Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (277)
Raspunsuri - Pagina 18
aandreea27 spune:

mami ramonaiani,iti doresc sa ai o zi superba,sa fii sanatoasa,norocoasa si iubita.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
alehiam spune:
La multi ani,Mariana!
si
. La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa ai numai zambete si soare in calea ta!
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Cecilia, stii ce a facut Maria in seara asta ? Se uita la filmuletz si deodata a inceput sa sara asa pe jos . I-am explicat eu ca nu acolo, ca daca vrea sa se duca pe canapea, pt ca pe jos se loveste si o doare funduletul... Pana n-am lasat-o sa cada de 2 ori si sa se convinga, nu s-a potolit. Insa dupa aceea a continuat "exercitiul" pe canapea. Imi pare rau ca l-a inspirat si pe Cristi la prostioare Ai observat bine, i s-a incretit parul la spate, are niste zulufi... Ai sa vezi tu joi, o sa ne sculam si noi mai devreme, ca sa ne intalnim cu voi. Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Nu l-a tinut prea mult, a dat de 2ori cu curuletul si gata a trecut la altceva...si oricum la cate prostioare face una in plus nu se vedea.
Abia astept sa va vedem joi.Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
carpatina spune:
La multi ani ramonaiani! 
Sa fii sanatoasa, fericita, si sa te bucuri mereu alaturi de cei dragi! 

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Gabitz, noi suntem aici pentru tine, si te asteptam cu drag sa revii .. si sa ne aduci vesti bune!
=====================
alehiam spune:
Cecilia, maine pe la cat la Baby expo?
Gabitz, o imbratisare calda. 
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Ei, si acum de ce sunt la ora asta langa voi si nu in pat (singurica ... al meu la curs).Pentru ca la 12:30 a inceput sa tuseasca Michael ca un latrat si sa nu primeasca aer! Asa, din senin!! Am crezut ca ma loveste shlogul. Nu puteam sa cred ca am culcat un copil sanatos si acum tusea infernal si nu avea aer, inspira suierat rau... se apucase de plans si era tot mai rau. Am sunat la urgenta si mi-au spus ca e pseudo-croup si sa las apa fierbinte in vana sa stea in abur cald, de nu trece, sa vin la ei. Facut, nefunctzionat, imbracat baietzel latrator si hop la urgentza. (Desi eram panicata bine pe dinauntru, am fost surpinzator de coola pe dinafara. Si deci nu am depasit masiv viteza pe autostrada. Pe drum in scaunel deja era mult mai bine. (aer rece, verticala) Acolo am tot stat si apoi a primit un supozitor cu voltaren (controversat daca ajuta au ba) si niste steroizi - intr-o ora deja era destul de ok. L-a mai tinut sub observatzie si am primit alte 5 pastilute (o portzie) de steroizi in caz ca repeta figura. Foarte probabil zilele astea - cam la fel de probabil ca vor mai fi crize si in viitor... Am intrebat pana am ametzit doctoritza ce e asta, de unde, cat, cum... Poate voi v-atzi confruntat deja cu asta (in scurta mea absentza...? Nashpa e ca "se pare" ca e viral si foarte probabil o sa mai revina in reprize, de obicei noaptea. Pana la 3 (sau chiar 6!) ani e destul de comun , ca un fel de complicatzie a unei raceli simple - infectzii virale.De obicei e mai putin grav decat pare, nu se chiar sufoca de fapt - dar se poate totusi ajunge si la intubare, deci atentzie mare! (Mie deja mi s-a parut super-rau: cum o sa stiu cand e si mai si?!?) Cica e o iritare a laringelui sau asa ceva, plus corzile vocale. Nu prea se stie de la ce se inflameaza chiar asa, incat obstructzioneaza si respitatzia... Deci ne-am incaltzat cu ceva cam nestiut de ce, netratabil / neanticipabil si... "asta este!": avem tablete de prim ajutor si usa deschisa la urgentza daca nu trece cu iesit la frig sau stat la abur... ![]() ![]() ![]() De ce am relatat in amanunt? Pentru ca la varsta 6 luni - 3 ani e posibil sa va trezeasca la miezul noptzii copilul in latraturi si sa va panicati - ca mine. Zic astia ca doar speriati copilul mai rau, plange si se inrautatzeste situatzia, hiperventileaza ca nu ia aer etc. CALM si la abur sau scos (imbracat) pe balcon, sau pus in fatza congelatorului deschis, da? Si de nu, la spital si cortizon scrie pe el. Oricum, in caz de dubiu - la urgenta. Cica vin crizele in sezonul rece, in zile cu ceatza (toamna, primavara) - bizar... Si pseudo-croup nu se ia. La 4 si ceva am ajuns acasa - Michael era intr-o verva la spital ca ma intrebau doctorii ce-i cu copilul asta sanatos la urgentza! Pana la 3:30 a alergat pe holuri, flirtat cu doctoritza s.a.m.d. Deci maine nu o sun pe Mariana s-o pupacesc decat pe seara... Gata ![]() Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank"> Situl lui Michael - parola o stim toate |
sper din suflet sa nu se mai repete,dar totusi care este cauza?????
mititelul si mamica lui curajoasa.Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
carpatina spune:
Picio, Irina..
.. speram ca nici noi si nici voi sa nu (mai) avema asa experiente!
Betty... mah, tu distrugi "mitul" gradinitei perfecte...
Nici azi nu-i tarziu sa taberi pe ele... eu asa as face... desi, sincer vorbind, muscatura nu-i chiar o dovada ca n-au fost supravegheati... 
=====================
greyeras spune:

LA MULTI ANI! RAMONAIANI 

Multa sanatate si fericire iti doresc!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2
greyeras spune:
Piciulika cam urata experienta.
puiul mic.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

. I-am explicat eu ca nu acolo, ca daca vrea sa se duca pe canapea, pt ca pe jos se loveste si o doare funduletul... Pana n-am lasat-o sa cada de 2 ori si sa se convinga, nu s-a potolit. Insa dupa aceea a continuat "exercitiul" pe canapea.
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
... al meu la curs).
, ca un fel de complicatzie a unei raceli simple - infectzii virale.