Bucurii de sept-oct 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 6
AdinaF spune:
Tanima, mie mi se pare foarte trist cand spui ca Rares nici macar nu mai are reactzii la bataile administrate de tine - tu pari cumva mandra de asta ... sa-tzi reamintesc ca are doar 2 ani si cateva lunitze? La gradi el schimba doar rolurile: din agresat in agresor, de ce te mai miri?
Si nu cred ca lauzenia e scuza la tine, comportamentul tau a fost asemanator si inainte de nastere din pacate .
A, si inca ceva: n-am mai citit ceva pozitiv la adresa lui Rares de ... ani de zile ... de cand am ramas trasnita ce inteligent copil ai cand el facea puzzle cu animale la cateva luni.
Fa-tzi un bine si revizuie-tzi comportamentul ...
itzy-bitzy spune:
Neata...voi inca dormiti...ca e 4 jumate la voi, la mine 10 jumatate dimineata
Fetelor hai sa nu fim asa transante cu Tanima...sa nu dam in vreo disputa ...Eu o inteleg intr-un fel pt ca oboseala si starea aceea de plans o aveam si eu dupa nastere, in ciuda faptului ca aveam si sot si 4 bunici in jur, mi se parea ca tot eu fac greul si tot eu sunt cea mai obosita si neinteleasa....Oamenii reactioneaza diferit in situatiile astea.
Acum, si eu si voi eu suntem ferm convinse ca nu il bate de-l zvanta, ca doar nu e absurda...i-o fi dat cate o palma la fund, se mai intampla...Iar copii agresivi la gradinita si la scoala sunt o gramada, stiti preabine... din varii motive... Musca, bat, imping...
Eu ma intreb ce fac educatoarele alea? Ele nu vad? Ca doar stau cate 4-8 ore cu ei...
Cred ca este doar o faza ...ea simtindu-se depasita de situatie acum...ni s-a confesat ca sa primeasca un sfat...cum sa procedeze...
Rares o fi si gelos pe Miruna, de aceea nici nu mai voia la cresa cred...si multe nazdravanii le face dinadins, ca sa atraga atentia ca tot el este pionul principal....
pup si o zi buna va doresc
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Adriana m-am tot tinut sa te intreb cum a fost la teatrul Tandarica. I-a placut lui Dudu? Si eu ziceam ca o voi duce mereu incepand de la 2-3 ani, chiar si la opereta pentru copii, la Ion Dacian, dar asta pe la vreo 5-6 ani...Radea sotul meu de mine ca ii spuneam dinainte sa o avem pe ana-maria ca duminica mergem la teatru, ii facusem program la matineu
...si acum...nah...o voi duce aici ca am vazut ca au...insa nu stiu daca au si in engleza.
Gety ...concediu si odihna placute!
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
CristinaGoji spune:
Eu nu cred ca nu trebuie spusa parerea in privinta aceasta, cat despre transant, mie una nu mi-a sunat nici pe departe transant ce am spus. Am pus cat de mult bun simt am putut.
Tu spui Itzy ca nu-l snopeste in bataie, pai nici nu trebuie! Prin pedepse de orice fel copilului i se distruge incet incet autorespectul fata de persoana sa! Nu trebuie sa-l bati ca sa-i distrugi, nici macar sa-l jignesti adresandu-i cuvinte urate, pana chiar si judecarea lui dupa anumite criterii ii va dauna in timp personalitatii sale! Ei nu sunt ai nostri! Ei sunt personalitati distincte de noi si nu este dreptul nostru ca le stirbim demnitatea!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
CristinaGoji spune:
Si spun toate astea pentru ca pe mine m-a marcat foarte mult un lucru: i-am dat si eu o palma lui Vladut, una singura, si m-a ingrozit privirea lui Vladut ca urmare a acestui gest. O privire atat de speriata incat n-o s-o uit niciodata, adica eu, cea in care copilul are deplina incredere, cea care se presupune ca ar fi trebuit sa-l protejez, l-am dezamagit. Dupa ce l-am luat in brate si mi-am cerut iertare, iar el m-a iertat, datorita sufletelului sau curat, care nu poate purta pica, abia atunci si-a permis sa planga, cand a stiut ca sunt el langa el, cu el, si ca-i voi intelege durerea.
