gradinitele arc en ciel

gradinitele arc en ciel | Autor: alsa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

sunt noua pe forum, desi va citesc de vreo 3 ani.
Am si eu o rugaminte: am o fetita de 2 ani si 8 luni, si din primavara vrem sa mergem la gradinita. Ne-am gandit la o gradinita particulara, si dupa toate cautarile, am ramas la varianta Arc en Ciel. Am vrea sa cunoastem mai multe detalii din interior. Site-ul arata foarte bine, am fost si am si vizitat-o in vara, totul pare incurajator, dar....e altceva cand ai pareri chiar de la fata locului. Orice informatie e bine venita, tinand cont ca decizia trebuie sa o luam cat mai curand

Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Buna!Si eu sunt nou venita.Nu stiu nimic de gradinita asta dar astazi am fost la Happy Planet Kids din Drumul Sarii.La prima vedere pare ok,dar citind ce mai scrie lumea are si minusuri.Un lucru e clar ca e foarte scumpa 12mil. program scurt!Stie cineva ceva de gradinita La Bunica din com.Chiajna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Ce pot sa-ti spun despre Happy Planet Kids este ca e o gradinita acreditata, ca si Arc en Ciel. Nu stiu in ce masura conteaza asa de mult asta, dar mie fiind acreditata, imi da o mai multa siguranta. In sensul ca lucrurile se desfasoara mai bine, mai urmarite, si nu doar iti iau banii, ....o simpla afacere.. Cel putin asa vreau sa cred ca este...Desi pana nu esti cu adevarat in miezul lucrurilor n-ai de unde stii. Intr-adevar, cam scumpa...

Mergi la inceput

totusi nu este nimeni care sa aiba copilul la arc en ciel? Tare mult ne-ar ajuta niste pareri, informatii.....sugestii....orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Alsa eu am avut copilul la arc en ciel si l-am retras incepand din februarie anul acesta. Motivul principal a fost ca sediul din ronda pentru copii mici e intr-o casa cam veche si cam ponosita, al meu fiind alergic. Este cam inghesuita, cu mocheta pe jos ( mie nu-mi place considerand-o mare sursa de praf mai ales in genul acesta de locuri ) iar al meu tusea intr-una la gradi iar vacante acasa in 3 zile se linistea, apoi o luam de la capat. In camera in care dormeau era ingrozitor de cald, mie mi s-a parut irespirabil aerul cand am intrat odata de curiozitate.De asemenea in fiecare zi venea patat de mancare pe bluzite si destul de rau, desi avea babetica si le atrasesem atentia doamnelor. Si am mai avut o nemultumire: venea mereu cu cate un premiu dar nu stia sa-mi zica niciun cantecel, poezie, sau cuvinte in vreo limba straian ( ca fac 3 limbi de la 3 ani...) La gradi insa mi-l laudau mereu si am avut senzatia ca stie doar pe loc, desi nu stiu daca e relevant la 3 ani. Acum il am la o gradi cu program step by step si in 3 saptamani stie vreo 20 cuvinte in engleza, a inceput sa deseneze singur acasa, sa cante franturi de cantecele cand se joaca, alta poveste. Tot aici mi-au spus din primele zile ca desi este istet se plictiseste foarte repede si e dificil sa-l pastrezi interesat, tre' sa-ti pui imaginatia la contributie ceea ce stiam si eu de acasa insa in partea cealalta nu au remarcat - ceea ce ma facea mereu sa cred ca nu lucrau cine stie ce individual...Serban insa isi iubea educatoarea si profesoarele de la arc en ciel. Nu acelasi lucru putem spune despre ingrijitoare, cele cu care statea dupa ora 2 si la care ajunsese sa faca kk intentionat pe el dar asta e alta poveste...

Mergi la inceput

simodina....multumesc mult pentru raspuns.

m-ai dat rau peste cap, in sensul ca, din tot ce am vizitat eu pana acum, arc en ciel mi s-a parut cea mai in regula.

Mai ales ca mi s-a spus ca as putea sta cu ea pana se acomodeaza, pentru mine asta ar fi o problema (chiar vreau sa gasesc o gradinita in care sa mi se permita sa stau cu ea la inceput), doamnele s-au aratat foarte deschise si prietenoase. Am vizitat gradinita de doua ori, si de fiecare data am venit neanuntata si am fost primita foarte bine. Stiam ca sediul este destul de amarat, dar in ceea ce priveste pregatirea copiilor....of, asta chiar a fost o surpriza pentru mine ceea ce mi-ai spus. Pentru mine ar fi un mare efort sa o duc acolo, fiind si departe de casa, dar as face sacrificiul daca as sti ca merita. Iar eu le acordam mare incredere la capitolul educatie.

Ce ma sperie este faptul ca am auzit ca primesc si copii bolnavi, ...dar bolnavi, si lucrul acesta nu-mi place deloc.

Of, ...chiar nu stiu ce sa fac...

Imi poti spune unde ai tu baietelul? Multumesc mult pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Alsa eu am baietelul la Bambi acum, au si site www.bambistepbystep.ro/" target="_blank">aici. E cam in aceeasi zona dar din punct de vedere dotari nici nu exista comparatie. Ca si sistem educational, din ceea ce am vazut eu in prima zi cand am stat acolo vreo 3 ore si din schimbarea lui Serban la fel. Daca vrei mai multe detalii iti dau pe PM. Pana acum singura chestie care e mai putin convenabila vs arc en ciel este legata de costuri si faptul ca inclusa in sistemul de baza e doar o limba straina ...Dar ei chiar te sfatuiesc sa stai la inceput cu copilul, mie imi sugerasera cel putin 2-3 zile dar nu am putut avand si o fetitza pe care o alaptez.

Mergi la inceput

multumesc mult simodina.

intr-adevar nu se compara ca dotari, ca spatiu cu arc en ciel. Dar e cam scumpa pentru mine.Pentru ca ducand-o acolo, eu va trebui sa apelez si la transport la intoarcere, cel putin o perioada, fiindca la inceput vreau sa o las la program scurt. In momentul de fata fetita mea sta cu mama pana venim noi de la serviciu, si vrem sa o mai "exploatam " o perioada, d-asta eu nu vreau sa o las pana la 18-19.
De asemenea, mi-ar conveni ca sunt si eu "acceptata" la inceput, in gradinita, si astfel fata mea s-ar acomoda mai usor (sper!!).

In sistemul step by step a facut si nepotica mea gradinita si clasele I-IV, si noi am fost foarte incantati de evolutia ei. D-asta am si intrebat la ce gradinita il ai pe Serban.

Daca poti sa-mi dai mai multe detalii pe PM, mi-ar fi de mare ajutor, eu sunt destul de bulversata acum, si cu siguranta ma vor ajuta sa ma clarific incotro s-o apuc.

Cum am mai spus, gradinita arc en ciel nu imi e la indemana, e destul de departe de casa, dar as fi facut sacrificiul, fiindca o consideram mai deosebita. E aproape de serviciu, si al meu, si al sotului. Dar nu stiu daca merita sa o dau la o gradinita aproape de serviciu sau aproape de casa, avand-o si pe mama care ar putea sa o ia la pranz.

Apropo, de gradinitele din sectorul 5 stii ceva?

Sunt intr-o mare dilema acum si chiar nu stiu incotro s-o apuc.

Astept detaliile tale despre bamby, si inca o data, mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

de gradinita Arc en Ciel din sediul Duetului stiti ceva ?
Multumesc

Mergi la inceput