Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)
Raspunsuri - Pagina 19
mirela alina spune:
Nu as vrea sa moara subiectul asta.........am citit toate paginile si sunt lucruri fooaaarte interesante.
Azi mi-am luat si eu ulei de migdale, abia astept sa il incerc sa vad daca merge si la tenul meu.
Va multumesc pentru tot ce am invatat de aici
.
V. Erica spune:
Eu folosesc Aloe Moisturing Lotion de la Forever. In afara de aloe, recunoscut pt proprietatile sale benefice asupra epidermei, contine colagen si elastina. Si, nu in ultimul rand, este ieftin.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Georgia2 spune:
nici eu nu as vrea sa moara subiectul mai ales acum cind m-a apucat si pe mine pasiunea cu cosmeticele. Am citit si luat notitze. Ma mir ca nu arat ca baba cloantza la cit ma ingrijesc eu...
iuliana_c spune:
Buna! va citesc cu mare placere, de multa vreme, asemeni Georgia2
, si pe mine m-a apucat acum vreo 2 luni pasiunea cosmeticalelor.
Am si pus in aplicare cateva idei citite la topic-uri despre creme: cand imi demachiez ochii, peste picatura( mai mare) de lotiune demachianta pun si o picatura de ulei de migdale dulci presat la rece,
si se curata imediat orice urma de farduri si mascara, sunt foarte incantata.
imi sunteti foarte dragi si imi plac enorm subiectele despre cosmetice
ellinia spune:
Am incercat uleiul de musetel si din pacate, nu-mi prieste, ma ustura ochii de la el si imi incarca fata. Am sa-l incerc si pe cel de migdale, daca-l gasesc de cumparat.
In rest, mi-ar prinde bine niste sfaturi despre cum pot scapa de cearcane (fara sa folosesc anticearcan).
nikole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellinia Am incercat uleiul de musetel si din pacate, nu-mi prieste, ma ustura ochii de la el si imi incarca fata. Am sa-l incerc si pe cel de migdale, daca-l gasesc de cumparat. In rest, mi-ar prinde bine niste sfaturi despre cum pot scapa de cearcane (fara sa folosesc anticearcan). |
Hmmm...si mie mi-au aparut dupa ce am nascut, dar eu folosesc anticearcan si sunt f multumita.
Ca si remedii, eu stiu de coconut oil, care se pare ca ajuta la estomparea cearcanelor, cremele cu vit C, vit E pura, si mai nou cercetatorii au descoperit ca vit K e f. eficienta in cazul cearcanelor si a pungilor de sub ochi.
Poti da prin razatoare(ideal e sa folosesti ceva din sticla, portelan) un castravete, un cartof, scurg zeama, inmoaie doua dischete din bumbac in amestecul rezultta, si plica dupa dmachiere, sera pe ochisori, 15 minute.FACE MINUNI!
Cartoful este cunoscut ca "inalbitor" al pielii, datorita unei enzime, am uitat cum se numeste.
Sucul unei rosii+turmeric+putina zeama de lamaie+putina faina de malai, cat sa se formeze o pasta.Aplica amestecul sub ochi, ptr 15 minute.
Si inca un remediu, dar eu nu l-am incercat, din lene, lipsa de timp, il stiu de la o vecin indianca:gelatina...se face o pasta dintr-o lingura de gelatina(cea fara gust, culoare) si apa calduta(minerala, sau apa obisnuita, fiarta in prealabil).Se aplica pasta calduta si se sta macar 30 minute asa...banui ca are consistenta unui gel, ca si o crema.
Cica reduce definitiv cearcanele daca aplici amestecul asta ptr o perioada de timp, macar de doua ori pe sapt.
Diminata, daca te trezesti cu ochii inrositi, incercanata, inmoaie doua dischete in lapte rece, si aplica pe ochi macar 5 minute.
Sterge orice urma de oboseala, iti spun din proprie experienta.
Totusi...dormi destul?fumezi?stai mult timp in fata calculatorului?
bei destula apa?banuiesti o posibila anemie?
Medicina chineza spune ca aparitia recenta a cearcanelor poate fi datorta proastei functionari a rinichilor.
Am o carte care vb despre asta, din pacate nu o am la inemana, dar ma uit in ea si daca trteaza si problema carcanelor, revin cu mai multe sugestii...
s-a trezit cupilu, am fugit...cuzati eventualele greseli de ortografie...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
mychydutza spune:
| citat din mesajul lui ellinia Am incercat uleiul de musetel si din pacate, nu-mi prieste, ma ustura ochii de la el si imi incarca fata. Am sa-l incerc si pe cel de migdale, daca-l gasesc de cumparat. In rest, mi-ar prinde bine niste sfaturi despre cum pot scapa de cearcane (fara sa folosesc anticearcan). |
...ciudat.....eu dupa ce am folosit uleiul de musetzel, am renuntat la cel de migdale. probabil depinde de tipul de ten.....
* za rabbit rules
*
cait spune:
Nikole esti o adevarata larousse in ale cosmeticii naturiste.
Merci pentru sfaturi pentru ca si pe mine ma interesa ceva pentru cearcane.
Cait
Home is where heart is...
nikole spune:
| citat din mesajul lui cait Nikole esti o adevarata larousse in ale cosmeticii naturiste. Merci pentru sfaturi pentru ca si pe mine ma interesa ceva pentru cearcane. Cait Home is where heart is... |
Cait, esti generoasa
...insa, mai am atat de muuuuulte de invatat!In vara insa ma pregatesc sa merg la scoala de cosmetica, reflexo, acupunctura, masaj...in sfarsit imi voi petrece zilele facand ce imi place

asta ca offf topic, trebuia sa-mi strig si eu pe undeva fericirea
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
cait spune:
Nikole poti sa-ti strigi fericirea pe la noi doar de asta suntem pe aici..Ma bucur pentru tine ca vei face ceea ce iti place.
Asta off topic![]()
Cait
Home is where heart is...