Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
gaia.nevia spune:
Apa la bebelusi: mi se pare un cosmar cu lingurita!
Puteti incerca cu cana / pahar mai larg la gura.
Teo bea asa de la 5-6 luni si ii si place. Trebuie tinut paharul si inclinat cat sa curga in gura o cantitate mica,inghitibila, apoi stop si de la capat.
Nu beau din pahar ca noi, gat dupa gat ci doar cate o inghititura, dar e infint mai usor decat cu lingurita
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anamona spune:
babymom, referitor la ameda, la importator costa 750 RON, chiar si mai putin.
Sunt un pic derutata - recunosc sunt suspicioasa din cauza pretului care de foarte multe ori spune multe privind calitatea unui produs.
Ma gandesc ca pompele astea comerciale pot avea o calitate mai slaba decat cele pt uz spitalicesc. Din ce am cercetat , am aflat ca hotarator la o pompa electrica este ritmul de sugere: la ameda se regleaza intre 30 si 60 ciluri pe minut, iar la Medela sunt 2 faze: una de stimulare de 120 cicluri pe minut urmata de alta cu un ritm intre 40 si 70.
La ameda profesionala care este ritmul?
Joy, parca tu aveai medela - cum functioneaza fazele astea de la pompa Medela?
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink gaia chiar ma miram de ce cauti al dr ginecolog.Nu ai de gand sa mai mergi la Tutu? Si eu am zis ca daca mai nasc nu o mai fac in tara asta de kk,vad eu cum fac ca la Tutu nu renunt neam,il rapesc si tot ma naste ![]() |
Pai ca sa-l vad pe Tutu am 2 variante. Ori zac iar pe la cabinet cu toate gravidutele, ori ma duc la spital intr-o noapte cand e de garda.
Destul de complicat si multa agitatie pentru un control amarat.
![](icon_smile_question.gif)
Ada, mama de baieti:
Nocom spune:
Buna ziua,
Ne-am intors de la dr, avem 68 cm si 6510gr. Suntem ok din toate punctele de vedere. Ramo nici noi nu incepem diversificarea, cel putin pana la 6 luni!! Dr ziccea ca atunci cand am mai putin lapte pot sa-i dau Aptamil, ca seamana destul de mult cu laptele de mama. Voi ce ati auzit despre el?????
Lumi eu cred ca la inceput deoarece se pune o cantitate mica de cereale in lapte sew dau cu bibe, iaar mai apoi cu lingurita
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
alexa si mami spune:
mi-am aprovizionat camara si asteptam momentul. Minunea a venit! ![]() ![]() |
cu ce? cu ce?
ma uitam si eu ieri, ca ... la poarta nou, prin carrefour dupa lingurite, castroane, cani. parca au trecut o suta de ani de la acelasi mom cu alexa. ce sa cumpar?
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui alexa si mami cu ce? cu ce? ma uitam si eu ieri, ca ... la poarta nou, prin carrefour dupa lingurite, castroane, cani. parca au trecut o suta de ani de la acelasi mom cu alexa. ce sa cumpar? |
hi, hi... eu sper din suflet sa ma descurc cu ce am de la Teo. Am cel putin 5 variante diferite de canite cu ciocuri, scurgeri, pliuri, paie, cauciucuri... si el bea din pahar sau cu paiul, restul nu le-am folosit!
Nu mai zic de un lighean plin de lingurite, castronase mici si foarte mici.... iar Teo mananca din setul meu japonez de masa, castronase de portelan pe care le pot baga la microunde, ca plastic nu mai am curaj de cand se tot vorbeste de dioxina.
Edit: in concluzie, recomand sa va abtineti de la shopping daca puteti. Daca ati ajus spre 6 luni cu diversificarea, sfatul lui Babymon cu piureurile mi se pare f bun, deci trebuie ceva lingurite de calitate, si niste vesela, max 4 castronase / paharute, de preferat nu de plastic, ori polietilena speciala pt microwave / cuptor ori ceramica / sticla.
O cana antiscurgere ca s-i poti lasa copilului libertatea s-o exploreze cum are chef.
Un steamer.
Prosoape de bucatarie 100000000 de role si muuuulte bavetici.
Si rabare, aia de unde o cumpar
![](icon_smile_question.gif)
Mi s-a parut utila tetina de la avent cu fanta. are aceeasi forma ca celelalte, curg chestii groase prin ea, dar si lapte depinde cum o tii si merge cu biberoanele pe care le aveam deja in dotare.
Ada, mama de baieti:
alexa si mami spune:
ada, esti o enciclopedie
eu tot ce-am avut de la alexa, am aruncat, nu ma intreba de ce ca nu stiu
auziti intrebare de la o colega de'a mea, apropos de alaptare exclusiva pina la 6 luni. "se satura doar cu lapte?"
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Gaia pt un pap nu ma duc la Tutu,ma duc la un cabinet de anlize si il fac acolo dar ma duc cu rezulatul la Tutu si pana la bebe 2 o sa ma duc probabil o data pe an pt un control de rutina.
Eu i-am dat apa cu lingrita pt ca mi-a fost teama ca se inneaca daca ii dau direct din pahar si nu stiam ca o sa vrea 10 lingurite,dar acum daca mai vrea ii dau cu canuta,atunci ne-a luat pe nepregatite si i-am dat repede cu lingurita ca poftea baiatul.
Alexa si mami i-am luat mai multe tipuri de cereale,diferite tipuri de lingurite sa vad pe care o prefera si multe babetele
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Alexa si mami spune la colega ta ca ii dai si o ceafa de porc daca nu se satura cu lapte:D]
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae
luminita2008 spune:
Nocom, asa stiam si eu.
Felicitari, sunteti bine si voi, ce ma bucur!
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi