Masturbarea, pacat sau necesitate?
Raspunsuri - Pagina 5
iuliana_2007 spune:
1.Ce credeti despre masturbarea la femei?
E o chestie cat se poate de naturala.
2.Cite dintre noi o fac?
Cam 9 din 10.
3.O considerati "un pacat" ?
Nu
4.Cite dintre noi au un dildo?
Am dar nu imi mai plac si ma gandeam la altceva nou
5.De ce o facem?
De placere.Pt ca este o chestie care face parte din fiinta noastre,nu trebuie sa ne fie rusine de sexualitatea noastra,ne defineste pwe noi ca femei.
6.Cum ne simtim dupa ce o facem?
bine
7.Ce metode de masturbare folosim?
Degetele.Si altele....,ajutor de la sot.
8.O facem doar cind nu avem un partener sau este departe sau o facem din necesitate?
Mie imi place sa fac asta numai cu sotul meu,ne excita pe amandoi
9.De ce ne este "frica" sa le spunem partenerilor ce ne place in pat?
intrebarea asta nu este pt mine.
cortexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KULTA Cele care au vizitat subiectu, nu sunt de acord cu masturbarea dar se abtin sa scrie, am o rugaminte : VA ROG SCRIETI SI VOI. Cred ca toate celelalte am vrea sa auzim si pareri contra (motive contra). |
Ok, am citit subiectul si mi se pare corect sa si raspund ceva: masturbarea est un pacat. Unul foarte mare. Dumnezeu a pus omului sexu' jos, nu in frunte, ca sa arate care e locul lui; daca sexu' bietu' era cel mai important, si nu gindirea (capul) + sufletul (piept), ni-l admiram azi reciproc pe figura.
In plus, sexu' foloseste exclusiv procreatiei (sa ignoram functia excretoare, care e indeplinita oarecum de acelasi organ), nu pentru placerea noastra. Daca procream si ne procuram si placere, cu atit mai bine pentru noi . Dar placere fara procreatiune-nu! Am spus si am hotarit!
marius spune:
Haiada de' Daca ma luam dupa teoria asta ar fi fost trebuit sa ma cheme Noe. (ps cel cu multi copii). Uite am doua fete (superbe) as cocheta si cu un al treilea insa ma voi incapatana sa fac sex de placere. Deh sunt pacatos.... dar ar fi si mai pacat sa ma mint singur, de ce as face-o? Cat despre organ.. e la locul lui ceea ce nu inseamna ca de aia il am doar ca sa fac copii. Probabil nevasta-mea ar fi foarte suparata daca as gandi asa. Pe bune! Nu sunt nici caine sa dau din fund ca sa fac puradei. Cred ca sunt un pacatos mai evoluat?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
aniela23 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue eyes
eu am patit-o! il uitasem in baie, mai tarziu vine fata (7ani) in bucatarie, unde se mai afla frate-sau: "mami, ce e asta?". Eram cu o cratita de supa in mana, mai sa-mi cada! Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
haha, si ce i-ai zis? Ce minciunica ai bagat?
larissa_79 spune:
Dupa titlul subiectului am crezut ca e o intrebare pe bune. Se pare ca e "la misto".
Da, din punctul de vedere al bisericii ortodoxe ( nu stiu cum e in celelalte religii), masturbarea este pacat. Nu exista nici un dubiu in acest sens, exista canoane de la Sf. Parinti si orice preot ortodox poate confirma acest lucru.
marius, le amesteci si inversezi.
Actul dintre femeie si barbat in casatorie ca si manifestare a iubirii duce la zamislire. Atunci prinde viata rodul iubirii dintre soti. A procrea din dragoste ti se pare putin? Minimalizand totul poate ca da. Vezi tu, traim intr-o societate in care valorile s-au inversat.
Dimpotriva, atunci cand actul sexual e doar placere, fara rod ne asemanam cu animalele.
Citind mesajul tau..gasesc o contradictie. Scrii ca ai doua fete minunate apoi tot tu zici ca "nu dai din fund ca sa faci puradei". Garantat: daca ai avea acum 5-10 copii i-ai fi numit pe toti copii mei minunati si nu "puradei".
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
misha71 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Dimpotriva, atunci cand actul sexual e doar placere, fara rod ne asemanam cu animalele. |
Pai atunci sa facem sex numai o data la 9 luni, ca doar sexul este NUMAI pentru rod, nu si pentru placere
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
blackpanterro spune:
Cei care fac sex numai pt procreere, ori au copii multi, ori sotul gaseste in alta parte.Pana acum nu am auzit nici un barbat care sa spuna ca sexul e pt procreere si atat(femeile mai spun asta), nici popii nu stau cuminti, care vorba ceea sunt "oamenii Domnului", ce sa mai spun de muritorii de rand.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
larissa_79 spune:
black, te contrazic. Exista si astfel de barbati si femei. Daca tu nu i-ai cunoscut nu inseamna ca ei nu exista.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
marius spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Dupa titlul subiectului am crezut ca e o intrebare pe bune. Se pare ca e "la misto". Da, din punctul de vedere al bisericii ortodoxe ( nu stiu cum e in celelalte religii), masturbarea este pacat. Nu exista nici un dubiu in acest sens, exista canoane de la Sf. Parinti si orice preot ortodox poate confirma acest lucru. marius, le amesteci si inversezi. Actul dintre femeie si barbat in casatorie ca si manifestare a iubirii duce la zamislire. Atunci prinde viata rodul iubirii dintre soti. A procrea din dragoste ti se pare putin? Minimalizand totul poate ca da. Vezi tu, traim intr-o societate in care valorile s-au inversat. Dimpotriva, atunci cand actul sexual e doar placere, fara rod ne asemanam cu animalele. Citind mesajul tau..gasesc o contradictie. Scrii ca ai doua fete minunate apoi tot tu zici ca "nu dai din fund ca sa faci puradei". Garantat: daca ai avea acum 5-10 copii i-ai fi numit pe toti copii mei minunati si nu "puradei". Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
Iti respect opinia si imi mentin opinia. A face dragoste doar in ideea ca voi face un copil mi se pare o reducere drastica a conditiei umane. Raman la opinia ca fac dragoste din placere si cu placere, este in mod cert si o necesitate fiziologica asemeni foamei de exemplu, este o descarcare fizica, psihica, mentala si extraodinar de reconfortanta (cel putin pentru mine), nu este o obsesie, iar conceperea unui copil sau a mai multi o consider un act de responsabilitate asumata constientizata si nu un rezultat implacabil al unui act sexual. Daca a face dragoste ar fi un act unic asa cum il reduci pentru procreere probabil daca ai fi fost cum mine macar intr-una din "intalnirile" dintr-un birou fata in fata cu fete sau femei violate fara cea mai mica remuscare si care au ramas insarcinate si cu indivizi de cea mai joasa speta a caror singura pofta a fost (din declaratiile multora) - "sa le-o traga fufelor" ai intelege ca din nefericire traim intr-o lume al naibii de dura, de incorecta de lipsita uneori de cele mai elementare reguli si probabil ti-ai scutura capul si ai realiza ca multe nu seamana cu ceea ce stii tu acum. Si in clipa aceea probabil ai fi fericita sau macar ai spera ca iubirea liber consimtita dintr un barbat si o femeie este sau ar trebui sa fie un lucru minunat iar daca isi doresc si vor avea si un copil sau mai multi sau cati vor fi fiind sa aiba cu atat mai bine. Insa asa cum revolta si furia primelor situatii ale violatorilor ma fac sa fiu al naibii de realist in egala masura trebuie sa accept ca omul nu este nici pe departe o litera de carte. Nu stiu daca ma poti intelege. Probabil ca nu.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
misha71 spune:
Larissa, nu confunda "a face sex" cu "a face dragoste". Poti procrea in ambele intelesuri, insa al doilea e mult peste primul.
Si pina la urma era vorba despre masturbare, ca pacat sau ca necesitate. Iar din masturbare sigur nu va iesi un bebe
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)