*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (25)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fluturasha, Otilia, Miky, Justme, Julia, sa va traiasca puiutii crestini!

Mamiseli, Remus face asa de vreo luna. Adica mai ales seara, inainte de culcare il apuca o criza de urlat si refuza sanul. dar nu ma las, il "conving" pana la urma sa-l accepte. Il tot mut de la stangul la dreptul, il mai tin putin in brate cu fata la Tv, apoi mai incerc, ma mai plimb prin camera. Cand se mai linisteste ma asez pe canapea si ii dau sanul stang pe care se pare ca il prefera (sau pozitia in partea stanga, nu stiu exact).
In momentele astea ma gandeam la mav, (pe cuvant), si ma gandeam ce rau mi-ar parea sa renunt la alaptat!

Nu va mai spun ca intr-o zi, nu am putut sa il "conving" sa apuce sanul (nici macar sa se apropie de el nu vroia) ! I-am dat bibe si dupa putin timp (apucase sa suga 15 ml) i-am bagat sanul in gurita. L-a vrut. Am facuut asa de vreo trei ori si am reusit cu titi pana la urma. Eh, perseverenta!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Fluturasha, Otilia, Miky, Justme, Julia, sa va traiasca puiutii crestini!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

|Multumesc, Anes. Ce mare e Remus! Tudor abia maine face 2 luni si primul vaccin il face vineri.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Oofff mai, ce repede l-au luat durerile de gingii Doamne ajuta sa-i iasa cat mai repede, sa scape de durere
La noi mergea Nurofenul mai bine, si chamomilla homeopat, ii dadeam zilnic in perioadele de eruptii dentare. Calgelul n-avea nici un efect. Imi facea si febra la fiecare dintisor..
Pupam dulce bebe mic Va fi primul dintzos al clubului

Citat:
citat din mesajul lui mav

babyzapi esti atat de scumpa!!!!!!!!!!! multumesc mult!

aleinad........imi pare rau ca treceti si voi prin asta.... am mai spus, n-am o solutie... eu incerc sa ma adaptez pe moment la nevoile lui bb...
acum am intrat in alte crize: ne ies dintii!!!
se vad si se simt la masaj incisivii centrali de jos.... ma roooog sa sparga mai repede gingia, ca bb plange mai mult si mai tare ca niciodata... e g.r.o.a.z.n.i.c.

nu pot sa mai scriu........ si acum urlaaaaaa de mai bine de o ora... desi l-am plimbat in brate, l-am masat cu calgel, i-am dat granule homeopate, i-am dat panadol, nu stiu ce sa-i mai fac..... plangeeeee de-mi rupe sufletul......

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

Am fost si noi ieri la cantarit, ca avem 2 luni! Are puiul meu aproape 5 kg (4930g)!! Yupiii! AM vazut eu ca s-au umplut pulpitzele. A pus 1 kg in ultima luna.

Am vazut ca tot vorbiti de orarul de somn. Acusi se schimba ora. Trecem la ora de vara. Eu am inceput deja sa-mi pregatesc piticul. Incerc sa-i mut incet ora de mers la nani mai devreme. Aia de papa de la ora 4 poate sa ramana asa, ca ora 4 va fi ora 5, deci vom dormi mai mult.

Ma duc sa citesc din urma.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Gynie: Ce bine ca operatia se vindeca repede si bine! mamica si puiul.

Eli, mama, dar ce productie ai tu acolo....mai da si la altii. Tot am vrut sa te intreb: tu mulgi cu pompa manuala sau electrica? In cat timp scoti cantitatea asta? Dupa cate ore de la ultimul supt? Eu cel mai mult am scos 100 ml intr-o dimineata dintr-un san, si asta dupa vreo 9-10 ore de la ultimul supt.In rest scot cam 50-70 ml in 10 min. la aprox. o ora jumate de la ultimul supt. Dar ma bucur pt. fiecare ml.

Babyzapi: Of, piticul, tare rau imi pare ca nu poate papa cum trebuie. Alt lapte nu-i poti da? Aveti Similac si Enfamil in Ro? Aici marcile astea au lapte fara lactoza si fara proteina de lapte de vaca si cred ca nu-s chiar rele la gust.

Mav: Si voi va chinuiti....Parca de cateva saptamani dati dintr-una in alta. sa nu-l mai doara pe Anto gingiutele.

Leeloo
: Aici se recomanda sa se inceapa cu cereale, indiferent de greutatea lui bebe, pt. ca contin fier si organismul lor are nevoie de asta.

Fug, ca s-a trezit piciul.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Gynie: Ce bine ca operatia se vindeca repede si bine! mamica si puiul.

Andy, mami de Andrei

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ANDY eu ma mulg manual, bb nu suge niciodata ii dau lapticul intr-un biberon....cantitatea o scot cam in 10 min 15, 20..in functie de cum doresc sanii acuma in unele dimineti ajung la performanta de a-mi goli sanul in 5 min...efectiv tasneste am pompa manuala de la issis avent e f f buna...sper ca ai inteles ceva...cand am avut mastita nu reuseam sa ma mulg mai devreme de o ora...sper sa numai ajung acolo e ingrozitor de dureros
Mav putere si noi de 4 zile suntem numai urlete avem gingia ff rosie si palnge, si nu vrea sa pape...stiu cum e hai curaj iubita

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.

Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

dragele mele citez si eu de la una din ghiocele
"FETELE NASTE MARIA_K Am primit mesaj de la ea ,este la spital si are contractii la 5 min..VINE CASIAHAI CASIA, HAI MARIUKA!!!!!

si de
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.

Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

spiridusule bravos nene ai baiat mare
dragele mele multumesc de sugestii asa voi proceda efectiv se vede clar cum isi tine capul pe partea dreapta...deja ma disperai azi toata ziua..si mai avem si problema gingiilor si plange...si apoi ne-am facut baieti mari avem 8 kg si 67 de cm...dam tot inainte ..sper sa reusesc cu gatutul asa am inceput de ieri l-am pus pe o parte a patului azi pe cealalta maine pe alta si tot asa...sper sa reusesc ..imi vine sa imi dau pumni cum cucu meu facui baiat frumos si il strambai de la mine putere vai capul meu

si de
botez

Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am intrat la ghiocei gandindu-ma la Maria.

Hai Maria!

Eli, wow, 400 ml de lapte dimineata, 8 kg, 67 cm, creste ca Fat-Frumos Dimitrie. Nu stiu cat produc eu dar tu clar esti laptareasa sefa pe aici mai ales ca a trebuit sa te mulgi, deci efort mult mai mare decat in mod normal.
Alra, ai tras chiulul azi.
Loren@, nu ai mai intrat. Cum a iesit botezul printesei?
Ginye, felicitari pentru vestile bune. Sa scapati repede si de atele!
Mav, sper ca nu ma injuri ca am cobit cu dintisorii. Iti spuneam acum o luna de al vecinei ca are 4 luni si face asa si ii da cu gel. Macar de acum incolo sa iasa fara durere.
Oare le place mai mult tetina in perioada dintilor? Ma gandesc ca o molfaie mai cu spor, e mai tare si le place mai mult daca au dureri.
Spiridus, tine-te bine ca ai doi la care sa fii atenta acum.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput