Aspirante cu vechime "medie" (28)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Tomai am venit de la vestita mea dr ginecolog care s-a uitat patrat la HCG-ul meu si la mine cand i-am zis ca am trei teste pozitive, m-a luat 50 de ron si am plecat plangand de la ea din cabinet. De la prima farmacie am luat un Clearblue care e tot pozitiv si maine repet HCG-ul. Si bineinteles imi schimb medicul. Din punctul ei de vedere nu e sarcina sunt eu zuza. Si am o durere de cap. Am ajuns abia l atestul nr 4 mai am timp. |
Utrogestanul nu pozitiveaza nimic si la 4 teste poz mi se pare ca esti cam gravida iar dr aia cam tampita.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
diaconmaria spune:
...ma mai tineti minte?
...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je
Maria
monica_dicut spune:
mariuca!!!!!!!!!11 Ce faci? Normal ca te tinem minte
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
diaconmaria spune:
Monicule ce sa fac ...cum ma stii..inca sper
Felicitari iubita pentru sarcina si sa dea DD sa fie totul bine
Just me-poze cu je
Maria
monica_dicut spune:
Sarumana fetita. Sa dea Doamne Doamne si la tine cat mai curand
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 11+
O noua viata
diaconmaria spune:
Monicule eu sunt in asteptare....azi am 14 zile de la IA...am facut IA vineri 13 feb...sper sa-mi poarte noroc aceasta zi...de obicei fatidicadaca nu ma invadeaza azi...maine fac un test
Just me-poze cu je
Maria
diaconmaria spune:
monicule chestia e ca nu am nici un simptom...sanii is moi..am jena si durerile de cm....nimic care sa ma duca cu gandul la o sarcina...doar un somn agitat ...eu care dorm foarte bine...
Just me-poze cu je
Maria
monica_dicut spune:
Eu sa sti ca sper si astept vestea mare ca simptome n-am avut nici eu doar un feeling.
POZNICI CU NOI
Monica 11+
O noua viata
tudormiha spune:
buna fetelor. sunt mihaela si sunt noua pe aici. va suparati daca va rog sa fiti prietenele mele?
am si eu ca si voi niste vise. cred ca luna asta am reusit maine sau poimaine aflu adevarul: daca am arams sau nu insarcinata.
voi ce ziceti daca v-as spune de semnele mele pot fii de sracina?
1. sanii mariti foarte mult de 2 saptamani
2. greturi putine
3. somnolenta
4. pofta mare de mancare (visez ca mananc ceva si ma scol si trebuie sa mananc)
5.dureri de ovare mari
6.dureri de cap chiar si dupa ce ma scol din somn.
7.urinari dese.
astept si eu niste sfaturi din partea voastra ca sunt cam disperata ma omoara asteptarea asta.
va pup.
diaconmaria spune:
eu nici feeling nu am..dar sper
Just me-poze cu je
Maria