Masturbarea, pacat sau necesitate?
Raspunsuri - Pagina 9
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K Bun subiect! Masturbarea e ca si consumul de cioco. Face minuni, dar sa nu exageram. Totusi are avantaje: e o placere care nu ingrasa, nu da dependenta, nu costa. Si recunosc, mi se vede pe fata, imi dispar ridurile Si nu inteleg de ce, iar aceeasi problema: ceea ce la barbati e firesc, la femei e rusine. Barbatii au voie sa elimine gaze in public, au voie sa se scarpine in zona genitala, au voie sa-si insele nevestele, au voie sa mearga prin baruri, dar daca noi facem asa ceva, moamaaaaaa, suntem ordinare si vulgare. Spunea cineva de animale care fac sex doar pt reproducere.... si imi aminteam de cainii care se lingeau intre picioare ce ar fi daca am avea si noi acest talent Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
sunt persoane care pot . daca as fi barbat as putea si eu sa ma satisfac astfel
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
OrianaAlina spune:
Vin si eu sa-mi expun parerea pentru prima data aici, desi am observat ca subiectul nu mai e chiar de ultima actualitate.
Eu sunt mai mica, si ca prezenta pe acest forum si ca varsta. Care-i relevanta? Ei bine, experienta mea n-o egaleaza nici macar de departe pe-a voastra, insa la partea teoretica trebuie sa recunosc ca sunt toba.
Veti rade cu siguranta cand veti citi ca am studiat acest „subiect„ din toate punctele de vedere (moral, religios, medical si chiar legistlativ; a, si am dat si peste niste sondaje)timp de doi ani inainte de ”a-mi lua clitorisul in propriile maini”...
Cand eram in liceu toti baietii vorbeau despre asta. Nu le era jena sa recunoasca ca o fac. M-au intrebat si pe mine daca o fac si am zis ca nu. Intr-adevar atunci nu „practicam„. (S-au uitat foarte ciudat la mine si ma-ndoiesc ca m-au crezut.)
Cred ca eu faceam parte din ”secta” adolescentelor atipice. Hormonii nu-mi prea dadeau batai de cap, nu aveam fantezii sexuale cu baieti, nu-mi doream sa fac sex sau dragoste cu vreunul (prin urmare, nici n-am facut-o) si n-aveam nici macar un singur cos.
Pe la 19 ani insa am inceput sa studiez problema. Am citit undeva ca un barbat nu-ti va oferi nicodata un orgasm daca tu nu-i spui cum sa ti-l ofere. Adica trebuie sa stii tu in primul rand ce-ti face placere si ce nu. El nu poate ghici ce-ti place tie dupa cum nu poate ghici ca te dai in vant dupa ciocolata, hainele de culoarea verde, baietii cu ochi albastri sau romanele politiste. Mentionez ca nu-mi doream in ruptul capului sa fac sex cu un barbat si sa aiba numai el orgasm (sunt de genul meu o fata ambitioasa )Asadar am adunat o mica mare biblioteca cu materiale despre acest subiect. Asa am aflat de exemplu ca acest ghidus numit clitoris nu are absolut nici o functie decat aceea de a-i oferi placere femeii. Ma intreb asadar de ce Dumnezeu i-a dat femeii clitorisul daca El vroia ca aceasta sa faca sex numai in scopul procrearii. Cu acest mic „ghidus„ nu poti face copii. (Apropo, si animalele femele au clitoris, insa la multe dintre ele se afla in vagin.) Si de ce a creat penisul barbatului cu atat de multe terminatii nervoase incat el sa simta absolut tot ce se intampla. Si de ce se declanseaza mecanismul placerii in creier cand facem sex?
Daca placerea este un pacat, atunci eu sunt cea mai mare pacatoasa fiindca, vedeti voi, eu simt placere de fiecare data cand mananc o prajitura cu ciocolata sau capsuni (sau pur si simplu ciocolata sau capsuni... sau visine), cand pot sa dorm dupa o zi obositoare, cand visez cu ochii deschisi la iubitul meu, cand vad un film romantic, cand citesc o poveste de dragoste (in copilarie, cand mi se citeau basme cu zane), cand ma piaptana cineva (de obicei, iubitul sau coafeza), cand cumpar ceva ce-mi place, cand afara e o zi frumoasa dupa multe alte zile cu ploaie, cand ma catar pe varful unui munte (fac asta de sarbarorile mari), cand cineva imi observa o calitate sau imi spune ca ma place cu tot cu defectele mele... iar cand imi implinesc un tel pentru care am luptat foarte mult, sunt pur si simplu in culmea EXTAZULUI.
Recunosc asadar ca sunt o indecenta si o mare pacatoasa.
