Doctori ginecologi

Doctori ginecologi | Autor: mamica_nu

Link direct la acest mesaj

vreu sa va averitizez cu privire la un anumit "doctor" si anume Nayel Isreb de la CF2, am avut nesansa sa traiesc cel mai groaznic moment din viata unei mame si asta din cauza acestui dr. Pe toata perioada sarcinii am fost la controale lunare, am facut toate analizele cerute, totul era bine. Dar copilul meu ...s-a nascut mort, in ciuda faptului ca era perfect sanatos conform analizelor si ulterior necropsiei. Am vorbit cu foarte multi dr si toti au ajuns la aceeasi concluzie ca el a gresit si din vina lui bebeul meu nu mai e. Va rog ganditi-va bine cand va alegeti dr.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Doamne, imi pare atat de rau! Nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat!stiu ce este in sufletul tau fiindca si eu am patit acelasi lucru acum 1 luna,la acelasi spital dar cu alt medic.
Eu nu am acuzat medicul de nimic(dr DELIA MARINCA).consider ca a facut tot ce i-a stat in putinta ca bebelusa mea sa fie bine.Copilul meu s-a oprit in evolutie in luna a 7a de sarcina.inca nu am aflat o cauza anume,asteptam rezultatul necropsiei. la tine cat timp a durat? noi maine implinim 1 luna si ne-au spus ca abia la sfarsitul saptamanii vom primi rezultatul anatomo-patologic.
Eu mergeam la control la 2 saptamani de la inceputul sarcinii,cu amenintare de avort din cauza uterului care era bicorn si producea contractii.la fiecare control imi facea diverse analize ,de sange,urina, ecografie,tensiune,eram f atent urmarita si de aceea am tot respectul pentru dna doctor,chiar daca in cazul meu nu s-a mai putut face nimic.
chiar si cand mi-a declansat nasterea ,dna doctor a stat langa mine timp de 2 zile si 2 nopti fara sa plece acasa.
pe langa toate astea m-a incurajat f mult,a plans odata cu mine,m-a strans de mana in cele mai grele momente si nu a acceptat niciun ban.
daca ar fi sa-i reprosez ceva,ar fi faptul ca nu m-a lasat sa-mi vad fetita,dupa ce am nascut-o,atat...dar stiu ca nu a facut-o cu rea vointa ci pt a dori sa ma protejeze,sa nu sufar mai mult.

Despre dr Nayel Isreb,eu auzisem numai lucruri bune si m-a vazut chiar si dansul la un control,dar tu stii cel mai bine ce ti s-a intamplat si ce i-a scapat lui,ca medic.sunt sigura ca exista erori medicale si toti medicii fie ei si cei mai buni au momente cand gresesc.pacat ca noi trebuie sa suportam consecintele.

iti doresc multa putere,draga mamica de ingeras!
e foarte greu sa acceptam ceea ce ni s-a intamplat dar nu mai putem face nimic pt a ne aduce bebelusii inapoi.nu ne ramane decat credinta in D-zeu si sa ne rugam la ingerasii nostrii care sigur ne asculta.

Mergi la inceput