Premiile Oscar
Duminica seara la Los Angeles a avut loc a 81-a gala de decernare a premiilor Oscar.
Cel mai bun film ,,Slumdog Millionaire,,
Cea mai buna actrita in rol principal Kate Wislet - ,,THE READER,,
Cel mai bun actor in rol principal Sean Penn - ,,Milk,,
Cel mai bun actor in rol secundar Heath Ledger - ,,Dark Knight,,
Cea mai buna actrita in rol secundar Penelope Cruz - ,,Vichy Cristina Barcelona,,
Eu am vazut ,, The Reader,, cu Kate Wislet si este un film care mi-a placut foarte mult, iar actrita joaca remarcabil rolul unei femei de peste 40 de ani. Ma bucur pentru ca a luat Oscarul cu acest rol il merita pe deplin.
Raspunsuri
acs spune:
Am reusit sa vad "Slumdog Millionaire", "The Reader" si "Vicky Cristina Barcelona".
Cel mai mult mi-a placut "The Reader". Si sunt de acord ca a jucat exceptional Kate Winslet.
In ceea ce o priveste pe Penelope Cruz, parerea mea e ca rolul i s-a potrivit ca o manusa.
anuscha2009 spune:
As vrea sa vad si eu ,,Vichy Cristina Barcelona,,
ai putea acs te rog sa-mi povestesti un pic despre ce este vorba?? Eu devin mult mai interesanta de un film daca stiu dinainte ce se intampla
acs spune:
Anuscha, e vorba despre 2 prietene, americance, venite intr-o vacanta la Barcelona. Una dintre ele, Vicky, studiaza lumea catalana, celalta este deceptionata de ultima ei relatie. La un vernisaj de sculptura parca, intalnesc un pictor care le va schimba planurile de vacanta :). Penelope Cruz e fosta sotie a pictorului, artista si ea, fire vulcanica. Nu zic mai mult, sa nu-ti stric placerea vederii filmului.
blackpanterro spune:
Eu nu inteleg de ce Penelope Cruz a luat Oscar...a aparut in film vreo 20 de minute, timp in care aproape numai a urlat.Am vazut roluri mult mai complexe decat asta si nu au primit nimic actorii.Filmul a fost foarte simplut dupa parerea mea.
Mie imi pare rau ca The Curious Case of Benjamin Button nu a luat mai multe premii.
Slumdog a meritat premiile, e un film exceptional.Milk, la fel, foarte bun film.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
MadameBovary spune:
Nici mie nu mi se pare ca a fost rol de Oscar cel al Penelopei; filmul pe de-a intregul mi s-a parut ok, e tipul clasic de film care iese din mintea lui Woody Allen, iar Penelope intr-adevar s-a potrivit cu tiparul personajului, dar nu cred ca era de Oscar. Marisa Tomei in "The Wrestler" sau chiar Amy Adams din "Doubt" mi s-ar fi parut "materiale" mai bune de Oscar decat Penelope... dar asta e, nu toti cei care vrem sa castige si castiga de fiecare data . Asa cum nici Mickey n-a castigat pentru "The Wrestler", parandu-mi-se mai bun decat Penn in "milk"... dar asta e doar parerea mea.
rory76 spune:
Chiar daca nu e film de Oscar uitati-va la "Revolutionary Road", cu Kate Winslet si Leo de Caprio. Este un film excelent, merita un Oscar, zic eu! Te pune pe ganduri! Mi s-a parut mai bun decat "Reader"!
"sky is the limit!"
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui acs In ceea ce o priveste pe Penelope Cruz, parerea mea e ca rolul i s-a potrivit ca o manusa. |
Exact la asta m-am gandit cand am vazut filmul.
blackpanterro spune:
Mie Wrestler mi s-a parut cam blah, cam neinteresanta povestea. Mi-a placut insa Marisa Tomei.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Chiar daca nu e film de Oscar uitati-va la "Revolutionary Road", cu Kate Winslet si Leo de Caprio. Este un film excelent, merita un Oscar, zic eu! Te pune pe ganduri! Mi s-a parut mai bun decat "Reader"! "sky is the limit!" |
Mie mai mult mi-a placut "the reader" ca si senzatii transmise; subiectul din RR e mai ... actual ca sa spun asa, dar "the reader" a avut un impact mai mare asupra mea. Amandoua sunt cu Kate pe care o ador , RR a avut in plus si combinatia Kate+Leo care imi place. Amandoua sunt bune, dar TR mi-a placut mai mult