Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (25)
Raspunsuri - Pagina 4
nemary spune:
Adriana, tu unde stai in State? si cum ti se pare acolo? e si sotul meu de cateva zile cu inca 3 colegi si zicea ca nu prea ii place, plus ca pt.ei e fff scumpa mancarea, nu prea le ajunge diurna. noroc ca le mai face seful cinste, altfel...
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
ce liniste, unde ati disparut, fetelor ????
azi in Bucuresti, o vreme naspa rau...chiar ma miram cum de inca mai doarme Daria...au trecut 3 ore jumate...ma duc sa o trezesc! la noapte ce facem?
of, de-ar sta puti ploaia asta, sa iesim pe afara
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
mariaanna spune:
Eu sunt aici...
dar celelalte?
De ieri....nimic.
Apropo, tu la ce odisee mergi?
Si la noi a fost vreme apasatoare azi, cu putini stropi.Maine va fi, sper mai bine!Avem carnaval!!!!
Mariaanna
9+
Mamica de si in asteptarea unui
adriana_m spune:
Salutare
Nu am mai intrat ieri ca m-am simtit foarte rau si am zacut toata ziua in pat, asa rau mi-a fost. Asa ca de ieri am renuntat la vitaminele prenatale ca nu mai pot sa suport atata rau din cauza lor.
Nemary noi stam in statul Indiana. Acum intradevar s-a mai scumpit mancarea dar nu foarte mult. E ok deocamdata. Noi suntem de vreo 2 ani jumate aici si ne-am mai obisnuit. Nici mie la inceput nu mi-a placut aici deloc. Abia dupa vreun an si ceva am inceput sa ma obisnuiesc aici si sa fie ok.
Mariaanna ma bucur ca totul e bine la eco. Eu nu mai fac decat prin sapt 20-21. Sapt viitoare merg la control la dr sa vedem ce-mi mai spune.
Nastasie si eu sufar de insomnie, asa ca bine ai venit in club.
Anca ai aflat?
Adriana 9+ si Robert Cristian (08.26.2004)
nemary spune:
Marianna, ma bucur ca esti bine. daca pe mine m-ai intrebat de odisee...eu nu merg la niciuna, sunt la clubul scutecelor :)
Adriana, el au fost in Boston si nu prea i-a placut. acum, nu stiu ce zic, sigur voi aveti salariile mai mari acolo, dar pt ei sa traiasca doar din diurna...greu...plus ca nu i-a placut mancarea mai deloc, doar o supa si niste chiftelute au fost pe placul lui. in rest, zicea ca e cam grasa mancarea. maine pleaca sprw NY, poate acolo o sa fie mai bine.
si sa plece odata greturile alea de la tine, zile ca asa le-am zis eu
sunt tot mai mare
odiseea
POZE DARIA
adriana_m spune:
Nemary le spun la toate greturile sa plece de la mine cat se poate de repede.
Boston am auzit ca e un oras frumos si mare. Nu stiu ce sa zic. Iar mancarea nu prea stiu cum e ca noi nu mancam in oras ca e scump. Eu gatesc acasa cum gateam si in Romania. Intradevar gustul e diferit un pic la toate, legume, fructe, carne, dar ne-am obisnuit deja. Dar cum am spus, eu gatesc ca acasa asa ca suntem ok cu mancarea.
Poate la NY o sa-i placa mai mult mai ales daca prinde si o vreme frumoasa sa poata sa si vada una alta. Iar salariile aici sa sti ca nu sunt mari deloc. Mai ales ca la noi numai sotul lucreaza.
Adriana 9+ si Robert Cristian (08.26.2004)
mariaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana_m Salutare Nu am mai intrat ieri ca m-am simtit foarte rau si am zacut toata ziua in pat, asa rau mi-a fost. Asa ca de ieri am renuntat la vitaminele prenatale ca nu mai pot sa suport atata rau din cauza lor. Nemary noi stam in statul Indiana. Acum intradevar s-a mai scumpit mancarea dar nu foarte mult. E ok deocamdata. Noi suntem de vreo 2 ani jumate aici si ne-am mai obisnuit. Nici mie la inceput nu mi-a placut aici deloc. Abia dupa vreun an si ceva am inceput sa ma obisnuiesc aici si sa fie ok. Mariaanna ma bucur ca totul e bine la eco. Eu nu mai fac decat prin sapt 20-21. Sapt viitoare merg la control la dr sa vedem ce-mi mai spune. Nastasie si eu sufar de insomnie, asa ca bine ai venit in club. Anca ai aflat? Adriana 9+ si Robert Cristian (08.26.2004) |
Si eu am renuntat la prenatale.M-am ingrasat tare.
Tot asa mi-a zis si mie dr sa merg la 20 de saptamani la eco.Pana atunci, sa stau linistita.
Eventual control...
Nemary, scuze ca te-am confundat.Dar nu spusesi tu ca esti gravi?De putin timp?
Mariaanna
9+
nemary spune:
nu, nu eram eu. pe Anca o asteptam sa ne spuna daca a facut testul au ba.
Ancaaaa, pe unde esti?
sunt tot mai mare
odiseea
POZE DARIA
mariaanna spune:
Scuzeee!!
Anca, da un semn!
La multi ani tuturor de 8 Martie! Sa va fie viata o vsnica primavara insorita!Fiti fericite!
Mariaanna
9+
ancadragoman spune:
Neata
Fetelor din pacate a fost dar a tinut putin,adica avort menstrual in toata regula...deja este al treilea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2