Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
nikolici spune:
NEATZA girls
Repede sa mai bag si eu un rand doua cat se plimba tati cu K.
Ma intrebati cand ne intoarcem...pai initial vroiam joia sau sambata viitoare, dar din pacate vom pleca sambata din varii motive.
Principalul este ca sora mea s-a certat cu cumnatul pt. o pb destul de majora as numi-o eu, ea vrea copil el nu.Sora mea este si mai mare ca mine deci va dati seama ceasul biologic isi spune cuvantul si el nu si nu...tare ciudati elvetienii.Ea sufera enorm pt ca na mai ales ca ne vede si pe noi ..o iubeste atat de mult pe Karina, in mare parte am venit pt sora mea sa se bucure mai mult de nepotzica.
Cumnati miu vine sambata acasa ca este plecat de 2 sapt apx...si ei trebuie sa aiba o discutie serioasa, asadar nu as vrea sa stam aici pe capul lor, mai ales ca sora mea este pronita si vrea sa rupa relatia.
E greu sa nu ai cu cine discuta..imaginati-va doar o secunda ca sotzul vostru nu ar fi dorit un copil dar in schimb v ar fi oferit luxul de a calatori in toata lumea cat mai exclusivist.
Deja sora mea se simte catzelusul lui de acompaniament.
Asadar venim sambata acasa si in felul asta mergem si noi la targ duminica sa ne luam WRAP ca aici nu are rost sa dai o grama de bani dc in tara le gaseseti mult mai ieftine...si plus cateva chestii pt inceperea diversificarii(farfurii, linguritze, canitze).
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Ca sa gasesti un site pe care ai intrat poti sa te uiti in history. Daca vrei mai multe detalii scriu pm. de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
Ramo, stiu asta, dar din pacate nu eram la mine acasa cand am gasit siteul, ci la o prietena, dar las c-o sun pe ea sa-mi dea coordonatele.
Anamona si noi avem suport de baie ca al Giuliannei - e de la Litaf, nu are stativ, doar niste ventuze care se lipesc pe fundul cazii, dar se lipesc asa de bine ca de-abia le desfaci. E practic, comod si... a fost ieftin ( noi l-am luat de la Metro, cand s-a nascut Victor ). Dupa ce mai creste bebe poate sta in fund in el.
LE: baby boy dulce foc Raducu! Si... felicitari pt. prima diploma!!

Andy_galro, in legatura cu iaurtul Humana si borcanase, dupa cum spuneam e doar parerea mea si... e posibil sa gresesc, dar... eu tot la parerea mea raman. Si ca sa ma justific...
- borcanasele sunt un fel de conserve ( fara conservanti bine-nteles ) si de aceea pot rezista fara probleme si la temperatura camerei; in plus au avantajul ca toate produsele folosite la prepararea lor sunt bio ( ma refer strict la cele Hipp ) si datorita procedeului special de preparare se pastreaza toate vitaminele, ceea ce nu se intampla cu legumele fierte in apa => PRO-borcanase
- iaurtul Humana sau Nestle... nu stiu... e iaurt, nu conserva, si iaurtul prin definitie nu rezista mult; eu le-am vazut plasate in supermarketuri doar la raioanele cu produse bebe, deci nerefrigerate. In plus, pt. iaurturi exista o alternativa mai OK, cred eu, adica iaurturile naturale, fara adaosuri de fructe si zahar, fara alt gust decat cel de iaurt si... cu un termen de valabilitate in care eu am mai mare inceredere.
Astea sunt argumentele mele, dar... din nou spun, e doar parerea mea si e posibil sa existe si alte pareri... mai corecte

Nikolici va steptam acasa
! ( nasol de sora ta Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Mamidestefan - sanatate multa lui stefan sa treaca cat mai repede. Tinem pumnii Izabelei sa aiba organism puternic si sa nu se molipseasca. _giulianna_ - Edi e total, ca de altfel in tare pozele pe care ni le arati - mai mereu ii povestesc sotzului despre el, chiar in seara asta ne intrebam cum e suportul de baitza, are si un stativ? |
Neata! Multumim pentru aprecieri!

Nu, n-are niciun suport, are pe spate vreo 3 sau 4 ventuze care se prind (bine!!!) de cada.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
andy.p spune:
Buna dimineata...eu aseara dupa ce am stat cam o ora sa se incarce filmuletul am picat ca o musca![]()
VA multumesc tuturor ptr aprecieri

Tre sa lasam saltelutza mai jos ca deja se prinde cu o mana de margine,maine poimaine isi va da seama ca poate si cu cealalta.
Da mi-e groaza de spatele meu si asa paradit ca va trebui sa ma aplec mai mult si sa o ridic mai de jos![]()
Babymom nu stii cat astept vremem buna sa ne cunoastem
..Imi pare de problema cu sanii,poate chiar ai lapte asa de consistent ca se satura
Asteptam filmuletzul
babyboy cat e de dragutz Raducu..si ce frumoasa diploma aveti
Giulianna
am frumosul..asa mi-e de drag cand il vad![]()
Andy_gai grija cu borcanele ca scria cineva pe aici ca n-ar fi bine sa le refolosim odata incepute...ceva cu saliva bblului care intra in contact cu cont borcanelului
Lidia sper ca sunteti mai bine azi
Cosmyma bucur ca sunteti bine
Claudinna
mai scrie-ne de nazdravan
babytza

