Concerte 2009

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Am auzit ca nu mai sunt bilete la pre-sale si asta de cateva zile deja... s-au cam luat . Ma bucur ca am luat de pe acum ca parca vad ca se blocheaza toate site-urile care pun in vanzare bilete pe 3 martie cand se da drumul la vanzarea propriu-zisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Si eu am luat deja bileye la Madonna, prin Vodafone, inca din prima zi si de asemenea am si la Depeche..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si noi am luat bilete la Madonna, si ma tenteaza si la CC Catch si la Depeche Mode...Dar ma intreb, oare cum o fi in Parcul Izvor, ca biletele nu sunt cu loc, adica ne inghesuie pe toti in niste tarcuri, in functie de pretul platit pe bilet? ati fost vreodata la vreun concert acolo? nu e nebunia de pe lume, inghesuiala etc?
caci pe stadion, de bine de rau, ai loc (chiar daca stai in picioare), nu se inghesuie toti pe primul metru din fata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Pe gazon n-au fost niciodata "locuri" si de cite ori am fost la concerte mari a fost ok. Se sta pe jos pina incepe si pe urma cum ti-e norocul, daca nimeresti unul mare in fata e mai greu :) Oricum, e placuta atomosfera si daca unii prefera sa se inghesuie in fata, cu atit mai bine, nu tin sa vad vedetele foarte de aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi mergem cu siguranta la Depeche Mode , la Madonna inca nu ne-am hotarat, eu nu-s mare fan dar as merge mai mult pt show

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Stie cineva daca mai vin U2, ca asa se preconiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am luat si noi bilete la Depeche Mode. Aici vin la sf. lui august. Am prins locuri in randul 19. Suuupeeerr.
Nu avem cu cine lasa copiii, dar gasim noi, important e ca avem biletele in mana .
Am fost la concertul lor in 2005, eram insarcinata cu fetita in 4 luni. Am fost in extaz!!!
Poate scrieti si voi impresii dupa concertul din mai.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La Placebo merge cineva?
Am fost in 2006 si mi-a placut foarte mult si as vrea sa merg si acum.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Emma INVINGE!

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss3

Stie cineva daca mai vin U2, ca asa se preconiza.

Nu vin. Noi am luat (cu mare noroc) bilete pentru Barcelona pe 30 iunie. La public sale biletele online s-au vandut intr-o ora.
Conform The Independent, U2 au vandut pentru acest turneu in medie, 112 bilete pe secunda. L-au intrecut pe Michael Jackson care pentru concertele din Londra a vandut 33 bilete pe secunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si eu am luat bilete la Madonna, noua ni s-a spus ca se vand foarte greu, am gasit si acum locuri pe gazon A. Nici eu nu sunt fana, insa e o legenda si cred ca merita vazut (spectacolul in sine).

Mai merg la Placebo si Michael Jackson (in UK)

Mergi la inceput