Concerte 2009
Raspunsuri - Pagina 3
MadameBovary spune:
Eu nu stiu sa mai fi fost concerte in parcul Izvor - cel putin nu de anvergura celor cu Depeche Mode si Madonna. Anul trecut a cantat acolo Bryan Adams - pentru nu mai stiu ce eveniment si a fost relativ ok, dar intrarea era libera, fiecare statea unde voia si daca ai venit de dimineata, probabil ai prins si loc in fatza scenei . Ori la Madonna - si chiar si la Depeche - sigur or sa vina multi mai multi oameni asa ca-s foarte interesata sa vad cum or sa o scoata astia la capat cu aranjamentele, amplasamentul si biletele
kid spune:
Bryan Adams a fost cu ocazia zilelor Bucurestiului.
Sonorizarea a lasat de dorit si s-a mai si plimbat aproape tot concertul un elicopter deasupra parcului pentru filmari, dar sunt sigura ca nu vor fi probleme de genul asta la concertele celor de la Depeche Mode si la Madonna.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Emma INVINGE!
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
vickip spune:
in ce tara traim :
in data de 13.04.2009 se anunta mare concert ac/dc la bucuresti
AC/DC va concerta īn Romānia, pe 31 mai la Bucharest Rock Arena
azi, 15.04, se anunta ca de fapt nu mai vine ac/dc in ro :
AC/DC nu mai vine īn Romānia, pt ca Bucharest Rock Arena a fost amanat
iar daca verificam pe site-ul oficial acdc.com a aprut ieri:
http://www.acdc.com/news/news.php?uid=57
04.14.2009
AC/DC Date In Bucharest Falsely Advertised
Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009.
Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest. AC/DC's Black Ice World Tour is sweeping through Europe where the band are headlining the 02 Arena in London tonight as well as April 16, 2009. AC/DC fans are encouraged to visit the ACDC.com tickets page for a list of all sanctioned concerts. AC/DC will complete another 20 European dates before returning to the U.S. for a tour which kicks off on July 28 in Foxborough, MA.
a....si deja s-au vandut si bilete....oare oamenii care si-au cumparat bilete isi vor primi banii inapoi?
moniboni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Criss3 Stie cineva daca mai vin U2, ca asa se preconiza. |
U2 in Romania vor veni odata cu ACDC
mamica de rockerash
moniboni spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumbacel
Nu vin. Noi am luat (cu mare noroc) bilete pentru Barcelona pe 30 iunie. La public sale biletele online s-au vandut intr-o ora. Conform The Independent, U2 au vandut pentru acest turneu in medie, 112 bilete pe secunda. L-au intrecut pe Michael Jackson care pentru concertele din Londra a vandut 33 bilete pe secunda. bumbacel ingerasilor Tudor (9.12.2004) si Vlad (7.01.2008) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!... |
luat la amsterdarm; au venit in 5 zile lucratoare...
iar la bestfest a venit biletul in 3 saptamani....
mamica de rockerash
moniboni spune:
Santana, Santana, Santana.....tot nu-mi vine sa cred ca o sa ma legan pe Samba Pati si Black Magic Woman
mamica de rockerash
buli spune:
madonna
si u2 la milano pe 7 iulie
pe santana l-am vazut la viena
chiar speram un ac/dc ...:(
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
vickip spune:
Bucharest Rock Arena se amana:
http://www.bucharestrockarena.ro/
"Bucharest Rock Arena Se amana pana la o data care va fi comunicata ulterior PlayCool anunta amanarea Bucharest Rock Arena pana la o data care va fi comunicata ulterior. Motivele amanarii sunt de natura organizatorica si vor fi comunicate in detaliu in urmatoarele zile. Mentionam faptul ca Bucharest Rock Arena NU se anuleaza ci doar se amana. Revenim cu amanunte curand. "
Natasa spune:
Noi ne luasem bilete le AC/DC, am zis sa nu cumva sa raminem fara :) Banii i-am luat inapoi imediat ce s-a facut anuntul ca nu mai vin.
Delidana spune:
Eu merg la concertul Depeche Mode, am fost si la cel de acum 3 ani de la Bucuresti. Am bilet pe gazon A, la fel ca si data trecuta si e adevarat ca cine vine din timp ocupa un loc mai in fata, cine nu...pe unde apuca. In mai putin de-o luna, brr, nu mai am rabdare. Am auzit la radio KissFM ca dau bilete gratis, daca recunosti melodia DM a zilei si daca ai norocul sa fii sunat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan