Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (277)
Raspunsuri - Pagina 20
moldoveanca spune:
Piciulika ce descrii tu acolo i s-a intamplat lui Vladut de 5 ori pana acum.Tot asa il culcam super bine iar la mijlocul noptii se trezea cu o tuse latratoare si un suierat in piept se sufoca.Am fost la urgenta cu el prima data dar il suspectau de tuse magareasca,apoi cand au vazut ca avem vaccinul au spus ca e laringita dar ma gandesc ca nu era laringita pt ca o data ce treceau crizele nu mai avea nimic.Tot asa l-am pus la aburi dar ne-am panicat de fie care data.Sunt sigura ca au dreptate medicii vostri si intr-adevar am observat ca apar crizele in zilele cu ceata.Off bine ca macar am aflat de la tine despre ce e vorba si acum o sa ma documentez sa stiu ce am de facut
mami fericita de Vladut Dominic
Celia spune:

La multi ani, Mariana! Sa fii sanataoasa, fericita si sa ai parte de tot ceea ce e mai frumos alaturi de cei dragi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Sabina, Rox, Carpatina,Papanash,Luy,Adi, multumesc de apreciere.
ici.
Sabina, oare pe cand se gandesc copiii nostri sa renunte la tzatzilit?
Sanatate multa micutilor.
Rox, cum mai sunteti cu raceala?
Imi pare rau de incidentul Atomicai de la gradi...
Carpatina, cred ca tati e in culmea fericirii sa fie „aranjat” de Ioana.
Papanash, chiar legat de ajutoarele mosului nici eu nu am reusit sa trimit foto.
Luy, eu nu am participat la concursul de „ghicite”...deci nu e Andreea.
Foarte vesela si jucausa e Me . Si Andreea zice cade mai mult un „gade” parca...
Piciulika,imi pare rau de experienta traita asta noapte, bine ca a trecut criza si de acum stii cum sa intervii.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
danielle02 spune:
LA MULTI ANI! mariana 
multa multa sanatate tuturor,mici si mari 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
afibebe spune:
LA MULTI ANI MARIANA !!! 
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
Pinacolada spune:
Dragele mele va urez sa aveti o zi super frumoasa!
Inteleg ca este un test pt calcul;area IQ-ului...
o sa ma uit pe mailul comun!
Danilleuk - ce mai faceti? cum va simtiti? ai aflat ce e? f?b?
Roxana- da, e mare pb cu educatoarele....dar nu poti lupta cu sistemul de aici.....sau ma rog, nu stiu daca avem vreo sansa!
Ieri am avut o zi groznica...l-am luat pe luca de la gradi, m-am dus in piata apoi acasa unde luca l-a trezit pe pitic, care nu isi facuse somnul si a urlat incontinuu....eu am inghiti ceva cu noduri mai bine nu mancam caci mi-a fost tare rau..
apoi s-au jucat la apa unde s-au udat din cap pana in picioare, au urmat urlete cand i-am luat.Le-am facut o budinca, le-am dat sa manance, luca s-a suit pe masa si a cazut in cap ( masa din sufragerie, joasa), alte urlete, dar de sperietura........
Am crezut ca nu o sa se termine ziua niciodata:), i-am luat temp lui rares inante de culacare avea 39 in popou!!!!!111 motiv de bunadispozitie, mai ales ca el i-a zinat (antibiotic). i-am dat si nurofen si i-am culcat.
Maine o trimit pe mama cu el la spital sa-l asculte si sa vada ce-i mai dau!
am obosit!
urez multa sanatate la bb bolnaviori, sper sa nu mai fie asa multi!
am cic=tit de experienta urata cu latraturile si mers la spital , dat steroizi etc, imi pare tare rau, sper sa va fie mai bine!
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Azi sunt bine, dar pe ce se aproprie ziua testului, parca vreau sa se indeparteze Azi Mario a venit muscat de manutza si cu o zgarietura pe buza de la gradi. Pacat ca nu am fost eu sa il i-au ca daca il vedem dadeam cu alea de toti peretii...efectiv cred ca le trosneam...nu este posibil...saracu' are manutza super rosie unde l-a muscat fiara aia mica (aici sa nu dati cu rosii in mine - si al meu musca si cateodata f tare, dar niciodata pana la sange ![]() ); de fapt se vede ca i-a dat si sangele . Am incercat sa il intreb si ce mi s-a parut f interesant este ca isi ascunde locul unde a fost muscat si retrage manuta...poate ca il doare sau pur si simplu asta este reactia...sau poate s-o fi batut cu vreun alt copil? Dar oare nu este prea devreme ca si varsta?Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Betty, pup Mario cel atacat
. Musai sa lamuresti ce si cum. Si tin pumnii sa fie bine cu testul 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 seara buna tuturor. va saluta o fetitza "retardata usor", dupa cum spune acel test. va rog si eu sa nu va mai certati, sa nu va mai suparati ca nu aveti de ce.aveti niste copii superbi, sanatosi si sunt ai vostri. ![]() noi vom lipsi nitel de pe forum.va pup dulce pe toate. ![]() gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
Gabitz, ceva vesti cu noile consultatii??? Pup Eliza si mamica

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii sarcinii

de
Mario-Alexandru 16 aug 2007