---- TO BE CONTINUED ----
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cortexia
Ok, am citit subiectul si mi se pare corect sa si raspund ceva: masturbarea est un pacat. Unul foarte mare. Dumnezeu a pus omului sexu' jos, nu in frunte, ca sa arate care e locul lui; daca sexu' bietu' era cel mai important, si nu gindirea (capul) + sufletul (piept), ni-l admiram azi reciproc pe figura. In plus, sexu' foloseste exclusiv procreatiei (sa ignoram functia excretoare, care e indeplinita oarecum de acelasi organ), nu pentru placerea noastra. Daca procream si ne procuram si placere, cu atit mai bine pentru noi . Dar placere fara procreatiune-nu! Am spus si am hotarit! |
Fiinta asta e reala?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui eleniada ce de pareri! da, e pacat. nu suntem robi ai placerilor. priviti mai atenti si veti vedea cum arata cei care se masturbeaza frecvent. ele, ori niste timide, ori niste vulgare gretoase cu tot felul de obiecte facatoare de placeri. ei, cam tot la fel. poate ar mai tb sa mai invatam si de la animale unele lucruri. o parte din noi ne-am degradat rau de tot. |
Iti multumesc pentru descriere !Sa-ti trimit o fotografie?Nu de alta dar se pare ca de la atata masturbare am fost pedepsita sa arat mult mai tanara decat sunt si n-am decat 7 (sapte) vibratoare si alte jucarii sexuale si le folosesc frecvent ori de cate ori am/avem chef ,singura sau cu ajutorul LUI .Trebuie sa fiu o mare pacatoasa!
Bey frate,din ce colt de padure apar astfel de conceptii?Nici bunica-mea nu gandea asa!Si zau ca nu sunt nici vulgara si nici timida!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
maru spune:
ok, musc momeala: care e frate tara aia? ca io emigrez inca o data (mai stii, poate nu o fac cum trebuie)
citat din mesajul lui nemora in alte tzari sunt profesori/profesoare care te invata cum. Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) |
Allure spune:
citat din mesajul lui rall Insa daca va intereseaza cu adevarat, va recomand ceva f. ieftin si foarte puternic - click www.dealextreme.com/details.dx/sku.13301~r.24271540" target="_blank">aici. Costa 2.52$ bucata si transportul este gratuit pentru Romania (deci doar atat platiti). Daca dati comanda, eu zic sa luati macar 3-4, sa aveti de rezerva . Nu stiu daca poate fi denumit un vibrator in toata regula, tehnic ar fi mai degraba un stimulator clitoridian. Dar isi face treaba 100% |
"scula" aia imi aduce aminte de un episod din Sex And The City cind Samantha facea baby sitting pentru Miranda si s-a stricat caruciorul electric ce il legana pe copil, respectiv il linistea...asa ca ea i-a pus copilului in brate un ditamai vibratorul (care de fapt era un massager) ...asa si voi, folositi massagerul pe post de vibrator
acum la subiect: orgasmul are ca scop major PLACEREA. Cum sa spui ca sexul e numai pt reproducere? Sexul fara placere se cheama viol sau binefacere... masturbarea nu e decit inlocuirea unui stimul cu altul...deh, se mai plictiseste omul!
Sint de acord ca e pacat. E pacat sa nu incerci!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
XIO spune:
Wow, lauraNicole, 7?!?!?!?!?!?!?!? Depravato!
Nu am mai auzit idei de-astea cretze de cand lumea si Pamantul.
Auzi, sexul e doar pt. procreere. Pai ce, cand nu vrei copil sau daca inchizi "pravalia" la 32 de ani nu mai faci sex deloc? sau se cheama ca "incerci", dar faci coitus interuptus ca sa vezi daca reusesti sau nu?
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Allure spune:
prin urmare femeia detine un organ inutil ...daca sexul era doar pt procreere nu mai avea rost clitorisul si orgasmul, ca doar poti ramine gravida si fara placere...
le recomand celor care gindesc asa sa-si puna banda izoliera pe organ pina se usuca si pica, daca tot nu le trebuie
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Gabrilici spune:
ffff tare allure faza cu uscatul!!
pe mine ma binedispune subiectul.eu sunt pentru chiar daca mai sunt cate unii/unele care se arata profund oripilati.mie mi se intampla si in vis sa am orgasm.ce sa fac acum?sa nu mai dorm?nu ma pot abtine...daca visez frumos.spune cineva o faza f tare;sunt doua categorii de oameni:unii care o fac si altii care nu recunosc ca o fac.
in evul mediu stiu ca extirpau clitorisul femeii prinse asupra faptului....si in prezent sunt oamenii (yoghinii de exemplu)care condamna un fapt absolut normal si nevinovat precum masturbarea.nu putem face copii ori de cate ori simtim nevoia de contact sexual.e fizic imposibil.si nu pricep:d ce continenta e privita ca ceva ok si masturbarea nu?
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
Allure spune:
eu n-as lua in calcul cazurile particulare precum yoghinii si calugarii la subiectul asta; consider ca ei si-au ales o viata spirituala deosebita si au nevoie sa fie departe de ispitele umane obisnuite...e o virtute, as zice, sa practici abstinenta; sint convinsa ca atunci cind mintea nu-ti mai sta la cele trupesti, spiritul are de cistigat...ma rog, asta pot sa inteleg :)
daca e pt un scop nobil, sint de acord (desi numai 1% din cei declarati sint cu adevarat abstinenti, restul...)