Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
1sweet_angel spune:
buna fetelor
cristina_ana imi pare sincer rau ca ti-e rau.....nu asta a fost intentia mea cand v-am rugat sa nu mai vb de mancare
. stiu cum e sa-ti super greata si nici sa nu vezi mancarea-n fata......doar de 1 zi am scapat de greturi si pot sa spun ca acum mananc un pic mai bine.....sper sa tina un timp ca tare-i rau cand nu poti pur si simplu baga nimic in gura.......nu va ganditi la prostii
....
in legatura cu sanii imensi......offffff cat mai cresc ca eu si asa am fost mai dotata de la natura si tot timpu am avut probleme din cauza lor
......cand eram la liceu ma oprea lumea pe strada si-mi spunea ca nu mi-e rusine.....ca de ce mi-am facut implanturi asa de tanara si ajungeam acasa mai tot timpu
...sa nu credeti ca ma laud![]()
PS: mult se mai scrie pe-aici......abia reusesc sa citesc......cand nu intru parca nu mai stau degetelele alea ale voastre deloc

7+ (pana maine)
gugushtiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 1sweet_angel buna fetelor cristina_ana imi pare sincer rau ca ti-e rau.....nu asta a fost intentia mea cand v-am rugat sa nu mai vb de mancare . stiu cum e sa-ti super greata si nici sa nu vezi mancarea-n fata......doar de 1 zi am scapat de greturi si pot sa spun ca acum mananc un pic mai bine.....sper sa tina un timp ca tare-i rau cand nu poti pur si simplu baga nimic in gura.......nu va ganditi la prostiiin legatura cu sanii imensi......offffff cat mai cresc ca eu si asa am fost mai dotata de la natura si tot timpu am avut probleme din cauza lor ......cand eram la liceu ma oprea lumea pe strada si-mi spunea ca nu mi-e rusine.....ca de ce mi-am facut implanturi asa de tanara si ajungeam acasa mai tot timpu ...sa nu credeti ca ma laudPS: mult se mai scrie pe-aici......abia reusesc sa citesc......cand nu intru parca nu mai stau degetelele alea ale voastre deloc ![]() ![]() 7+ (pana maine) |
Imi pare rau ca ai greturi. Si pe mine m-au chinuit la prima sarcina rau de tot. Sper acum sa nu mai am ca sa ma pot apropia de aragaz ca sa-i fac mancarica shoricelului meu.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
1sweet_angel spune:
selen80
de multe ori am folosit acest salut dar se pare ca nu toata lumea a inteles si scuze ca nu am fost mai explicita......sunt in asia sau mai exact in china.......![]()
pana acum ceva timp totul pt mine era ok......mancare, mirosuri de mancare si nu numai.....dar de cand cu sarcina e cam naspa daca pot sa spun asa........nu mai suport mirosurile de-aici....aerul e mai poluat ca la noi si uneori e chiar insuportabil pt mine acum tin sa precizez........si cel mai rau e cu anumite feluri de mancare de-ale noastre, romanesti,de care acum mi-e pofta sa le mananc si pe care nu pot sa le pregatesc aici pt ca nu se gasesc toate ingredientele.
varza murata.....
aici nu gasesc......si nu mai dau exemple....sper ca acum a inteles toata lumea ce vreau sa zic.
7+
cristina_ana spune:
Gugu, pai si daca faci cezariana poti cere anestezie locala si iti vezi bebele in momentul in care se naste. EU stiu ca nu prea se mai recomanda anestezia totala la cezariene.
Monica, eu in ambele dati am nascut deosebit de usor, cu epidurala, pe care o recomand calduros tuturor. Fetelor, nu are rost sa va chinuiti sa nasteti cu dureri, cand exista minunea asta numita epidurala. Dar din pacate am avut niste urmari mai neplacute de la nasterea normala, pe care nu vreau sa le spun ca sa nu le sperii pe fete. Nu e ceva care se intampla des, am avut eu ghinion. De-asta acum vreau sa nasc la Medlife, ca stiu ca acolo poti face cezariana la cerere.
1sweet_angel, imi pare rau ca te chinui atat cu mancarea. Inca putin si trece!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
11+
POZE
MangaGirl spune:
buna dimineatza sau buna ziua, depinde de fusul orar... ma chinui de o ora sa-mi pun un amarat de ticker la semnatura...deci daca nu ruesesc o sa rog pe cienva sa scrie litera cu litera ce trebuie sa fac....am impresia ca greturile astea iti omoara si neuronii...pei ai mei sigur i-a nimicit!
bun venit noilor burtici...vad ca ne inmultim, nu gluma!
o zi fara greturi pentru cine isi permite :)
MangaGirl :-)
www.forum.desprecopii.com" target="_blank">gravi 9+
vik-cj spune:
Buna fetelor...ma las pagubasa ca nu pot tine pasul cu voi..:) Am ajuns doar la pagina 14 dar sper sa recuperez deseara. Am intrat doar sa va salut.
Kiki eu merg la dr Daniel Muresan, Gine I. Despre unde as vrea sa nasc sincera sa fiu chiar discutam aseara cu al meu sot si as naste oriunde Austria, Elvetia, Franta...in orice tara civilizata unde esti tratat ca om in orice spital. Dar din pacate cred ca la Gine I ajung...
Fac parte oarecum din sistem si stiu stilul de comportament al unor cadre medicale ...mai ales la Gine si mai ales la nasteri. Eu am fost socata cind stand cu prietena mea cea mai buna in spital, cind a nascut, sa aud replici de genul "lasa ca nu te poate durea chiar asa", "eu ce sa iti fac daca ai vrut copil" etc etc...si le-am spus pe cele mai putin jignitoare. Asta este minunatul sistem...
Tu la ce dr mergi? si unde te gandesti sa nasti?
Fetelor, o dupa masa frumoasa, revin mai tirziu!
7+
gugushtiuc spune:
CRISTINA stiu ca exista si o astfel de anestezie, insa aici la mine "la tzara" (suceava)nu sunt anestezisti cara sa faca asa ceva.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
cristina_ana spune:
Mangagirl, eu nu stiu cum e cu tickerurile alea, dar vroiam sa iti spun ca daca vrei sa iti apara semnul de graviduta la semnatura trebuie sa scrii gravi intre paranteze patrate. Ca asa cum ai facut tu nu a iesit nimic!
11+
POZE
MangaGirl spune:
i am hopeless...ma poate cienva ajuta...cu un intreg link pentru tickerul cu graviduta 9+. mai am un pik si ma apuc de plans!!!!
MangaGirl :-)
www.forum.desprecopii.com" target="_blank">gravi 9+
cristina_ana spune:
Vaaai, Gugu, nu imi vine sa cred ca nu exista asa ceva la Suceava!
Adica, te cred, dar imi pare rau pentru tine! 
11+
POZE