Aspirante cu vechime "medie" (28)
Raspunsuri - Pagina 7
dymomo77 spune:
A zis ca e prea devreme. Oricum maine repet HCG-ul si asa ma lamuresc si eu. Am o durere de cap cumplita.
monica_dicut spune:
dymomo, pana la 15 ale mele mai ai Stai linistita ca este sarcina. Si oricum nu te impacienta la 4 saptamani cat ai tu probabil acum nici nu are ce sa vada la eco decat un corp galben care se poate confunda. Du-te la eco in jur de 6-7 saptamani ca sa vezi sigur ceva si sa sti ca are cord. Fruntea sus si sarcina usoara
Asa, noi am fost la doctor si am vazut una bucata bobocel destul de micutz. S-a minunat dra ca am burta enorma si ca ce bebe mic la ditai burta (n-a zis chiar asa da chiar dc zicea asta e adevarul). Am luat deja 4 kile in 11 saptamani. Asa, bebe are 176 de batai pe minut, deocamdata se vedea ca avem tot ce ne trebuie si mai multe vedem saptamana viitoare ca sa mai crestem putin. Si eu aveam o vezica enorma (desi facusem la plecare si pe drum n-am mai pus gura pe apa), mi-a si aratat-o era dubla fata de uter si bebe Injineru a zis ca l-a vazut facand tumbe, eu nu prea mi-am dat seama ca era putin aiurea orientat
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
dymomo77 spune:
Multumesc de incurajare monica. Stiu ca nu avea ca sa vada ca e prea devreme dar eu doream doar o discutie de principiu. Nu mi-a dat sa iau nimic(ca de ex acid foloc), nu mi-a dat sa fac nici o analiza, eu aveam deficit de progesteron si luam utrogestan si acuma nu stiu ce sa fac.
monica_dicut spune:
IUbita, acid folic du-te si cumpara de la farmacie si ia fara nici un fel de problema. E musai pana la 12 saptamani. EU iau de 1 mg, doza recomandata e de 0,4 mg, dar la noi se gaseste de 1 si de 5 mg. Daca e in plus nu face nimic rau deci poti sa iei de care gasesti.
In al doilea rand mergi la alt doctor. Analize sunt enorm de multe de facut. Acum depinde de dr ce iti da. Tu ai vreo pierdere de sarcina in antecedente? Daca nu, pana nu mergi la doctor parerea mea este ca nu tre sa iei neaparat utrogestan. DAr evident mai bine ointrebi un medic. Sincer mie mi-a dat dupa ovulatie 6 pe zi, dupa ce am aflat de sarcina am scazut la 4 pe zi, din proprie initiativa mi le-am scazut eu la 2 si a zis ca e ok, iar acum ea zice sa continui sa le iau dar sincer eu cam fentez. EU personal nu vad rostul sa iau cand bebe este bine prins acolo. Pentru ce sa bag pastile in mine??? (scuze da's un pic ofticata pe treaba cu bagatu pastilelor aiurea)
Daca mai vrei ceva intreaba-ma si oricum vin-o si la odisee
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 11+
O noua viata
dymomo77 spune:
Merci mult monica. Am sa vin la odisee cu voi. Nu am pierdut nici o sarcina pana acum e prima, dar am obtinut-o tare greu dupa nai de chin a venit nesperat. Avem o varsta si chiar o doream de mult timp. Pan acum stiu doar sotul si voi si maine e mare petrecere de ziua lui pt ca duminica a implinit 34 de ani si el deja vrea sa dea vestea tuturor. Suntem casatoriti de aproape 9 ani iar parintii nostri asteapta de mult nepoti eu sunt singura la parinti iar sotul mai are un frate care se confrunta cu aceeasi problema, nu poate avea copii. Ideea e ca nu vreau sa spulber aceste vise. E chiar o minune.
monica_dicut spune:
dymomo, asa este, este o minune pe care o vei tine in brate peste ~ 36 de saptamani. O sa fie bine, ai sa vezi
POZNICI CU NOI
Monica 11+
O noua viata
dymomo77 spune:
Merci de incurajari si tie si minunii tale si sa fie totul bine pt ca iti stiu povestea si stiu ca nu e usor.
CrisaS spune:
Beiiiiiiiiiii mai ramaneti multe gravideeeeee?
Si iooooooo? La ce odisee ma duc?
Dymomo draga esti gravi? Astepti?
Monuleeeeeee i-ai auzit inimioara Iulianei?
Si ai vazut-o cum da din craci? Mama ce gagica buna o sa faciiiii mi se face rau de-acum!!!
Fetele ce a vazut ala la mine la ecoooooooooooooooooooo?????????????
Sant inca socata!Si ..ma tot intreb
Crisa
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
monica_dicut spune:
Fato io zic sa vii in tara, mergem la un doc calumea si ramai insarcinata. Ca aia acolo sunt niste vai mama lor
POZNICI CU NOI
Monica 11+
O noua viata
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramayanaa http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related Trebuie sa vedeti asta!!! Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis... http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png |
asa fac toti
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2