Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neatza la pranz In sfarsit am reusit sa dorm si eu ceva mai tarziu, imi doream de ceva vreme asta! Si pe deasupra, azi am decis sa lenevesc cat mai mult si sa reduc activitatile la minim. Ce-i drept, in cursul noptii m-au trezit cateva contractii dureroase , si nu e prima data. Ma intreb de ce apar numai noaptea si nu si in timpul zilei. Stie cineva sa imi raspunda???Novus, ai o burtica superba, eu inca te invidiez pentru ca nu pari sa fi pus prea multe kg pe tine!Niko, tinem agitatele in stand by pana la noi vesti! Cred ca a decis mogaldeatza sa vada ultimele firicele de zapada!Eu nu am facut absolut deloc bagajul pt spital, si nici nu intentionez inca, mai astept vreo luna. Nici macar hainutele lui bebe nu le-am spalat, desi noua ni s-a spus ca il putem imbraca in hainele aduse de noi imediat dupa nastere. Nici nu stiti ce emotii ma apuca numai cand ma gandesc ca acusi acusi imbrac bebe din burtica in hainutele achizitionate si pe care le tot admir aproape zilnic.Ana-Maria 31+AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor eu mor de somn...ieri am patit la fel. ma trezesc la 8.30, iar la 12 maxim mi se inchid ochii, rezist pana la 2 maxim cand ma cul, ma trezesc la 5 pm iar la 11-12 seara cad ca o musca. e mai rau ca in primul trimestru. vad ca voi va plageti de insomnii....eu sunt chiar ciudata in cazul asta. ma sunt fete in situatia mea? aaaa si sa nu uit: nu fac mai nimic toata ziua, un pic de ordine dimineata, ceva de mancare si cate un drum scurt ba la plaza, ba la cumparaturi....deci nu am motive de oboseala.

pisigri - uite ca mai sarbatorim inca o saptamana. oare ne tinem asa de mana pana la final? sotul meu zice ca sigur nu apuc termenul de 25. incep sa il cred, doar el mi-a zis si ca sunt gravida cu 2 saptamani inainte de test.

silvia - ai idee daca la grey's anatomy ultimul episod e 16 din seria 5?

36+
poze

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Nikoleta, cred ca a venit momentul sa tii puiul in brate!
Nu te panica, n-are rost sa mergi la spital inainte de a avea contractii mai dese... la juma de ora sint doar 2 pe ora, asta inseamna ca mai ai de asteptat... si e mai bine acasa decit la spital unde te "freaca" aia de te lasa nervii!

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ina30

Incerc sa te incurajez ,in ce priveste cezariana ,stai linistita nu ai de ce sa-ti faci griji,este o interventie usoara .
Ca sa te linistesc eu sunt programata pe 26martie pentru adoua cezariana,de data asta am optat pentru anestezia spinala,personal nu mi-a placut peridurala.
Curaj,mai avem un pic pana la Ddate!!

Citat:
citat din mesajul lui inna30

buna dimineata fetele, am intrat si noi dupa ceva timp sa mai semnam condicuta, suntem bine, bebe e sanatos si creste, la 34 sap avea 2.6 kg, speram sa fie bine pana la capat, vom naste prin cezariana pe 25 martie ne-a programat si ne este frica tare.
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut de curand, sa va traiasca copilasii si sa fie mancaciosi si sanatosi.

35+

Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Pisigri, cu participarea sotului la nastere: ia-l daca poti, nu lesina. Al meu e lesinacios din fire, dar a fost chiar foarte competent la ambele nasteri. A fost chiar suficient de viu ca sa taie cordonu ombilical. de doo ori.
In schimb a lesinat cu pisica la veterinar, ca ii facea tanti aia nu stiu ce matzei. Asta ca sa intelegi despre ce gen vorbesc.

Da di ce nu iei la maternitate chestii legate de alaptat?

