirat copilashii aia dulci rau de tot si poop nasucul zdrelit!
Timi, ce poveste dragalasha dar si emotionanta cu sophie!! E absolut adorabila si parca o si vad cu ghetele strangandu-le la piept!

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Hai ca tot nu ma imbie rufele si vreau sa o intreb pe Luna ce face Adelicioasa.

Mergi la inceput