Masturbarea, pacat sau necesitate?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Larrisa, sa inteleg ca tu ai facut dragoste o singura data, cand ai avut-o pe fetita ta???

Da, nu cred ca exista oameni care sa nu se fi masturbat sau sa fi facut sex vreodata.Nici pe Papa nu il cred!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

D
Dimpotriva, atunci cand actul sexual e doar placere, fara rod ne asemanam cu animalele.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Sa stii ca ajuta sa te uiti pe Discovery :) Oamenii si delfinii se pare ca sint singurele specii care fac sex de placere, in rest, animalele o fac pentru procreere, asa ca, dupa teoria ta, chiar ar trebui sa o facem ca animalele, doar pentru perpetuarea speciei.
In rest, ti-a raspuns Marius foarte bine. Sa nu amestecam placerea sexului cu inmultitul fara numar. Un copil e o responsabilitate de o viata, nu ma impresioneaza absolut deloc cei care fac 20 de copii si nu ii pot creste sau ii dau fratilor mai mari pe cap.
Nu inteleg ce ti se pare asa de ingrozitor la "actul sexual doar de placere". E placut, e relaxant, apropie partenerii. Cine zice ca e un pacat daca e intre doi soti, daca e liber consimtit, daca e din dragoste???? Vreun preot ipocrit? Biblia nu stiu sa spuna ca e interzis sa te culci cu sotul doar de placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

marius, sigur ca si eu iti respect opinia la fel cum respect orice opinie este expusa la acest subiect.
Raman la parerea mea ca astfel de discutii si motivari sunt inutile.
In spatele fiecarei idei/opinii/pareri a unui om se afla o personalitate, stil de viata, trairi, emotii, sentimente, credinta in Bunul Dumnezeu.
Nu sunt o habotnica din punct de vedere religios( pe zi ce trece insa mi-as dori sa fiu ), am trecut prin multe stari contradictorii, gustat din asa zisele "placeri" de mai toate felurile. Insa...am cautat foarte mult, am citit foarte mult si undeva in sufletul meu unele lucruri s-au schimbat! Unele definitiv, altele temporar, altele sunt inca neclare.

E greu de explicat ce e in spatele a ceea ce simt! Nu pot spune decat ca multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot! Momentan ceea ce simt ma odihneste!

off topic: mi-a placut enorm povestea licuriciului. Astfel de lucruri pot fi scrise doar de oameni frumosi!

black, nu mi-am descris la acest subiect viata intima. Sunt o idee mai pudica de fel. Si din nefercire, eu si sotul meu, inca nu suntem pe "cale" ( daca pot spune asa). Din fericire insa, simtim la fel si ne iubim foarte mult! Slava Domnului!
Black sigur ca toti suntem pacatosi. Dar, exista si pocainta, parere de rau. Si ca sa raspund si eu la intrebarea din titlu daca tot am intrat si postat la subiect: masturbarea este un pacat si nu e o necesitate. Adica nu mori fara ba chiar traiesti bine mersi!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Ca oameni culti ce suntem, stim ca femeia poate procrea doar citeva zile pe luna. Deci Dumnezeu ingaduie si sexul fara rod, dar doar intre femeie si barbat, nu individual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:

Dimpotriva, atunci cand actul sexual e doar placere, fara rod ne asemanam cu animalele.

Dimpotriva, sexul cu rod e tipic animalelor. Doar ele se impreuneaza numai pentru procreare; omul o face si pentru placere. O maxima latina spune: naturalia non sunt turpia = cele firesti nu sunt rusinoase.

Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:

Dupa titlul subiectului am crezut ca e o intrebare pe bune. Se pare ca e "la misto".
Da, din punctul de vedere al bisericii ortodoxe ( nu stiu cum e in celelalte religii), masturbarea este pacat. Nu exista nici un dubiu in acest sens, exista canoane de la Sf. Parinti si orice preot ortodox poate confirma acest lucru.
marius, le amesteci si inversezi.
Actul dintre femeie si barbat in casatorie ca si manifestare a iubirii duce la zamislire. Atunci prinde viata rodul iubirii dintre soti. A procrea din dragoste ti se pare putin? Minimalizand totul poate ca da. Vezi tu, traim intr-o societate in care valorile s-au inversat.

Citind mesajul tau..gasesc o contradictie. Scrii ca ai doua fete minunate apoi tot tu zici ca "nu dai din fund ca sa faci puradei". Garantat: daca ai avea acum 5-10 copii i-ai fi numit pe toti copii mei minunati si nu "puradei".

S-o ajutam pe Alexia!

Jeez, oare asa gandesc toate romancele...???Am vazut si cateva exceptii dar ma infior de ce pot citii aici.E pacaleala de 1 Aprilie????

Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink

www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

1.Ce credeti despre masturbarea la femei?
ce-ar trebui sa cred? pai...sunt pro..
2. Cite dintre noi o fac?
Toate..chiar daca s-a intamplat o singura data de curiozitate. [:*]
3. O considerati "un pacat" ?
why?
4. Cite dintre noi au un dildo?
Am cautat pe net si nu mai am mult pana imi iau unul...asta in caz ca mai pleaca al meu la plimbare prin strainatati..
5. De ce o facem?
si tu acuma? de durere..
6. Cum ne simtim dupa ce o facem?
ti-am mai raspuns...durere mare...
7. Ce metode de masturbare folosim?
Mi-am adus aminte de o babuta care povestea de gagici din spitale cu castraveti, parizer.. dar vorba fetelor de dinaintea mea: doua dejte..
8. O facem doar cind nu avem un partener sau este departe sau o facem din necesitate?
ce sa zic? in lipsa sau cand te apuca....daca el e la munca ce faci? stai asa? dupa aia sa-ti zica altele ca esti nf? nu mai bine iesi cu bebelu la aer cu zambetul pe buze? [:)))]
9. De ce ne este "frica" sa le spunem partenerilor ce ne place in pat?
cine a zis ca-i e frica?

10. Pe o scara de 1 la 5, care ar fi satisfactia noastra in pat (cu partenerul)?
5 cu sutimi..

si acum....ce parere aveti de sexul in grup? asa de curiozitate...nu as fi in stare sa-l practic vreodata...dar as fi interesata de cateva pareri de la fete cuminti..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk

Mi-am adus aminte de o babuta care povestea de gagici din spitale cu castraveti, parizer.. dar vorba fetelor de dinaintea mea: doua dejte..

Feliat?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk

Feliat?

Da' nu vrei si niste chipsuri garnitura?

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleniada spune:

ce de pareri!

da, e pacat. nu suntem robi ai placerilor. priviti mai atenti si veti vedea cum arata cei care se masturbeaza frecvent. ele, ori niste timide, ori niste vulgare gretoase cu tot felul de obiecte facatoare de placeri. ei, cam tot la fel.

poate ar mai tb sa mai invatam si de la animale unele lucruri. o parte din noi ne-am degradat rau de tot.

Mergi la inceput