Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Vaaai, Gugu, nu imi vine sa cred ca nu exista asa ceva la Suceava!
Adica, te cred, dar imi pare rau pentru tine!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Vaaaaaaai, de ai sti cate nu exista aici. a trebuit sa ma lupt cu fortele proprii ca sa-mi pot pastra sarcina. Astia la capitolul reactualizare cunostinte medicale stau prost de tot. Noroc ca exista internet si DC si am putut sa ma informez singura despre toate investigatiile necesare intr-o sarcina cu probleme.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

DC-ul e o mare minune!!!! Stiu multe fete care si-au gasit rezolvarea la problemele lor medicale datorita forumului acesta minunat! La unii doctori ar trebui sa le fie rusine!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

gugushtiuc - ce mica e lumea Eu de loc sunt din Falticeni. Acu lucrez undeva langa Iasi... insa de nascut cred ca voi opta pt. Iasi sau chiar bucuresti.

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

am reusit...am ticker...multumesc pt ajutor...

acum o alta paranoia...fara sa-mi dau seama am mancat branza de capra...resutaurantul zice ca e pasteurizata...dar nu stiu sigur ca uneori oamenii vorbesc is in plus...am citit ca simpotmele nu apar decat in semestrul trei de sarcina...ce ma fac??????????

MangaGirl :-) 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Vik, eu ma duc la dr. Ona Dan care e tot de la gine 1, si cel mai probabil acolo voi naste.
Si eu tin sa multumesc ca s-a inventat minunea asta numita forum, unde ne putem impartasi trairile si de multe ori e bine sa luam noi niste decizii care ne privesc direct.

KIKI9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mai burticilor da aveti o viteza la scris de ma speriati!daca acu abia tinem pasul dar in trimestrul 3 cand majoritatea veti sta acasa ce ne facem?o sa fie insomnii=>nopti petrecute pe forum...
ehhee.... o sa vedeti voi ce fun va fi (zuzele stiu)
acu raspund si eu la ce imi aduc aminte:

epidurala..buna inventie dar....devine un pic dificila nasterea pt ca nu simti bine contractiile si nu prea simti nevoia sa impingi.in schimb pe timpul travaliului e super ok.am facut la nastere.

sanii..raman mari pana dupa nastere.durerile nu vor mai fi constante.vor durea cand si cand.

poftele....deja am dat comanda la mama de varza calita.e vina voastra!la Daria nu prea am poftit.decat la sarmale.cand le era lumea mai draga alor mei vroiam sarmale.
acu mananc multe fructe ceea ce e ciudat la mine.dar e bine,ca nu tb sa iau prea mult in greutate.

greturile...le am,le urasc,vreau sa se termine!

bun venit noilor burtici,sarcini usoare si fara greturi si bebei sanatosi si necolicosi!

revin!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby8+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Aham, acum am inteles, SweetAngel, cred ca n-am fost atenta la salut

Imi inchipui cat de greu iti poate fi undeva unde mancarurile nu sunt nici macar apropiate de ale noastere....am si eu o prietena gravi in Italia (unde nici nu e atat de rau, ca se gasesc destule ingrediente si mancaruri asemanatoare celor romanesti...) care poftea la ...hai sa nu zic ce, o prajitura din Rom care nu se gasea acolo, deci ma gandesc ca la tine e de 10 ori mai rau....

deci fara discutii despre mancare de acum, am inteles

ursuletzul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Ne-am intors din parc,(Cris, te-am ratat din nou) eu sunt epuizata de crizele de personalitate ale fiica-mi. E nemaipomenit de colerica si cand e in "crize" nu te aude, nu te vede, tipa si se trage catre ceea ce-si doreste. Asa ca sunt nevoita sa o ridic si sa o potolesc de nenumarate ori, ceea ce pe mine ma termina. Cand vedeam pe vremuri copii care faceau crize ma gandeam "vai, ce copil needucat! parintii sunt de vina." Acum imi dau seama ca cea mai mare pondere in tipul asta de comportament e temperamentul copilului. Ca noi nu-i facem hachitele si nici isterici nu suntem, sa fi avut de unde prelua copilul un asa comportament... Si in rest e asa de vesela, hlizita si sociabila, cred ca avea nevoie de crizele astea de vointa, ca altfel era perfecta . Uffff, ca mi-am zis oful.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Bun venit noilor burtici. Eu sunt bine, parca nu mai am nici greturi...nici sani....Noaptea trecuta am dormit ca o valiza intr-o gara probabil datorita faptului ca am apucat sa-mi vad bebelusul si sa ma linistesc ca e acolo bine. Am adormit uitandu-mala cele 2 poze cu el
Am si eu o idee si aceea fixa, legata de cafea, de ce nu beau fetele inraite ca mine ...decofeinizata ? Este foarte buna, garantez....
Azi am vorbit cu cineva care a nascut de 3 ori la spitalul la care voi naste eu si mi-a zis ca nu imi vor spune ce sex are bebitza al meu pana la nastere, ca asta e politica spitalului. Dar daca la eco de 20 saptamani sunt eu atenta "tare" credeti ca am sanse sa ma prind de ceva ?????
Va pup si zile minunate impreuna cu bebelusii din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Gugu, bun venit la odisee si sarcina usoara !
Citeam ce ai scris referitor la cezariana in Sv. Pai, iubita, daca e sa nasti tot cu cezariana, hai la Botosani (suntem aproape), eu am nascut acum 4 ani cu anestezie locala, am auzit si primul planset si am si vazut gagalicea, taietura e orizontala, aproape invizibila, iar recuperarea a fost ok, cu greutatile inerente unei operatii.
Nu ca nu te-as crede, Doamne fereste, dar m-a surprins. Si la Bethesda e aceeasi politica ? Aud tot mai multe fete din Botosani care aleg sa nasca acolo.

Mai fetelor, referitor la sani, eu nu am avut super sani niciodata, desi am alaptat cu succes 1 an si 3 luni. Eu cred ca sunt printre putinele carora nu le-au crescut sanii decat cu un numar la sutien, pe perioada sarcinii si alaptarii, desi ma gandeam ca atunci cand voi ramane insarcinata, voi avea si eu, in sfarsit, sanii mai mari.
Nu stiu cine spunea pe-aici de sani functionali , mi-a placut cum a sunat.

Bun venit burticutelor noi si sedere placuta la odisee, felicitari kiki pt gemeni si pupici multi tuturor !
O seara placuta !

Geani 11+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput