Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Chatonel, dorm doar pe stanga sau pe dreapta, altfel nu pot. Si oricum as dormi, amortesc foarte repede si ma intorc des de pe o parte pe alta...Ana-Maria 31+AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Pt ca tot vb de bagaj, sa va zic ce am eu pe lista de la clinica (am o valiza maaare numai pt BB):

6 body
6 pijamale
6 prosoape
2 pulovorase lina si manusi
caciulita bumbac
3 babygros sau o cuvertura pt pat BB
sosete/papucei
cearceafuri pt pat BB
sapun, crema pt BB

si de la mine am mai pus haine frumoase pt poze: rochite, salopeta.

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Aris, ultimul episod din seria 4 care este? Cumva 17?

Ana-Maria

31+
AMR 9 saptamani

da, e un episod 16-17, e dublu fata de unul normal(cel putin eu asa l-am gasit pe net)

36+
poze

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

clara, nu uita certificatul de casatorie!!!

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Galusca,
Ce tare se aseamana sotii nostri,al meu a lesinat tot la veterinar,veterinarul cusea o gaura in burta catelului facuta de un pitbull,a cazut ditamai omul de 192cm.
Nu stim pe cine sa tin,cainele sau sotul,era duminica si nu aveau asistente,ar mai fi o chestie,sa fie oare asa sensibil ca-i din tata belgian::)))))

La prima sarcina cu cezariana a asistat dar n-a avut curajul sa se uite dupa paravan.

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Pisigri, cu participarea sotului la nastere: ia-l daca poti, nu lesina. Al meu e lesinacios din fire, dar a fost chiar foarte competent la ambele nasteri. A fost chiar suficient de viu ca sa taie cordonu ombilical. de doo ori.
In schimb a lesinat cu pisica la veterinar, ca ii facea tanti aia nu stiu ce matzei. Asta ca sa intelegi despre ce gen vorbesc.

Da di ce nu iei la maternitate chestii legate de alaptat?

Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Merci, Aris, eu deja m-am apucat de tras primele episoade din sezonul 5, doar ca primele doua episoade le-am gasit tot asa 1-2 (cum ziceai tu ca sunt ultimele doua din S4).Aveam planuri de citit pe ziua de azi, dar clar bag Grey's Anatomy de-acum!Ana-Maria 31+AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

aris, 16 e ultimul ep. din sez. 5, difuzat sapt trecuta

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Nico si eu sunt pregatita sa scot agitatele. Sa ne dai de veste. Pana la urma se pare ca tot in feb o sa nasti..
Pisik06 ma bucur ca sunteti bine. Tare bine cred ca e cu bebe acasa.
SimonaMami imi plac numele alese. Mie imi place David Christian . Si pe al meu o sa-l cheme David, iar pe sot Cristian.
Aris26 o sa-i zic la sot sa fie si el "mai grec" si sa se bucure cand mai sparg cate ceva
Inapedra] foarte buna decizia pe care ai luat-o, de a sta in pat. Suntem alaturi de tine
[b]Denisamada
ce motan rasfatat ai eu abia gatesc ceva pt mine

Fetelor ce mai gatiti astazi?

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Fetelor ce mai gatiti astazi?

Olga 31+ David

PIZZA!!!!!

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aris punem de-un club al somnoroaselor? Dorm cam 10 h pe noapte, cu un singur drum la shushu, iar ziua, daca prind oleaca de liniste (fara telefoane, fara alte treburi) se confisca tot pt somn. E-adevarat, ma mai trezesc noaptea ca sa schimb pozitia, dar adorm imediat si tot am sentimentul ca nu's bateriile pline.

La noi sotzul e responsabil cu spartul. Nush cum face, tranteste totul numai pe gresie, pe altceva nu gaseste. O fi avand sange grecesc si nu mi-a zis.

Niko dupa cum ai descris eu nu cred ca a venit ziua. Si eu mai am dureri jos, cu presiune pe fund sau pe col, cateodata am sentimentul ca acus-acus fac balta. E bine ca te-ai dus la mama ta, sa nu fii singura in momentele astea, poate te mai relaxeaza conversatia cu ea si mai dospesti un pic la cozonacel...

Monica Elefantica 38+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput