Masturbarea, pacat sau necesitate?
Raspunsuri - Pagina 3
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy Aveti mare grija unde ascundeti dildoul sa nu il gaseasca cumva copilul si sa il aduca in sufragerie cand e plina casa de musafiri. |
Ai dreptate o colega de-a mea avea doua ratuste in camera ei..stiti ce ratuste si baiatul ei o intreaba Dar ce faci mama cu una ca una cred ca e de ajuns?
Bina baiatul ei are 14 ani si cred ca a inteles totul..
Cait
Home is where heart is...
micumirela spune:
fac asta de putzin timp....si imi place.
Masturbarea e o necesitate din pacate
la mine.....
mirela
RazaDeSoare spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cait
Ai dreptate o colega de-a mea avea doua ratuste in camera ei..stiti ce ratuste si baiatul ei o intreaba Dar ce faci mama cu una ca una cred ca e de ajuns? Bina baiatul ei are 14 ani si cred ca a inteles totul.. Cait Home is where heart is... |
ralualexandrei spune:
24 de raspunsuri si 1368 de vizionari.Misto subiect da' nu raspund la provocari
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
microcires spune:
Cite dintre noi o fac? Toate
O considerati "un pacat" ? Ummm....de ce?
Cite dintre noi au un dildo? Cite recunosc??
De ce o facem? De placere
Cum ne simtim dupa ce o facem? Ca in rai
Ce metode de masturbare folosim? La dus...ce bine ca mi-am cumparat casa ca are presiune apa...lol
O facem doar cind nu avem un partener sau este departe sau o facem din necesitate? Cine nu o face e o ciudatenie
De ce ne este "frica" sa le spunem partenerilor ce ne place in pat? Ba nu mi-e frica deloc sa ii spun....
Pe o scara de 1 la 5, care ar fi satisfactia noastra in pat (cu partenerul)? Ummm...depinde.
KULTA spune:
Mai fetelor, sunteti de coma.
Pe linga faptul ca am ris de m-am dat pe spate, trebuie sa recunosc, sunt muuult mai informata si mai............impacata cu mine .
Mai vreau informatii.....
Cele care au vizitat subiectu, nu sunt de acord cu masturbarea dar se abtin sa scrie, am o rugaminte : VA ROG SCRIETI SI VOI. Cred ca toate celelalte am vrea sa auzim si pareri contra (motive contra).
Va pup si abia astept sa mai aud pareri.
nemora spune:
in alte tzari sunt profesori/profesoare care te invata cum.
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
rall spune:
Ma credeti sau nu, in momentul asta am 26 de vibratoare in casa insa nu sunt toate ale mele, urmeaza sa le dau cadou