Masturbarea, pacat sau necesitate?
Raspunsuri - Pagina 2
RazaDeSoare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KULTA Buna fetele, Daca tot suntem la "Femina intim", hai sa vedem ce putem afla nou, intim? Ce credeti despre masturbarea la femei? Cite dintre noi o fac? O considerati "un pacat" ? Cite dintre noi au un dildo? De ce o facem? Cum ne simtim dupa ce o facem? Ce metode de masturbare folosim? O facem doar cind nu avem un partener sau este departe sau o facem din necesitate? De ce ne este "frica" sa le spunem partenerilor ce ne place in pat? Pe o scara de 1 la 5, care ar fi satisfactia noastra in pat (cu partenerul)? Va pup si astept raspunsuri cit mai multe:) Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005) Poze cu noi "Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte" |
1.Numai de bine
2 Multe o fac,putine or sa recunoasca.
3 NU
4 Eu nu am.
5 de placere
6 Cum ne simtit??Hmm...ca in scutec,noua
7 Pai cum nu detin vibrator,nu-mi mai raman decat dejtele.
8 toate trei
9 nu imi este frica deloc,ba din contra,consider ca e bine sa stim ce ne place si ce nu
10 cateodata 4,5 cateodata 5, cateodata 10.depinde de moment.
Asteptam si raspunsul tau
KULTA spune:
Doamne, ce-am mai ris!!
Sunteti dementiale si superdestupate la minte.
Va multumesc si sper sa mai aud pareri.
Pupici
kokiy spune:
Ce credeti despre masturbarea la femei?
Sigur e mai usoara ca la barbati ... altfel de ce ne-ar cere ajutorul asa des
Cite dintre noi o fac?
Eu cred ca toate ...numai ca doar o parte recunosc ...acu' sa vaz eu cine se incumeta sa-mi spuna ca n-a tras niciodata d'ala micu'
O considerati "un pacat" ?
Daaaa....pacat ca doar asta ne mai relaxeaza si pe noi
Cite dintre noi au un dildo?
Eu n-am ...dar i-am spus sotului ca nu ma deranjeaza unul daca oboseste ...ehhh,da moldoveanu' nu se lasa ...naduseste, mai ia o gura de aer si trece din nou la treaba
De ce o facem?
Prima oara de curiozitate ...pe urma din placere ...
Cum ne simtim dupa ce o facem?
Relaxat ...si plin de energie ...
Ce metode de masturbare folosim?
Cel mai des partenerul din dotare,eu mereu motivez o jena ...in lipsa lui, vorba Mishei, destele... daca donati un doldo nu ma supar
O facem doar cind nu avem un partener sau este departe sau o facem din necesitate?
Toate ...depinde de moment ...
De ce ne este "frica" sa le spunem partenerilor ce ne place in pat?
Ce pierdere pentru al de nu spune
Pe o scara de 1 la 5, care ar fi satisfactia noastra in pat (cu partenerul)?
De 3 ori 5* ...vezi daca-i spun ce-mi place
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
kariguld spune:
citat din mesajul lui KULTA Buna fetele, Daca tot suntem la "Femina intim", hai sa vedem ce putem afla nou, intim? Ce credeti despre masturbarea la femei? Cite dintre noi o fac? O considerati "un pacat" ? Cite dintre noi au un dildo? De ce o facem? Cum ne simtim dupa ce o facem? Ce metode de masturbare folosim? O facem doar cind nu avem un partener sau este departe sau o facem din necesitate? De ce ne este "frica" sa le spunem partenerilor ce ne place in pat? Pe o scara de 1 la 5, care ar fi satisfactia noastra in pat (cu partenerul)? Va pup si astept raspunsuri cit mai multe:) Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005) Poze cu noi "Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte" |
1.
2.
3.
4.
.
.
.
.
10.
fara alte comentariiiiiii
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Happy_in_TO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
1. 2. 3. 4. . . . . 10. fara alte comentariiiiiii ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ |
Ai grija ca alcoolul in excess daudeaza sanatatii!
Eu n-am iubit de vreo 4 ani asa ca fac si eu ce pot, cind pot si am chef.
Decit sa ma leg la cap cu oricine pentru o partida care nu imi garanteaza "placerea", mai bine ma descurc singura, stiu ce imi place si cum imi place (detalii nu dau hahahhahah).
anne16 spune:
De la 1-9 raspunsuri la fel cu cele ale lui Kokiy
Singura diferenta ca domnul meu este...... muntean
La intrebarea 10,aici o citez pe Claudelu:
"de obicei 5, dar mai sunt dati cand imi vine sa-i crap capu, de ce sa mint" - mare dreptate ai.
Am stat si m-am gandit putin, cred ca am sa-mi cumpar "un dildo".
M-ati facut curioasa
Nicole, de batranica cu sticla.....am auzit si eu. Am auzit ca au mai folosit inainte de '89: castraveti, morcovi, etc
alexas spune:
Hop si eu ,parerea mea este ca multe o fac dar nu recunosc la fel poate se intampla si cu partenerii nu le spun ce le place si cum le place ,iar pacat nu cred ca e depinde de fiecare cum gandeste
mami de miruna si andrei
kariguld spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO Ai grija ca alcoolul in excess daudeaza sanatatii! |
Happy, multumesc de grija! deocamdata ma tratez la ovare, am un mic fibrom...cat despre alcoolul virtual....astept sa se descopere terapia!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Mindy spune:
Aveti mare grija unde ascundeti dildoul sa nu il gaseasca cumva copilul si sa il aduca in sufragerie cand e plina casa de musafiri.
m0oniik spune:
Ce credeti despre masturbarea la femei?
- eu cred ca e un lucru normal , o necesitate , o placere , o descarcare
Cite dintre noi o fac?
- cred ca multe femei o fac ... doar ca putin o recunosc
O considerati "un pacat" ?
- e un pacat daca nu o incercati
Cite dintre noi au un dildo?
- eu am chiar si 3 , de toate marimile ( si fara jena ,le-am cumparat cu partenerul meu )
De ce o facem?
- eu cred ca prima oara din curiozitate si dupa aia din placere
Citat din mesajul lui Nikole "In cuplu, ...poate fi o alternativa(in anumite situatii), o ...prelungire, un joc,evental poate face parte dintr-o terapie de cuplu,ajutandu-te sa te descoperi mai bine,sa te cunoscti chiar." -exact
Cum ne simtim dupa ce o facem?
- eu ma simt foarte bine
Ce metode de masturbare folosim?
- degetele , vibrator si mai sunt si altele ( ca de ex : arata ca un inelus de arici , asta poti folosi si sau fara vibrator )
O facem doar cind nu avem un partener sau este departe sau o facem din necesitate?
- o facem si cand nu avem /si cand avem partener( asta depinde daca aveti o relatie deschisa cu partenerul vostru , eu fac cand am placerea sa o fac si dupa aia nu am nici o problema sa-i zic partenerului meu ca am facut-o , si credetima cate-odata cu asta ii cresc si mai mult apetitul de .....love sau in timpul actului....
De ce ne este "frica" sa le spunem partenerilor ce ne place in pat?
- noi avem o relatie foarte deschisa , vb despre toate , ce ni-ar place si cum ( bine inteles avem si noi un limit ).
Pe o scara de 1 la 5 ?
- pana acuma a fost 5 , dar de cand sunt graviduta s-a mai redus ( e si vina mea )