Mi-am promis atunci sa nu o mai fac niciodata, si n-o s-o mai fac. Prefer sa-mi musc mainile, decat sa-i cauzez atata durere, durere psihica, nu fizica, copilului meu.
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
CristinaGoji spune:
Eu n-am intentionat sa pun pe nimeni la zid prin postarea mea adresata Tanimei Ce am vrut eu era sa o fac sa vada o alta fata a lucrurilor. Se POATE SI FARA ASTA. Copiii sunt cooperanti, dornici sa-si multumeasca parintii, dar atunci cand se simt fortati sa o faca, simt ca le este amenintata integritatea, si se auto-apara revoltandu-se. Ganditi-va cum e cand vrei sa faci ceva bun pentru altcineva,dar inainte sa apuci,acel cineva vine cu un repros, spunandu-ti cat esti de rau pentru ca nu faci acel lucru. Nu va simtiti nedreptatiti si aveti tendinta sa faceti exact contrariul? fug, ca nu mai pot sta.
Vladic
Daria
Author unknown
Monique_new spune:
Neata.
Off hai nu va certati.
Tanima vezi ca nu cumva sa ii transmiti starea pe care o ai tu. Din ce am observat la mine...daca ma doare capul sau sunt nervoasa din cine stie ce motive si incerc pe un ton "suparat" sa-i explic copilului ca nu e bine ce face parca nu ne intelegem, instista mai mult in a face prostioara respectiva. Asa ca incearca intai sa te calmezi tu, ia ceva suplimente si poate iti revii
. Lasa-l cateva zile la mama ta mai ales ca spui ca vrea sa te ajute, incearca si tu sa te odihnesti nitel si o sa fie bine.
Ramo ce face Patri? Ai gasit siropelul ?
Alina haioasa Ana-Maria
cred ca e perioada cand sunt ca maimutelele. Asa face si Cosmi. Mai nou nu ma lasa nici pe mine sa ma imbrac cu orice...imi zicea intr-o dimineata ca nu ii place sutienul meu ca sa-mi iau alta culoare sa se asorteze cu blugii. Si fel si fel de asemenea "trasnai"![]()
yoanna succes la operatiunea "olita". Cu rabdare veti reusi cu siguranta.
Incerca sa o iei cu tine in baie tu pe wc ea pe olita sa te "copieze".
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Sa va povestesc primul meu "contact" cu gradinitele.
Ieri ma gandesc eu sa dau un tur de forta la toate gradinitele din cartier. Ce am rezolvat.....NIMIC. Mai departe de bodyguard nu am reusit sa trec...am stat de vorba cu fiecare in parte. Unii dintre ei au intrat cu mine si mi-au aratat salile altii au spus sa revin in alta zi. In concluzie cica NU SE FAC INSCRIERI. Abia in MAI. Eu nu mai stiu ce sa fac ...invatati-ma. Toata lumea mi-a spus sa ma duc sa vorbesc dar cu cine ca nu mai pricep. Oricum o sa revin dimineata sa incerc sa ajung la vre-o directoare, dar daca imi da acelasi raspuns
. CUM SE PROCEDEAZA ca nu mai pricep nimic?
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Buna dimineata!
Tanima a venit si a scris aici toate problemele cu care se confrunta... Bune sau rele, ea le-a impartasit aici noua si a scris tot, nu ceea ce ne-ar placea sa citim.
Eu o astept din nou sa ne scrie ce mai face.

Asa creste Maria Diana
CristinaGoji spune:
Da, si eu am scris aici ce cred, si imi pare rau ca nu e ceea ce va doriti sa cititi.
Sa ne auzim de bine!
Vladic
Daria
Author unknown