Saltea pat copil (nu bebelus)
Buna seara,
ma intereseaza sa imi trec juniorul (2.5 ani) la un pat de "baiat mare" si as dori informatii despre saltele. La patul de bebelus am avut o saltea de cocos de care am fost foarte multumita, dar acum am cautat tot netul si nu am gasit saltele de cocos pe dimensiunea noului pat - 90 x 200 si mi-am prins urechile - ce saltea sa iau: cu arcuri? fara arcuri?.
Va rog sa imi spuneti parerile voastre, orice informatie imi este utila.
Am citit celelalte topicuri cu saltele, dar majoritatea se refera la saltele pentru adulti, pe care le poti testa personal. DAr cu kinderii cum procedati?
Raspunsuri
CorinaDani spune:
buna,
eu am saltea ortopedica pentru patutul fetitei mele, are o fata de iarna si una de vara, are o grosime de aprox 15 cm, sunt foarte multumita de ea.
cauta la producatorii de saltele (relaxa de ex), e posibil sa gasesti dimensiunea dorita
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
madau spune:
Eu i-am luat Mirunei saltea ortopedica, am inteles ca pt acum cand sunt mici sunt cele mai bune, pt ca sustin bine corpul. Am comandat-o de la Luc's Design
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
oradeanca spune:
multumesc mult pentru raspunsuri - saltelele ortopedice nu sunt prea tari pentru ei? parca am citit pe undeva ca se spunea ca saltelele ortopedice ar trebui cumparate numai la recomandarea doctorului
anamaria spune:
eu am la baieti saltea relaxa, cu 2 fetze - iarna/ vara
sunt foarte multumita, cel mare doarme pe ea de vreo 6 ani...
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!