Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna fetelor!!!
Am revenit si eu dupa cateva zile de absenta. Am asteptat sa se deschida capitolul 14 sa nu scriu in capitoulul 13(glumesc).
Intre timp am fost si eu la eco, si suntem 3!!!!Sunt foarte fericita si emotionata in acelasi timp. Eu sunt trecuta si la categoria gravidelor cu risc..din cauza unui fibrom de 5 cm...dar eu imi pun speranta in D-zeu si cred ca totul va fi bine pana la capat.Cunosc multe persoane cu fibrom si mai mare care pana la urma au reusit sa aiba copilasi!(inclusiv mama si bunica). In rest sarcina se dezvolta normal si eu continui sa iau duphaston 2 pastile pe zi si elevit 1/zi.

Tin sa urez si eu bun venit noilor burtici si sa aiba o sarcina cat mai usoara!
Cat priveste sexul...eu am redus fff mult spre nemultumirea sotului, dar a inteles ca pe primul loc sunt puiutii mei iubiti.
Intreba cineva daca sa ia sau nu elevit. Eu am inceput sa iau din sapt a 4-a si iau in continuare.Iar in privinta kg si eu am pus destul de mult...3 kg...si la mine se vad...eu aveam cam 44, 45 la 1,60(micuta)...sper sa nu ma fac totusi
Va KIKI 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

inca ceva: cate mesaje tr sa trimit ca sa apar si eu in timp real?........ar tr sa caut in celelalte pagini ca parca citisem ceva de genu undeva.....dar mi-o leneeeeeeee.....de ma doare ...cum zice cantecul
ca de multe ori intru si nu-mi gasesc mesajele trimise
gata pt azi.....nu mai intreb nimic si nu mai deranjez.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata fetele,

M-ati innebunit ieri si azi noapte mi-am visat baiatul...frumos si plangea ca nu putea sa traga lapte si ma chinuiam cu storsul si el tot tragea si n uavea ce. dar frumos si cred ca urma sa fie si cret. mirosea demential :)) xxx cred ca e prima oara cand ma induiosez si eu cu adevart
azi ma duc sa-mi cunosc moasa sa ma programeze la scan si analize ca doctorul ala aseara numai prostii a indrugat, dupa cum ma asteptam.

MangaGirl :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri
Intre timp am fost si eu la eco, si suntem 3!!!!
Va KIKI 8+

Cum adica sunteti 3? Ai tripleti? sau poate nu mai judec eu cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
Am luat o pauza...am terminat cu treburile si am culcat si copilul,de fapt mi-a adormit singur in timp ce se juca
moni_iulia,in sarcina asta n-am prea avut treaba cu somnolenta,dar la prima dormeam zilenic 2-3 ore dupa ce veneam de la scoala. Eram de groaza...mama nu stia inca de sarcina si era f revoltata ca de ce dorm atata si nu fac nimic..pe mine m-a tinut starea asta in primele 3-4 luni
kiki_cri,felicitari pt gemenei
1sweet_angel,eu am facut sapt trecuta analize de sange si urina,cu trimitere de la medicul de fam. ,la 6 sapt un eco si sapt asta o sa fac inca unul...deocamdata atat e tot ce am facut. Neavand niciun fel de probleme,nu mi s-au cerut mai multe analize
Pupici burticutelor

Poze cu noi

12+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

Sunt si o mamica de bebe 2 care voi naste in septembrie pe 3 ar fi data, va citesc si am vazut ca va organizati de intilnire Coras si eu stau in Tineretului. Bebe 1 face miine 1 an.
Pentru 1sweet_angel trebuie sa scrii 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apari in timp real. Si inca ceva, nu trebuie sa spui nu mai scriu sa nu deranjez. Scrie si cine poate sa iti raspunda o va face. Dar cum spuneam mesajele tale apar mai tirziu si nu sunt vazute.

Va pup si simptome cit mai usoare.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

1sweet_angel, esti pe listuta in sfarsit. Dupa primele 10 mesaje vei fi vazuta in timp real.

Kiki, felicitari pentru veste! Sa creasca sanatosi si sa se nasca la termen, sa fie totul perfect!

MangaGirl, frumos vis!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Clau, ar fi perfect sa ne vedem la sfarsitul lui martie. Eu pe 25 martie merg la Iosup si aflu totul .

Kiki, neuronul meu de gravida sta si se intreaba : oare are tripleti sau sunt 3 cu ea cu tot?

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Kiki, neuronul meu de gravida sta si se intreaba : oare are tripleti sau sunt 3 cu ea cu tot?

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

suntem 3 (in total, eu cu inca 2 bebei).

KIKI 8+

Mergi la inceput