Mergi la inceput

Galushca, ce inseamna "chestii de alaptat"? Inafara de crema?? Io creca sinii is deajuns, nu? :) si-aia-s la purtator

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris, ultimul episod din seria 4 care este? Cumva 17?Ana-Maria 31+AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Rog fetele care au bagajul gata facut sa ne spuna si noua ce contine exact: cite bucati sosete, cite bucati chilotzei etc . Multu'

Salut

eu nu am facut altceva decat am luat mai multe liste de bagaje de pe net si le-am combinat, am introdus ce am eu nevoie - din experientele de internare- si am scos ce mi se parea ca nu am nevoie - ex bila de cauciuc ca sa strang in timpul travaliului. M-am mai gandit ca am mari sanse sa ma internez cu cateva zile inainte sa nasc, pt supraveghere. Asa ca asta a iesit:

Pentru mamica, la spital:
- vata (2 pachete mari!)
- 1 pachet absorbante super plus de noapte Libresse
- tampoane de sani - fase de tifon
- servetele umede BB
- Bephanten - pentru eventuale rani la sani sau Garmastan
- servetele nas – batistute 2-3 pach.
- sapun lichid mare si pe post de gel de dus si sampon din baie
- periuta de dinti
- pasta de dinti
- perie par
- crema de fata demachiant din baie Farmec
- crema de corp si maini Dove din baie
- strugurel de buze Nivea
- hartie igienica – 2 suluri + pulverizator cu spirt
- elastice de prins parul din baie
- 3 lame de ras BIC
- carte de citit, integrame
- cartile de rugaciuni + rozarele
- MP3 player cu 3 acumulatori incarcati
- chiloti – 5 perechi
- sutiene de alaptat – 2 perechi + 1 normal
- pompa de muls
- mameloane de cauciuc - sterilizate de acasa!
- perna alaptat by Buna
- prosop moale pentru sani – cu monogramele noastre
- sosete - 3 perechi (2 noi albe + albastru)
- camasi de noapte - 2-3 bucati: largi si pana la genunchi, cu maneca lunga + 1 cu nasturi
- capot albastru
- papuci de casa si slapi pt. dus albastri
- prosop dus + 2 medii
- bani pentru asistente si Dr, moasa, anestezist- bancnote de 10, 50 ron

Acte:
- Buletin (2copii si original)
- adeverinta de salariat
- dosar de analize sarcina
- livret familie

Altele:
- telefon mobil eventual cu camera foto a lui Luci la schimb
- incarcator
- apa plata
- mancare - tacamuri, farfurie, cana, pai, servetele masa, stergar

Pentru bebeluse:
- 2X2 bodyuri
- 2X2 pantalonasi
- 2X2 caciulite - toate BBC 100%
- 2X2 salopete cu maneci
- 2X2 sosetele si botosei
-2X2 perechi manusi sau sosete pt mana - antizgarietura

- 2 paturici
- scutece marime 0 de la Pampers
- prosopele moi
- servetele umede BB de la Pampers
- ulei de corp Johnson
- car situri sau cosulete pt transport acasa sau saci de dormit
- suzete 0 ani cu varfuri tesite-ortodontice sterilizate acasa
- biberoane sterilizate
- crema Petrini (numai de la Farmec la tub!)

... pt sotz am specificat care crema de care marca si de unde pt ca unele le mai folosesc si acasa si nu sunt imnca in bagaj.

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Neatza la pranz
In sfarsit am reusit sa dorm si eu ceva mai tarziu, imi doream de ceva vreme asta! Si pe deasupra, azi am decis sa lenevesc cat mai mult si sa reduc activitatile la minim. Ce-i drept, in cursul noptii m-au trezit cateva contractii dureroase , si nu e prima data. Ma intreb de ce apar numai noaptea si nu si in timpul zilei. Stie cineva sa imi raspunda???

Ana-Maria

31+
AMR 9 saptamani

poate ca e pozitia in care dormi de vina?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

uitai: am cantarit pitica, a pus 500 g in primele 9 zile...

Mergi la inceput