Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

O pauza mica dupa facut curat, papica urlat la inisa sa nu stea cu rochita prin casa ca e rece si tot asa, ca la balamuc.

Bianca papa binisor zic io. Daca nu vrea piureul de legume am pus linguritza jos si la revedere,n am sa pun jucarii,tv etc ca la Inisa, cu ea si acum e chin masa.
Cerealele nu le mai vrea la bibe asa ca i le dau cu linguritza, nu i plac merele in rest este ok zic io.
Toata lumea imi zice ca e grasunica( numai io nu o vad grasunica) da ca greutate citesc la voi ca aveti in jur de 8 kile, noi avem 7000-7200 (nascuta cu 2900)depinde cum vrea mushiul ei sa stea pe cantar.
Alunecam de pe canapea , adica se iminge cu calcaile pina ajunge jos pe parchet, buf

Vreau si eu parolele contului de mail si webshots

Fetele din sector 3 unde va pensati? Merge cineva la salonul Why Not?

Eva pupam baiatul ochios. Nota 10 pentru schema de diversificare.Si eu cu totul ca sunt la al doilea copil tot am citit si m am documentat. Tin pumni sa accepte smecherila toata papica

anamona surioara cu Sabinelu? Ooooo pupam gasca vesela

Fetelor va pup pe toate deja pierd sirul asa de rapid scrieti

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Am vazut poze cu Anamona si Thea. Anamona acum pot identifica un chip in spatele vorbelor, si ce chip esti o frumoasa. Nici Thea nu se lasa mai prejos.

Claudinna, eu m-am spart de Activia in sarcina, ca sa zic asa...

Lumi
, in conspectele mele apar si unele idei spuse de Ada, Nerantula (destept om pediatrul tau!!!) si de Babymom (cartoful dulce). Sunt o sinteza din multe surse, carti, net, cam ce am considerat inteligent. Vroiam sa mai zic ceva dar am uitat ...

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Claudinna am mancat si eu Activia...dupa cum ai vazut-o pe nora tain poze este bineee

A mea avea acu o luna 6790gr la 3 1/2 luni nascuta cu 3400gr ...trebuie sa ajungem la nasa pt cantarit

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

eu imi dau demisia. De azi-dimineata ma chinui sa fac un amarat de ceai; am pus apa la fiert si cand ma intorc in bucatarie e prea putina si o completez

Cred ca raman singura pe lapte exclusiv pana la 6 luni. alt

Anamona din ce faci supa? Si eu as vrea tot asa sa incep dar nu inteleg cum bag un singur aliment in supa ... si cartof nu se da, dar pus in supa chioara ar merge? Citisem ca si ceapa se adauga mai tarziu. So... cu ce prima supa?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eva, asa spun cartile ca e ok sa dai broccoli la inceput?Mie imi plac tare si am congelatorul burdusit. Se si fac super usor.
Dar nu am stiut ca pot da asa repede. Ma temeam ca baloneaza, nu stiu de ce.
Daca ai mai multe date, baga, please.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari! la multi ani sarbatoritilor de azi
sa raspundem si noi la subiectele de azi:
cereale: de la milupa 7 korn dar nu le mananca simple doar cu fructe sau iaurt
diversificare: nu mananca fructele simple doar amestecate cu o masura de cereale si cu iaurt....eu am luat iaurt de la Humana special pentru 6 luni cu caise si mar...in rest am inceput sa-i dau supa de pui cu legume pasate si o papa foarte bine chiar mai bine decat legumele pasate simple...la el trebuie tot timpul combinate.
activia: am mancat foarte mult in sarcina si mananc si acum.

eva foarte documentat si folositor postul tau...felicitari
anamona am vazut poze cuThea...sa va traisca micuta crestina, este o scumpa
andreuta stati bine la bilant...felicitari pentru printesa din partea lui Andrei

pupici tuturor si o zi buna!

Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Sunt curioasa, in practica, in cat timp se inlocuieste o masa. Stiu ca in carti scrie ca intr-o saptamana, dar in realitate mai putem intampina unele hopuri.

Oho-ho! la Victor a durat 1 luna pana am reusit sa inlocuiesc prima masa! Asa ca... rabdare si tiutiun... Bine, nu toti sunt asa dificili si mofturici.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

incerc sa intru pe fuga ..sper sa imi duc ideile pina la capat

Ieri, Stefan a ajuns din nou la Urgenta ..s-a agravat din nou enterocolita..a facut din nou febra mare noaptea..si nici raceala nu trecea asa ca ..am inceput din nou tratamentul pentru burtica..
si asteptam aparatul cu aerosoli ..sper sa incepem in seara asta..

eu sunt un pic mai bine cu moralul ...avem un diagnostic mai clar pentru raceala asta ..care chiar daca tine de o saptamina inca nu e grava ..sunt sanse sa treaca cu aerosoli..fara antibiotice

mare Luminitei

am o restanta de ceva zile ...SPER SA NU FIE PREA TIRZIU ...gaia.nevia...
doctori CMU ..L-am nascut pe Stefan cu CORINA GRIGORIU ...iar pe Izabella cu BADIU ..asa ca am sa incerc sa imi exprim si eu parerea mea ...dar sunt convinsa ca e una subiectiva ...
CORINA GRIGORIU ...la capitolul comunicare sta foarte prost...mie personal mi-a facut o parerea foarte proasta ...desi dupa multe vizite pe care l-am facut la ea ..si nasterea propriu-zisa ..cred ca conteaza "bacsisul"...daca e subtire sau lipseste..te da din cabinet afara ..cica s-a terminat consultatia..daca apare ..se face "lapte si miere"..
profesional vorbind ..fuge cit poate de cezariene..iar in caz de forta majora ..te lasa sa te chinui pina in ultima clipa..apoi scoate bebelusul ..si lasa rezidentul sa termine "treaba"..
concluzia ..am fugit de ea cit am putut...eram sa il pierd pe Stefan din cauza ei ...noroc de o ecografista buna care ne-a salvat.
A. BADIU comunicare ..super OK ...chiar pleci de la cabinet linistita ..relaxata..cu mai putine temeri..etc..raspunde la intrebari ..e preocupat de ce ti se intimpla..are chiar expresii haioase ..si agreaza prezenta taticilor la consultatii
profesional...cred ca isi face treaba bine ...cu sau fara "bacsis"..dar e foarte aglomerat ...si ca atare cazurile mai simple la mai lasa si pe mina rezidentei..
poate fi gasit in Ambulatoriu municipal marti..joi..daca vrei detalii ..pe pm

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata plimbarea. inainte sa ma pun pe citit
fetelor cu promovarea wrapului. azi l-am testat pt prima data afara, absolut bestial. cupil linistit, facut chiar si nani iar spatele lu' mami beeeton, nici o durere.
revin...

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

eu imi dau demisia. De azi-dimineata ma chinui sa fac un amarat de ceai; am pus apa la fiert si cand ma intorc in bucatarie e prea putina si o completez

Cred ca raman singura pe lapte exclusiv pana la 6 luni. alt

Anamona din ce faci supa? Si eu as vrea tot asa sa incep dar nu inteleg cum bag un singur aliment in supa ... si cartof nu se da, dar pus in supa chioara ar merge? Citisem ca si ceapa se adauga mai tarziu. So... cu ce prima supa?

de ce zici ca ramai singura? si noi ramanem...avem acum 3 luni si 3 sapt.-- mai am cel putin vreo 2 luni pana la diversificare
Supa/zeama am inteles ca se face din mai multe legume/radacinoase. Un singur aliment era la felul pasat. Insa nu am profundat inca acest subiect cu pediatra...poate gresesc.

Mergi la inceput