Andruskandu, stiu ca pana la urma se va obisnui.....dar, e tare greu....Asa am facut si eu la prima gradinita, am lasat-o sa planga, si in loc sa-i treaca a fost din ce in ce mai rau. Am retras-o cand a inceput sa vomite si sa planga noaptea in somn.Si sunt convinsa ca nimeni nu-i facea nimic rau. Educatoarea era o dulce, fetita mea mai vorebeste si acum de ea. Dar, sincer, nu stiu ce nu i-a placut. Si trebuie sa spun ca n-am un copil cu probleme. A stat si cu alte persoane , fara mine. E destul de sociabila, zic ea. Nu e copilul care de cum intra undeva sa se arunce in grup, dar , dupa un timp de studiat a celorlalti, se integreaza. Nu stiu, poate ar fi fost bine sa o las in contiunuare acolo, poate a fost bine ca am retras-o atunci....Nu stiu...
ideea este ca nici noi ca parinti nu eram foarte incantati de gradi, am dus-o acolo, fiindca era fetita unor prieteni si am zis ca e bine ca nu e singura de la inceput, desi fetita e mai mare ca fata mea. Dar in rest, nu prea era cum vrem noi sa fie o gradinita. Daca noi am fi fost mai multumiti, probabil ca n-as fi renuntat asa de repede, si as fi dus-o in continuare.Oricum, e de domeniul trecutului asta, si acum se apropie un nou inceput de gradi, cu toate problemele lui.![]()