Strumfi de iul-aug 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 6
Luna1 spune:
Ah am uitat sa zic, Oana pupam nasucul zdrelit al lui Aaron. (apropos ti-am zis ca pe nepitul meu preferat care e frumos de rupe si destept pe deasupra il cheama tot Aaron?)
Mychy misto poza, nu i-o arat lui barbatu-miu ca ii vin ideei.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
brazuca25 spune:
Nico Deny se simte bine, dar deja azi e a 3a zi de antibiotic. Analizele de sange aratau infectie bacteriana asa ca i-a dat antibiotic desi nu se stie unde e infectia. Astept maine urocultura si coprocultura sa vedem care era pana la urma vinovatul.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
Luna1 spune:
Olguttza ce frumos face Olga vraji, cum vrea ea sa transforme pisica.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
oaana spune:
Luna,sper sa semene Aaron cu nepotul taudar si el da semne de istetime.
Michimouse,cred ca eu zisei de piftele.Eu le fac asa:piept de pui tocat,cartof,ceapa,un pic de usturoi,cimbru,ou,patrunjel,le dau prin pesmet si le pun in tava teflon cu unt mai mult si le las la foc mic in cuptor.Ies bune si am cateva zile,le mai dau dupaamiaza cate una.Ti pup.
Corina,sanatate multa lui Deni.
Musso,eu am mers la un medic gineco,care mi-a zis ca sunt ca noua,nu am nimic.Merg la altul si-mi spune:rana pe col destul de mare,vezica cazuta rau(o simt eu la mana)de la sarcini si bineinteles un papa-nicolau rau.Mai am si ceva la un san,dar a zis sa termin de alaptat si apoi vorbim.am incercat sa fiu optimista ca altfel o luam razna.O data am plans si i-am spus sotului sa aiba grija de copii daca mor eu.Mergem inainte.O sa merg din nou sa vad cum a mers tratamentul,mai fac un pap..si incerc sa merg pe principuil daca crezi ca esti bine si nu ai nimic asa va fi.hai ca o sa fie bine.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
Gabrielabv spune:
servus fetele
ma mai tineti minte? eu am reusit sa mai citesc din cand in cand si ma bucura sa vad ca sunteti aici, e o delectare sa am timp de citit pe DC.
am avut o mare surpriza sa vad cate mamici s-au hotarat la bb2 si parca nu-mi vine sa cred ca puteti fi asa curajoase. Sa aveti sarcini usoase,nasteri rapide si sa va bucurati de copii super sanatosi, frumosi si destepti!!!
am incercat sa vad poze dar imi merge netul tare greu spre deloc asa ca deocamdata am sa laud doar cateva minuni
oaana ai doi baieti superbi si mi-e greu sa nu spun "ce fetite frumoase!" Pupici pe nasucul zdrelit si felicitari pentru prajituri
Timi a fost delicioasa Sophie cu bocancii si imi place cum povestesti despre ea. Felicitari pentru bb2
Mychy esti trasnet in pozele alea si sotul tau are cu ce sa se mandreasca
Brazuca Denisa e o scumpete
CarlaV m-a dat gata Saby cate stie si cum vorbeste.Felicitari pentru progresele ei, esti o mamica speciala,iar pentru bb2 iti doresc sa decurga totul usor si sa ne bucuram alaturi de voi de inca o delicioasa Saby
Monicabo te admir cum te descurci cu fetitele,imi inchipui cat e de greu, nu stiu de unde ai atatea resurse.Pupici pentru voi
Gabrielabv spune:
acum sa va povestesc si eu despre Medeea. Vorbeste o gramada, ne conversam toata ziua si ma fascineaza ca daca o intreb ceva imi raspunde cu da sau nu si asa stiu daca vrea ceva. Dragos a inceput sa vorbeasca abia pe la un an si 9 luni, de aceea acum parca e altfel.La culcare am reusit sa o facem sa adoarma singura, isi bea laptele, se intoarce pe burtica si adoarme sau mai sta si povesteste apoi se face liniste.La pranz nu o pot adormi in casa asa ca o pun in carucior si adoarme afara indiferent de vreme.Se joaca putin cu papusile si mai mult cu chestii de combinat, cu litere si creioane colorate
Dragos merge super cu scoala doar ca e nevoie mereu sa stam cu gura pe el sa nu intarzie, nu-i pasa ca trece timpul
va pup si sper sa va mai scriu
andicu spune:
Salutare.
Scuze ca intru in viteza, dar am mare nevoie sa ma lamuriti cu ceva:
La homeopate, care e mai puternic ca efect, Camomilla de 5 CH sau 30CH ? eu ii dau de 5 CH 3 gr/seara si mi se pare ca nu mai au efect!
