Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Fetelor ce mai gatiti astazi? Olga 31+ David |
olishka, azi am in program somon salbatic la cuptor cu legume diverse trase la tigaie (legumele sint congelate, nu-s de sezon: fasole verde, ciuperci etc).
Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
shasa spune:
Buna ziua burtici!
Nu am avut ieri cum sa intru si acum recuperez, sunt la un capitol in urma. Sper ca nu a mai aparut nici un ghiocel si eu sa nu stiu, acu' va prind din urma.
Am fost in weekend cu sotul meu la studio (este fotograf) si am facut o sedinta foto la burtica. Am urcat o parte din poze pe contul comun...sper sa va placa. Eu una am fost foarte incantata de rezultat.
PS: Abia in poze am vazut ce gusa am facutoricum sunt multumita.
Va pup! Si ma intorc la citit.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+
aris26 spune:
galushca - wooow 500g??!! e pusa pe treaba pitica ta
am vb si eu cu doctorul si se poate ca sotul sa asiste la nashtere, desi dr. a zis ca mai mult ca sigur iese singur dupa 10minute. la inceput al meu sotz a zis ca sigur sigur intra cu mine, acum cand se apropie momentul a inceput sa o dea la intors....cica sa vada cum reactioneaza atunci pe moment. il las in pace pt ca nici eu nu sunt f hotarata daca il vreau sau nu langa mine. de obicei sunt mai curajoasa cand sunt singura, probabil ca sa nu ma fac de rushine in fata unor necunoscuti.
anamaria - vizionare placuta...esti norocoasa, mai ai o gramada de episoade, eu mai am doar 3 din seria 5 si am inceput sa fac economie
36+
poze
AMR 4 saptamani
Gaza22 spune:
Neata fetelor ! Va mai aduceti aminte de mine,ma mai primiti? Scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata dar am trecut printr-o perioada cu emotii. Pt ca nu mai e mult, m-a apucat febra pregatirilor si ca urmare a acestei agitatii, plimbari prelungite si efort am dat de buba. Intepaturi in col, contractii din ce in ce mai dureroase si dese. Totul a culminat inr-o seara cand au devenit regulate la 15 minute.Rezultatul - tratament, repaos si o bataie buna din partea medicului. Asa ca pana acum am stat cumintica, si din pacate desi ma plictiseam nu am avut acces la net. Ieri am fost dinnou la control, acum totul e bine, cu conditia sa fiu cuminte si sa nu mai fac pe eroina, cica sa "constientizez ca sunt insarcinata in luna a 8-a".. Am liber la miscare dar cu moderatie.
Asa ca I'm back ! si promit ca nu va mai dau emotii, o sa intru regulat sa semnez condica. In caz de ceva il pun pe sotu sa va anunte si acum ma duc sa ma uit la lista de telefoane sa imi aleg si eu pe cineva.
Am mai citit cate ceva din urma dar nu am apucat sa recuperez tot. Oricum am vazut ca au aparut o gramada de ghiocei. Felicitari proaspetelor mamici Galuscha, Plici Plici, Pisik, Grace, Sa va traiasca ghioceii si ghiocelele sa creasca mari ca brazii si sanatosi si sa va aduca numai bucurii! .
Maria tu ce faci? esti ok? ma asteptam sa te vad si pe tine pe listuta de inceput cu o floricica.
Multumesc fetelor care s-au gandit la mine. Ma duc sa incarc niste poze noi la album. Pup
32+ cu
chatonel spune:
citat din mesajul lui shasa Am fost in weekend cu sotul meu la studio (este fotograf) si am facut o sedinta foto la burtica. Am urcat o parte din poze pe contul comun...sper sa va placa. Eu una am fost foarte incantata de rezultat. PS: Abia in poze am vazut ce gusa am facutoricum sunt multumita. Va pup! Si ma intorc la citit. Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+ |
sint super pozele, arati tare bine si burtica e tare frumoasa!!
Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
anamariame spune:
Shasa, esti idealul meu de femeie insarcinata!!!! Pozele mi se par bestiale, dar asta doar pentru ca materialul este extraordinar! Cum ai reusit sa nu pui pic de celulita si de carnita pe tine? Vreau si eu Ana-Maria 31+AMR 9 saptamani
lysbeth spune:
Gaza ne bucuram ca esti bine
Niko, eu scot agitatele si le scutur de praf deja
33+ Damian Codrut Andrei
AMR 7 saptamani
aris26 spune:
citat din mesajul lui doranna aris, 16 e ultimul ep. din sez. 5, difuzat sapt trecuta Dorana 34 |
oare mai urmeaza, sau gata
36+
poze
AMR 4 saptamani
IliesClara spune:
citat din mesajul lui doranna clara, nu uita certificatul de casatorie!!! Dorana 34 |
Merci
Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator
carmenada spune:
citat din mesajul lui aris26 silvia - ai idee daca la grey's anatomy ultimul episod e 16 din seria 5? 36+ poze AMR 4 saptamani |
iti raspund eu ..asta este ultimul episod si se pare ca urmatorul va fi abia pe 12 martie.... adica maine nu o sa fie..... ci abia peste 3 sapt...
Carmen 34+