Mamici si burtici din BAIA MARE (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata baimarence!!!!! Am o rugaminte la voi.
In we acesta ma duc in Baia Mare cu nepotica mea care are concurs de inot la piscina de acolo. Am gasit cazare la Pensiunea Floarea de Colt, sper ca am ales bine. Dar dupa inot ne-am duce la o pizzerie. Nu-mi spuneti va rog care e cea mai buna din oras? Si daca tot am timp as face si ceva shopping. Pe unde sa ma duc? Ceva mall-uri?

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata!

Noi am fost matinale, la 9 eram la cabinetul medicului. Trebuia sa merg cu Carla sa o cantareasca, ma rog, parca n-am si eu cantar acasa. Cica vrea sa-i urmareasca evolutia si n-a crescut decat 50 g saptamana asta.

Am venit acasa si piti a bagat la ghiozdan o banana intreaga blenduita cu braza calcica, cu 2 masuri de cereale + ceva suc de mar . Sper sa nu-i plezneasca burta . Doamne ajuta sa manance in continuare tot asa

Melly, eu ti-am votat printesa

Ana, cum a iesit lasagna

Carmen, mesajele apar cu intarziere, din pacate. Dupa ce scrii vreo 10-12 va fi OK. Spune-ne ceva despre tine, unde si cu cine ai nascut, poze cu Ianis etc.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Buna dimineata baimarence!!!!! Am o rugaminte la voi.
In we acesta ma duc in Baia Mare cu nepotica mea care are concurs de inot la piscina de acolo. Am gasit cazare la Pensiunea Floarea de Colt, sper ca am ales bine. Dar dupa inot ne-am duce la o pizzerie. Nu-mi spuneti va rog care e cea mai buna din oras? Si daca tot am timp as face si ceva shopping. Pe unde sa ma duc? Ceva mall-uri?

18

Bafta la concurs

Pizerii - Il Padrino, the best - e un restaurant cu specific italian. Sau Pizza H (nu Hut, H )

Shopping ... nu prea, din pacate. Mall-uri nu sunt la noi.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

BAFTA LA CONCURS!!!

cat despre pizzerii mie imi place ffff mult Pizza Plus (nu se fumeaza) si Pizza H!!! ioi ce as manca una!!!iar despre mall-uri NOP, NU AVEM!!!dar avem ceva mai mic, Real-ul, acolo gasesti cam de toate!!!iar legat de Floarea de Coltz eu nu am auzit de ea!dar mie imi place mult la Pensiunea Casa Pintea care e exact langa parcul Municipal!uite o poza www.casapintea.ro/" target="_blank">aici

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Dau nasteri 6.05.1987 dum 24.11.2007. Am nascut prin cezariana la 38 saptamani la judetean cu dr condrea si rednic. Bebe: Ianis Casian a avut 2720g si 48 cm nota 3/8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata si de la noi...

Noi ne-am intors aseara de la Cluj...din pacate n-am rezolvat nimic, si am trecut prin cea mai proasta situatie posibila...nu mi-am putut inchipui ca se poate intampla sa ceva...

saincet cu inceputul: noi am avut o programare la RMN la lab.SCANDIA CLUJ facuta de d-na dr.oftalmolog Szabo Bianca.bun.pentru rmn aveam nevoie de sedare ca sa stea copilul nemiscat.deci ieri la ora 16 ne prezentam la lab repectiv impreuna cu d-na oftalmolog(dansa trebuies a ii verifice Esterei fundul de ochi).la receptie ne primesc si le spunem ca am avut prog:ok ne pun sa platim 880 ron (ENORM) si sa asteptam...trebuie sa mentionez ca ultima masa a Esterei a fost la ora 11 dimineata, neavand voie sa fie mancata inaintea sedarii ca sa nu vomeze.ok.ne punem si asteptam...trec 10, 15, 20 de minyte...Estera incepe sa dea semne de nerabdare...ii era foame,firesc.intre timp si sotul meu si d-na doctor merg de mai multe ori la receptie sa intrebe ce se intampla...ni se spune sec ca anestezistul nu a venit, e pe drum..bla bla bla...Estera incepe sa planga tare..nu mai rezista...eu aproape plangeam de mila ei...lumea care astepta pe hol se tot uita la noi, ne intreba de ce plange, unde e anestezistul...doamnele de la receptie ne spun intr-una ca tocmai l-au sunat si e pe drum...

la ora 17 ne pierdem rabdarea si d-na doctor ne sugereaza sa mergem sa-i dam mancare Estrei si ne va programa ea la un RMN la stat peste aprox 2 sapt...siz si facut...merge sotul la receptie sa anunte ca vrem sa anulam programarea si sane dea banii inapoi..intre timp eu o imbracam pe Estera sa iesim... cand aud celede la receptie ca vrem banii inapoi dau repede un telefon si se si aude in boxe ca suntem chemati inauntru...va dati seama???? anestezistul era de fapt inauntru (nimeni nu a intrat in cladire in minutele alea, noi eram langa usa)si cand au vazut ca vrem sa plecam atunci ne-au chemat inauntru...oricum nu am mai vrut sa mergem...ne-au returnat banii si am plecat...

adica ce incredere sa mai am intr-un doctor si anestezist care ne tine pe hol cu un copil de 5 luni, nemancat de 6 ore ?????? si, vb aia, am fost la privat..iar pretul cerut e ENORM : 880 ron...rmn plus sedare...pur si simplu si-au batt joc de noi...si eram imtruna cu un cadru medical...

deci, fetiti-va de acest laborator SCNADIA IMAGISTICA CLUJ...nu au pic de respect...iar numele acelui anestezist l-as scrie aici.nu stiu dc e voie...sa stie toata lumea ce fel de om e...adica am avut programare facuta in urma cu o sapt de catre un cadru medical si el nici nu s-a sinchisit sa ne ia...

in alta ordine de idei...d-na dr.SZABO BIANCA (oftalmolog) e o doamna deosebita, a statcu noi tot timpul cu toate ca nu era in orele de serviciu...un om deosebit...dc cumva veti fi nevoiti sa ajungeti la Cj la ofta (sa deaDD sa nu fie nvoie) v-o recomnad cu toata increderea...e in primul rand un OM si apoi un medic de milioane...dc cineva e interesat am nr dansei de telefon.

deci asta am patit..am facut un drum de cj fara nici un rezultat in afara de nervi su oboseala...sa nu mai vb de Estera care in noaptea asta s-a trezit din ora in ora..de oboseala saraca...

no bun...va pupam....

have a nice day.

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Adriana, imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat, unii medici nu se pot numi oameni. La As Ro Medica nu au RMN? Eu acolo mi-am facut tomografia craniana cand incercam sa gasesc o cauza pentru migrenele mele si s-au purtat super profi.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

n-am timp mai mult acum...iesiti? eu sigur o sa fiu pe la 13 jumate la mara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

sal fetelor!

Adriana, imi pare foarte rau pentru voi. Si cand te gandesti ca e o clinica privata, te astepti sa fii tratat altfel, mai ales ca dai atatia bani.

dflavia, ce pofta mi-ai facut! De 2 zile tot zic ca vreau ceva dulce, dar nu stiu ce.

Melly, am votat si eu. V-am cautat cand am votat-o pe Carla, dar nu v-am gasit.

Carmen, bine ai venit!

Moniland, e destul de frumos la Floare de colt, dar locul nu e cine stie ce. Bafta la concurs!

Nicoleta de Rares (28.11.2008)

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Noi nu iesim, am fost azi afara cand am mers la medic. Plimbare placuta.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput