Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Nikole, felicitari, se vede pe tine ca esti pasionata .
Te-ai gandit sa iti dezvolti pasiunea intr-o afacere dupa ce termini scoala? Sigur ai avea succes . Eu iti tin pumnii!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Fetelor, am incercat si eu exfolierea cu zat de cafea si ulei de masline. Super! Merci Nikole! Lasa pielea super fina si in plus culoarea de la autobronzant prinde mai bine. Stiu ca ma zis ca nu prea ma pricep la creme si cosmetice dar la autobronzante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

nikole felicitari!
eu am tot cautat ulei de migdale dar nu am gasit. am gasit doar ulei de nuca (pe care, deocamdata, il folosesc doar in scop alimentar; are o aroma deosebita) uleiul de musetel mie imi prieste in continuare.
am mai descoperit si uleiul de catina (nu catina alba; pe ala nu l-am incercat). imi face fata mult mai catifelata. poate ca-mi prieste mai mult decat cel de musetel, chiar. inconvenientul este ca imi coloreaza fata (pana il sterg a doua zi dimineata) si s-ar putea sa mai las ceva urme pe fata de perna in timpul noptii. dar merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nikole, multumesc de sfaturile pentru cearcane! De chestia cu rinichii stiam si eu, in fata calculatorului e drept ca stau mereu la serviciu, dar nu mai mult de 8 ore pe zi, apa, zic eu ca beau suficienta, nu stiu care ar fi cauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinabv spune:

Buna fetelor!
Imi place foarte mult acest subiect,si eu am inceput sa caut pe net pareri despre un produs inainte sa imi cumpar... pentru ca in reclame nu poti avea incredere.
Nu o mai lungesc,postez aici lista de produse pe care le folosesc ptr ingrijire.

Nu ma dau cu fond de ten zilnic dar cand folosesc am Maybelline Super Stay Silky si mi se pare ok si ca pret si ca textura. Am mai incercat fonduri de ten de la Vichy cel anti-imperfectiuni care este foarte bun dar mi s-a parut foarte mat. O parere buna am avut si despre L'Oreal Infailible Makeup

Ca rimel am incercat mai multe de la Avon pana cand am descoperit tot de la Maybelline Volum Express cu periuta curbata; e potrivit ptr genele mele si nu incarca,nu curge,nu face frecatei si este ok si ca pret eu l-am luat din Carrefour bv la 18 lei. Am auzit pareri foarte bune si de Estee Lauder Iluusionist si de L'Oreal DOuble Extension.
De asemenea am mai incercat de la Bourjois Volume Clubbing care iar este foarte bun in curbarea genelor si ca pigment,dar este mai scump decat Maybelline. In general imi plac cele cu periuta din par(nu plastic) si curbata.

In materie de rujuri nu prea folosesc dar am incercat de la mama un RUJ (nu glos) glam shine de la L'oreal ,are o textura foarte cremoasa si am vazut niste culori foarte dragute . De asemenea imi plac nuantele de la Dior daca nu ar fi asa scumpe 100 ron

Folosesc foarte des gloss-uri ,sunt nelipsite. Aici am multe produse care imi plac de la diferite brand-uri mai mult sau mai putin cunoscute. Am achizitionat recent un lip gloss de la FArmasi varianta mai ieftina a lui Pale Pink Shine de la Avon si sunt foarte multumita de el , a costat doar 10 ron si am vazut muult mai multe nuante care imi plac, iar de la Evelline am descoperit niste glossuri si ptr volum si unele cu culoare foooarte faina.Si acestea din urma sunt foarte ieftine 7-8-9-10 ron. Am folosit si de la avon si mi se pareau cat de cat ok dar nu il mai au pe cel care imi placea mie foooarte mult (Natural Flux-Glazewear)

Blush folosesc unul de la o firma Spaniola de cosmetice AINHOA(de la care apropo am primit o intreaga linie de cosmetice de care sunt foarte multumita) si in curand se termina si vreau sa imi iau altul dar nu stiu ce,cred ca o sa investesc intr-unul Dior sau Channel ptr ca blushul nu se termina asa repede

Crema de fatza: nimic nu se compara cu Normaderm de la Vichy , de cand am inceput sa o folosesc ,peste noapte dispar toate problemele tenului, o recomand cu caldura chiar daca este scumpa.... eu aveam niste cosulete foarte mici care faceau tenu sa arate iritat, denivelat,si doar cu vichy am scapat de ele.

Crema de corp: Sunt foarte multumita de untul de corp de la fennel, dar de asemenea uleiul de la Johnson masat pe pielea uda face miracole, Nivea Body Lotion cea alba iar intra f bine in piele si lasa un feel fresh . Ceea ce imi doresc si nu se gaseste la noi este o crema organica de la Delon. Ptr problemele cum ar fi celulita eu folosesc Nivea Good Bye Cellulite si Garnier Roll on anti celulita ,cu toate ca nu am decat un inceput f mic pe fund, e bine sa previi decat sa tratezi... si cred ca orice crema de rezultate daca te tii de tratament. Impotriva vergeturilor,care le am pe fese desi am 49 de kg (si niciodata nu am avut mai mult de 52) si 22 de ani , am folosit tot de la Aslavital pana la Vichy si nu au dat nici un rezultat,si incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu am cum sa scap de ele....

Ca deodorant pe mine nu ma tine nimic in afara de Rexona Stick.

Gelul de dus : Il ador pe cel de la Palmolive Pure Cashmere, e singurul care imi lasa pielea hidratata si nu ar mai fi neaparat necesar sa ma dau cu crema(desi o fac).

Un truc pentru unghii: Lichidul pentru uscare rapida de la avon chiar isi face treaba,l-ai aplicat si in mai putin de 1 minut ai unghiile uscate.( Nu cred ca e valabil daca te dai cu 6 straturi de oja dar e adevarat ca nu am incercat)
Un alt secret pe care nu aveam de gand sa il divulg, pentru intarirea garantata a unghiilor : lotiune cu vitamina b5 de la Farmec 5.5 ron ( o sa imi multumiti dupa ;) )
Pentru cuticule e ok Tratamentul de la Avon ptr cuticule dar si sa le impingeti cu un betigas de lemn de portocal inmuiat in ulei de masline si apoi sa taiati doar ce este necesar.

Pentru gene : eu mi le-am taiat 1 mm cu muuulta atentie in oglinda, si fara graba....cu forfecuta de pielite, si apoi aplicam ulei de ricin si am observat o imbunatatire, putin vizibila dar ok. Am auzit ca nu la toata lumea da rezultate asa bune.

Un secret ptr fixarea machiajului: Pulverizarea de la o distanta de 30 de cm de apa termala dupa aplicarea fondului de ten.

La categoria sampoane nu stiu ce sa zic: mie parul mi se ingrasa destul de repede si nu stiu ce sa mai folosesc. Dar lista preferatelor include Elseve rosu si roz, si Pantene acum vreau sa incerc si de la schwarzkop sa vedem cat de bune sunt...
Bineinteles recomand cu caldura : L'Oreal profesional Absolut re[air, Joico iar e bun si Bed Head iar e ok , de la Londa un tonic ptr scalp care e extraordinar: Londa Professional - Scalp Equalizer
20 ron- 250 ml

Autobronzante: Cel mai bine imi fac treaba cu Dove Summer glow , cel de la Nivea mi se pare prea portocaliu si cel de la Johnson se face frecatei pe pielea mea. Avon no way poate doar cel treptat .

Creion de ochi : nu folosesc dar mi se pare ok cel de la avon ,retractabil

Tus: Folosesc cu succes orice tus si ma fac dintr-o miscare dar Ruby Rose mi se pare cel mai ok.

Exfoliere: Acelasi truc gel de dush si cu malai in care pun si putin zahar cand ma dau pe picioare ca sa nu imi creasca fire sub piele.

Masca: traditionalul ou ulei de masline,ricin ,vitamina a,e fac minuni
de fata de la planet spa cea cu ceai alb e ok. Si serul de luminozitate ptr fata imi place.

Si inca o mentiune ADOR OJA SALLY HANSEN , SE GASESTE IN RO SI DACA DA UNDE, VA ROG SPUNETI-MI!
Sper ca nu v-am plictisit cu postul meu si sper sa va fie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Draga Angelina!
Te rog sa nu te superi ca te intreb, dar tu in afara de Avon si supermarket-uri mai ai si alte locuri preferate pentru achizitionarea produselor de ingrijire?
Decat sa investesti intr-un blush (ca se termina greu) mai bine investeste intr-un fond de ten pentru ca ala sta direct pe tenul tau, proaspat acum la 22 ani, dar cu riduri dupa 25...
Trec peste rimel, ruj, gloss.
Ajungand la crema Normaderm, mie mi-a spus dermatologul sa o arunc la cos, nu este indicata tenului sensibil, chiar daca este acneic. Mai bine cumpara-ti un gel cu care sa te speli pe fata, de exemplu unul de la Uriage costa 25 lei sau daca iti place Vichy ia-ti Oligo 25. Nu te intreb ce demachiant folosesti.
Cat despre celulita, te asigur ca Vichy nu este topul in materie. Incearca Collistar.
Despre deodorante - cauta subiectul pe forum si citeste despre aluminiu si alte porcarii.
Gelul de dus - m-am spalat si eu cu ala intr-o vreme si nu stiam de ce pielea mea pe spate este slinoasa...incearca macar un Burjois. Sunt cam la acelasi pret dar Burjois este mult mai bun.
Daca tot ne recomanzi cu caldura Joico, foloseste-l!
Si cu toate astea, te mai astept cu sfaturi pretioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Ajungand la crema Normaderm, mie mi-a spus dermatologul sa o arunc la cos, nu este indicata tenului sensibil, chiar daca este acneic.

De acord cu tine.A mea a ajuns la cos dupa cateva utilizari pentru ca era oribila pe fata.Si am mai dat si o gramada de bani pe ea.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

fetelor anul acesta implinesc 42 de ani ! desi viata nu a fost generoasa cu mine, timpul nu si-a pus amprenta prea mult ...
dupa ce am cheltuit si riscat pe tenul meu o multime de creme ( e drept imi si place sa o fac!) pentru ten m-am oprit la un amestec de uleiuri esentiale presate la rece :
LA INCEPUT am avut de nuca si susan . rezultatul era unul f bun dar nu perfect ... parca usca tenul ...
ACUM: ulei de migdale si de struguri, de masline, vitamina A (toate in canitati egale) si o sa adaug si vitamina e uleioasa . le-am amestecat intr-un recipient luat de la farmacie de 50 de ml si ma dau cu degetul in fiecare seara pe fata ...ce ramane dau pe unghii ...Rezultatul e perfect de data asta ! pentru mine!
dimineata ma spal cu un gel de la DEESE si apoi ma dau cu o crema de zi cu ulei de catina si ulei de masline care e vitaminizanta . asta o dau asa ca sa nu zic ca nu ma dau cu nimic ...dar cu uleiurile ...ma simt excelent !
deodorant de la lush am avut sapunel si acum am crema ! f bune si in plus de la ele transpir ceea ce e normal ( ca eu asta am vrut!) dar nu miros .
de spalat mi-am luat sapun natural de la o firma din israel cu miros de flori, imi place cum miroase si e ceva diferit de gelul de dus,creme etc. si vreau sa mi iau data viitoare de la farmacia catena, auzit ca si acolo au sapunuri natural bune .

nu sunt fidela nici unei firme de cosmetice si nici unui produs, tot timpul sunt tentata si daca gasesc altceva mai bun ...
pentru unghii si par: vorba unei colege cand a strigat dumnezeu unghii si par tu te-ai dus de doua ori ! asa ca ...

am avut si am in continuare probleme cu pielea capului : dermatita seboreica,(matreata) mi-a aafectat si fata la un moment dat . acum o tin sub control cu nidoflor si sapun medicinal de la TIS. de fapt aici era ceva de domeniul patologicului si nu am putut sa o rezolv alopat si am recurs la homeopat. si am rezolvat chiar daca am ramas cu sensibilitati ...
de machiat ... nu prea ma mai dau ...imi place tenul frumos, bine intretinut si nu mai vreau sa dau cu nimic, nici la ochi, desi la ochi ar trebui sa umblu putin ...am luat farduri tot de la deese si sunt bune, dar nu mai e acelasi lucru ca la 20,25 30 de ani ...cand FOLOSEAM!
folosesc doar rujuri: am 1 de la clinique si 1 de la l oreal, la rujuri nu voi renunta niciodata indiferent de varsta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Am facut continuarea subiectului ca sa nu trecem de limita de 20 de pagini - aici.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Draga Angelina!
Te rog sa nu te superi ca te intreb, dar tu in afara de Avon si supermarket-uri mai ai si alte locuri preferate pentru achizitionarea produselor de ingrijire?
Decat sa investesti intr-un blush (ca se termina greu) mai bine investeste intr-un fond de ten pentru ca ala sta direct pe tenul tau, proaspat acum la 22 ani, dar cu riduri dupa 25...
Trec peste rimel, ruj, gloss.
Ajungand la crema Normaderm, mie mi-a spus dermatologul sa o arunc la cos, nu este indicata tenului sensibil, chiar daca este acneic. Mai bine cumpara-ti un gel cu care sa te speli pe fata, de exemplu unul de la Uriage costa 25 lei sau daca iti place Vichy ia-ti Oligo 25. Nu te intreb ce demachiant folosesti.
Cat despre celulita, te asigur ca Vichy nu este topul in materie. Incearca Collistar.
Despre deodorante - cauta subiectul pe forum si citeste despre aluminiu si alte porcarii.
Gelul de dus - m-am spalat si eu cu ala intr-o vreme si nu stiam de ce pielea mea pe spate este slinoasa...incearca macar un Burjois. Sunt cam la acelasi pret dar Burjois este mult mai bun.
Daca tot ne recomanzi cu caldura Joico, foloseste-l!
Si cu toate astea, te mai astept cu sfaturi pretioase!

OMG.....Nici macar eu nu as fi scris asa ceva!!!!

Mergi la inceput