De cateva zile Filip e f agitat si nervos si supra-agitat seara si se trezeste si noaptea, am vazut ca s-a albit gingia la caninul de jos-stanga, cred ca asta e. Aveti solutii pt linistire si cu alt homeopat? ca altceva nu ma gandesc sa-i dau.
Sper sa scriu maine de la munca mai mult..
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
musso17 spune:
andicu,cred ca 30 ch e mai puternic,poate intra carla sa-ti spuna concret,dar asa stiu ca i-am dat si eu homeopate si am inceput cu 50 ch,n-a avut efect si a ucat la 200 ch,nu era vb de camomille.
seara buna
monicabo spune:
Gabrielabv, bine ai revenit. Bravo pt Medeea.
Brazuca ma bucur ca sunteti mai bine.
Carla, offf, m-ai dat gata cu soacra aia... Ma asteptam sa fie genul tzatza/toapa...dar femeie sofisticata...tu o cunosti? Cel mai de prost gust mi se par fazele in care ii vorbeste urat de mama/tatal lui. oricat nu simpatizezi cu nora/ginere/mama/soacra/socru/cumnati etc, sa vorbesti copiilor de rau despre ei nu se face. Pur si simplu nu se face.
Cu mancarica, asta e singurul motiv pt care nu-l primesc la gradi? Nu pot parintii sa-l invete sa pape si nepasat? Cu faptul ca e la pampers, nu e problema, nu? (la gradi me refer).
Stii de tot intreb, ca nu nu stiu cum sa zic... am vazut ceva poze, si plus ce ai povestit tu de el (ma durut sufletul de faza cu soacra), imi pare un baietel f istet, cu multe calitati, ca de altfel ca toti copilasii de pe aici (ca pe cei de la strumfi ii cunosc cel mai bine).
Burtica ce face, sunteti bine?
Karli, ce frumusica s-a facut Adeluta, am vazut poze, am vazut ca ne ai si pe noi de la intalnirea cu Anto
Chiar, mi s-a facut dor de intalniri
Mychy, mortala poza-iespuras. Dar despre ce trecut tenebros vorbesti tu, mai?
Oanamada, te inteleg la faza cu socri, persoanele care au grija de copil in lipsa parintilor fie ca sunt parinti/socri (adica bunicii copilului) sau bona, ei au datoria sa respecte programul si indicatiile impuse de parinti. Nu e copilul lor.
Noi am fost 1 saptamana la mare, si am lasat-ope Andreea cu parintii mei (la noi acasa - parintii stau aproape de noi si noaptea unul din ei dormea la noi, mama de fapt) si au respectat programul, i l-am dat tiparit pe hartie cu orele de masa/somn/plimbare. Si l-au respectat in proportie de 90%...10% fiind micile abateri, lucrurile mai necontrolabile, care si noua poate ne mai scapa. Dar in mare a avut exact programul pe care il avea cu mine/noi.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musetto spune:
Nu am mai intrat de mult timp pe aici si azi cand intru, ce vad? Multi bolnaviori.
Le doresc multa sanatate la copilasi (printesele Lunei si a lui Brazuca, din cate am citit ), sa scape cat mai repede de antibiotice si febra.
Andicu, pt dintisori aici la noi exista un fel de gel (altfel inofensiv) care amorteste gingia. Poate exista si la voi asa ceva. Eu am dat-o pe Sonia cand a fost cazul, ca sa se poata linisti si sa adoarma.
Georgi si Oaana, nu va speriati asa de tare de ce va spun doctorii. In primul rand, foarte putini doctori in Ro stiu sa vorbeasca asa cum se cuvine cu pacientul. Stiu ce zic, pt ca la noi in familie am trecut printr-un soc enorm cand eram eu printr-a saptea si un istet de doctor a "diagnosticat-o" pe maica-mea cu cancer la san. S-a dovedit ca nu era nimic de genul asta si e bine mersi si in ziua de azi, slava Dnului...
Apoi o rana pe col evolueaza in ceva serios foarte greu, dureaza ani cel mai adesea si daca e descoperita si tratata la timp, vindecarea e completa. Asa ca daca ati fost ok cand ati nascut, e f mica probabilitatea sa aveti acum ceva cu adevarat de speriat.
Va tin pumnii sa fie bine si va imbratisez cu toata puterea . Si un mic sfat: cereti si o a doua opinie medicala (inca un exemplu din familie, chiar acum 2 ani pe soacra mea au "diagnosticat-o" cu hepatita C si bineinteles ca nu are nimic de genul asta, deci vedeti ce des se intampla sa vorbeasca doctorii aiurea...).
va pup pe toate, fug la fiica-mea!