LAureta
si tin pumnii sa fie bine
anamona
in curand ajungeti si voi aici.
Sper ca n-am uitat nimic
..m-am intins ca o placinta,sorry

sarbatoritilor de azi!!
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nikolici spune:
babymom nici eu nu am dormit aseara.K s a zvarcolit toata noapteamai ales ca acum se intoarce non stop.
Vroiam sa ti mai adresez o intrebare legata de transpiratia bebeilor.BB meu transpira excesiv noaptea si nu e imbracata gros, are o camasutza din bumbacel si picioruse goale.De multe ori se dezveleste singura...si tot transpira, parul ud leoarca.Ai vreo idee de la ce ar fi?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
Mda...verdict clar! Sunt dusa!
Eu aseara intrasem de fapt de altceva dar am gasit ideea Roxanei si am uitat de ce venisem de fapt. Uite de asta:
La multe lunite Dariutzaaaaaaaaaa!!!
Iarta-ma ca ieri am lipsit de la aniversarea ta (deh, am baza in mami mai mult de-o gramada) dar astazi vreau s-o facem lata! Sa curga sampaniaaaaaaaa...ups pardon...sa curga lapteleeeeeeeee!!!!

Dariutza
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
babymom75 spune:
Nikolici, asa era si fii-miu al mare, transpira de se uda salteaua, mai ales sub cap; zic era
... asa a ramas si acum. Il imbracam doar cu body si pijama subtire de bumbac din aia intreaga cu maini si picioare, neacoperit; abia dupa 1 an 1/2 am inceput sa-l acopar si ca sa nu se dezveleasca, ca asta era tendinta lui, l-am bagat in sac.
Concluzie: asa sunt unii copii, mai transpiriciosi sau... transipratia poate fi un semn de hipocalcemie; din cate am inteles eu pediatra voastra chiar a suspectat-o pe Karina de asa ceva, nu?
Imi pare rau sa aud ca si voi ati avut o noapte agitata. 
Mama lui
Victor (12.09.2003)
andy_galro spune:
babymom multumesc de precizari
....mie imi plac produsele Napolact si i-am dat si lui Andrei si vad ca ii plac si lui...deci ramanem pe marca asta...ii plac tare mult iaurturile si nu mananca fructele decat daca i le amestec cu iaurt...oare are ceva daca ii dau in fiecare zi cam 50-100 grame de iaurt in care bag eu fructe proaspete?
laura eu nu am de gand sa-i dai lui Andrei mancare de borcanase...vroiam doar sa clarific ceva ce nu intelegeam
Andreea
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
babymom75 spune:
Andy_galro
sigur, asa e cel mai bine - iaurt proaspat in care pui tu fructe proaspete si poti sa-i dai zilnic
. Dupa 1 an poti sa adaugi si 1 lingurita de miere.
Victor al meu a mancat acest meniu in fiecare zi la micul dejun, de pe la 8-9 luni pana la 3 ani; treptat i-am adugat in iaurt cate putina branzica si apoi tot mai multa pana iaurtul a fost inlocuit total de branza ( ca sa fie mai hranitor si pt. ca la inceput n-a vrut sa manance branza, dar asa am reusit sa-l "pacalesc"
); iar apoi iaurtul l-am transferat la masa de la ora 17 - tot zilnic.
In general meniul bebelusilor e destul de monoton, dar asta nu e problema pt. ei, ba dimpotriva, le place sa primeasca felurile cu care s-au obisnuit.
Mama lui
Victor (12.09.2003)
gaia.nevia spune:
buna dimineatza!
pt cine n-a baut.
Noi dupa ce am bazait nitel la culcare, am dormit lemn pana la 9 (amandoi am bazait, eu de mila lui, si el pe drept, si amandoi am dormit lemn pana la 9
)
Apoi n-am avut net. Incepusem sa ma tem ca trebuie sa citesc vreo carte, sau sa ma apuc de capitolul 10 de la cartea mea, sau ca o sa mor de dorul vostru! 
Fetelor, "iaurtul" de la Humana, eu i-am dat lui Teo. Nu e iaurt dupa parerea mea, ci o sarlota. Nu are nimic in comun la aspect sau la gust cu iaurtul proaspat. E o crema colorata. Nu zic nici pro nici cons, doar descriu aspectul.
Borcanelele de la Hipp mie chiar imi plac. Am citit (pe net, e drept) cum produc ei, si ce grija au cum cresc toate in fermele lor...
La gust sunt ok, adica nici dulci, nici sarate, seamana cu legumele fierte la gust, deci nu ma tem ca o sa corupa copilul.
Care copil oricum n-a vrut nici sa atinga morcovul crud de exemplu...
Borcanelele sunt foarte bune cand ai de luat pe drum, in vacanta, cand nu apuci sa gatesti... cand nu mai stii ce sa-i mai dai ca face mofturi la orice si tu gatesti 7 feluri si le mananci tot tu...![]()
Cam asa.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!