Strumfi de iul-aug 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

parca zicea cineva, nu spui cine- persoana importanta, ca a facut chiftelutze la cuptor. cum anume?

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu am dat 85 lei parca pe ghetutele rosii de la Hokide... am observat si eu ca avem ghetute la fel!

rar se gaseste ceva mai ieftin la BABY EXPO.... eu cel putin asa am experimentat... doar scaunul de masa sa zicem ca l-am luat cu o reducere fata de pretul din magazin de la CHICCO... redus cu 100 lei la vremea respectiva, in rest cred ca sunt si multe tepe, adica chiar mai scumpe decat la magazine, dar mai ales preturi identice! un exemplu de body-uri de la UNIKID pe care le-am vazut la baby-expo cu 12 lei bucata si in Auchan, acelasi body, imediat dupa data expozitiei, cu 8 lei bucata! .... si exemple ar mai fi, dar nu mai stiu acum; eu am luat mai tot timpul de la baby-expo cateva body-uri de la KARA BABY; 'eftine si bune!

poate acum cu criza si lipsa vanzarilor prin magazine fac reduceri mai multe, mai mari aici, ca sunt toti expozantii concurenti sau nu la gramada! eu nu stiu daca merg acolo, plus ca mi se pare absurd ca se ia taxa de intrare la expozitia CU VANZARE! daca era fara vanzari inteleg, dar asa? sa scoata bani de la comercianti, nu de la noi! ... ma rog, ideile mele!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oaana,cand ti-am citit mesajul mi s-au umplut ochii de lacrimi..lasa ca trece,avem bb-ei de crescut care au nevoie de noi..uite asa imi ridic moralul..

la noi a venit targul,tinimtex,i-am luat lui mihnea doua perechi de pantaloni,un jean si un raiat,fiecare cu 35 ron...aveau niste pantofi,oauuu la 80 ron,din piele,care tin glezna..am fost doar la un hotel,maine ma duc si la celelalte..vreau sa-mi iau ciorapi gri cu mov sau roz

Mergi la inceput

nico,asa fac si eu,daca nu iese bine mai merg la un medic.sanatate multa.maine ma duc la dermatolog,iti spun ce si cum..nu stiu ce e in capul meu,cred ca sunt masochista ca luna viitoare merg la ecografie mamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Oaana sper sa nu fie cazul de operatie. Ce ajutoare ai tu la bucatarie .
Georgi maine e merg si eu la dermatolog. Nu ma simt tare bine dar am programarea facuta si are si sotul drum in Bucuresti. Eu mi-am facut eco la sani.
Cafera

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Oana, sanatate multa! Si mama a facut moldamin pt sterilizare in gat. Nici ei nu i-a depistat streptococ, dar, la scoala fiind, inta mereu in contact cu diferite persoane care erau probabil purtatoare si facea niste episoade de amigdalita de abia mai respira. Dupa s-a sintit mult mai bine. Insa cel mai bine i-au facut apele de la Olanesti si aerosolii facuti acolo. Ea a mers in respectiva statiune pentru pietrele de la rinichi, dar in discutia cu dr a rezolvat si problema cu gatul, medicul recomandandu-i o combinatie de izvoare care a facut minuni. Chiar am vorbit cu ea si se minuna ca anul asta nu a racit si gatul nici macar nu a jenat-o. M-am intins mult, dar sper sa te ajute cu ceva. Despre vezica...sper sa nu fie nimic grav.

Musso, col murdar folosesc doctorii atunci cand e un col cu secretii, flora abundenta, etc Asta nu inseamna ca e ceva incurabil. Doamne fereste! Dar vad ca esti mai bine din moment ce ai iesit la cumparaturi.

Spre rusinea mea, eu nu am ajuns sa-mi fac analize, desi ametesc foarte rau. Nu stiu ce astept.

Mergi la inceput

cafera,multumesc,sunt mai linistita cand aflu lucruri noi,iar cu trecerea timpului ma mai ponderez,apoi daca mor maine si nu stiu tot trebuie sa-mi vad de viata..planeaza un nor deasupra capului,dar doar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Scrisesem un mesaj luuung mai devreme dar am uitat sa ii dau Trimitere si a disparut. Oricum, voiam sa va spun ca am vazut albumul Clipe de viata si am votat toti strumfii. Am vazut niste poze absolut superbe.

cafera daca ai ameteli poate ai probleme cu fierul. Eu asta am cu siguranta. Spre rusinea mea, nici eu nu am repetat de mult timp analizele cred ca de frica la ce o sa aflu.
Papanicolau nu am mai facut dupa ce am nascut, desi stiu ca ar fi trebuit. Oare daca ma duc la medicul de familie poate sa imi dea trimitere pentru asta? Sau ma duc direct la particulari?

karli tocmai din cauza ca preturile nu sunt deloc reduse, eu nu m-am mai dus deloc la Baby Expo. Mai rau ma enervez.

Chiar daca cu intarziere, La multi ani Milly!

Oana sanatate multa!

mychy pai eu tineam minte ca tu ai zis de chiftelutele la cuptor. Oricum cred ca se fac la fel dar se pun in tava si se dau la cuptor.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Millena cu intarziere iti spun si eu La multi ani! Am fost convinsa ca ti-am scris dar acum am vazut ca nu.
Brazuca multumim pt voturi . Cum mai e Deni? Noi am fost la medic si ne-a dat antibiotic.

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hola!

Eu m-am trezit ca mi-a venit fie-mea aseara de la soacra-mea cu febra, si peste noapte a facut mai rau, am scazut-o cu Calpol plus ca am dezbracat-o la pieile goale ca nu scadea usor. Apoi ne-am jucat de la 1 la 3 noaptea apoi ne-am culcat in zbierete si urlete ca fata vroia sa se joace in continuare. Azi nu a mai facut insa ii curge nasul in continuare asa ca la noapte iar o pazesc.

Olguttza multumesc de aprecieri, chiar citeam ieri lista de pe prima pagina si ma intrebam ce mai faceti. Am sa intru sa vad so eu pozici cu voi.

Timi pana cand mai lucrezi? Tare tragic ce se intampla cu Jade, si e pe bune nu publicitate, e cheala pentru ca nu mai avea decat 3 fire, i-a cazut tot parul in urma chemoterapiei. Offf!

Hai ca fug la copii, va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput