Mamici si burtici din BAIA MARE (21)
Raspunsuri - Pagina 10
ancaurn spune:
Claudia imi pare rau. Si ca nu poti sa vii si pt cazatura Madalinei. Dar vii data viitoare, da? Promiti?
ancaurn spune:
Cine nu are nr meu de mobil? Spuneti si vi-l trimit pe PM. Dar mai tarziu ca acum vine o prietena la mine. Si avem de barfit o groaza, ca n-am vazut-o de la botezul lui Dragos. Hi, hi, hi.
melly23 spune:
clauco nuuuuuuuuuuuuuuuuuu au intrat!
dar am sunat azi dimi la AS si au zis ca au trimis dimineatza banii la trezorerie si pe maine cel tarziu luni ii vom avea in cont!!mai asteptam ca doar ni ia trimite mintenas cu ceilalti din luna urmatoare!
ancaurn eu zic in jur de 12.30-13.00 o sa ajung la tine!dau un bip ca centzi din f**d ca n-am bani ![]()
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
ana_mun spune:
salutare
Nu de mult m-am ridicat din pat. Noroc cu copil cuminte sa il
mama pe el. Sunt cobza de racita, sa treaca repede nici afara nu putem sa iesim. Oare cine a inventat raceala.
Ce activitate a-ti avut azi mai ma.
Anca81 bravao voua. Incetul cu incetul va da-ti pe brazda. Foarte frumos filmuletul.
Ancaurn vom veni si noi dar dupa ce trece raceala.
Malinka nu ma mai doare de loc maseaua. Sa te duci si tu, macar sa-ti puna numai tratament pana ce o sa poti sa o faci.
Mami Ana
si Alexandru 
dflavia spune:
melly23 mei mai lasa fata n-o certa
ce o sa te faci cind o veni tarziu de la disco? ![]()
anca81 Carla e clar o artista in devenire cum presteaza ea acolo pentru filmuletul lui mami, si o verifica daca a filmat tot dupa fiecare miscare
e o scumpa 
ancaurn buna treaba cu curatenia azi...si eu i-am zis lui Lore ieri ca are noroc ca tocmai ce facusem curat ieri de dimineata ca altfel era casa vraise, parca am presimtit ca o sa avem musafiri ![]()
ma anunt si eu pt vizita ca doar nu o sa ratez asa ceva, ok pe la 12:30
Malinka du-te totusi la un control ca sa-ti dea macar ceva calmante pt durere si apoi o sa vezi ce faci mai departe
clauco of ca ati patit-o si voi
sa treaca speritura si bafta la vaccin si la condus
ana_mun of raceala asta,
sa treaca si inca unul
pentru puiul lui mami care e asa cuminte
noi azi am avut zi de shopping nu demult am ajuns acasa am spart o gramada de bani da ce sa-i faci daca trebe trebe ![]()
![]()
![]()
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
depinde cum vine!treaza sau beata, gravida sau ne, cu gagic sau fara!!!in cazurile rele pfuaiaiai ce bataitza capata cat o fi ea de mare!catrafusele si in strada!![]()
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
AdrianaSM spune:
Buna dimineata !
cu muuulta zapada...cel putin asa e in SM.dfalvia, scriai ca vine primavara...cred ca mai are multpana in SM ![]()
Mihor, acum am vreme sa vb despre bucatareli...deci, eu fac paine din aia cu susan cum ti-am aratat aproape in fiecare zi.si fac si din asta, dar nu intotdeauna. fac muffins cat se poate de des, ca se fac tare usor si noua ne plac fff mult, mai ales cu ciocolata , si alea cu banana si mac.am mai facut si din astea. Imi mai plac foarte mult si chiflele astea ies foarte bune(doar ca eu le fac putin mai mici, sa iasa mai multe bucati).am mai facut o data si painici cu mac si susan si eu iesit superrrr!dc mai ai chef mai vb despre astea...multi
Sofiei...
Claudia, imi pare tare rau pentru cazatura lui Mada.dar nu-ti face probleme, se mai intampla..asa e cu copii astia dupa ce devin miscareti, nu poti sa-i lasi o clipa singuri...
Melly,hai ca suntem doua cu mult chef...de viata ![]()
![]()
eu sper sa tina cat mai mult, ca dupa ce am nascut am crezut ca nu-mi voi reveni niciodata la capitolul asta...
Anca81, felicitari pentru progresele Carlei la papat ...incet-incet isi da si ea seama ce bunatati ii pregateste mamica acolo ! si filmuletul! e mortal! ce miscareata e ea acolo!tare simpatica, si ce marea crescut!!!!!
Auncaurn, soacra-ta asta e totala...ea nu se gandeste ca viacasa dupa o zi de munca? sa-ti lase asa bucataria mi se pare de neconceput!ce sa le faci, soacrele astea....

Malinka, n-ai incercat s aiei nici un calmant? sigur este unul compatibil cu alaptarea.vb cu un stomatolog sau
macar cu dr.de fam. multi
sa treaca durerea repede.
Dfalvia,tare faine poze cu Stefi si Marc...Stefi e deja o domnisoara in toata regula! apropo, cam d epe la ce varsta se pot pune copii in premergator? sa ma documentez si eu, ca pana m-oi decide de care sa-i iau a umbla in picioare ![]()
sa aveti o zi frumoasa.
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
AdrianaSM spune:
Tocami am obs ca zi avem un sarbatorit!

Nicolas 
de Suzy78
Sa cresti mare si santos 

un anisor !!! 

Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
ancaurn spune:
Buna dimineata si de la Baia Mare.
Adriana sa stii ca si la Baia Mare ninge intr-una, de parca vine Craciunul. Dar ma gandesc ca nu mai poate tine mult, ca totusi, e martie. Despre soacre, nu mai zic nimic ca-mi urca iar tensiunea. Ce ma enerveaza la faza care v-am aratat-o e faptul ca ea e de felul ei mai ordonata si decat mine. In casa ei sunt toate la locul lor (vorbesc aici de ordine, nu de curatenie, sa ne intelegem, da?) si la mine le lasa vraiste. N-am avut pretentia sa si spele vasele alea, doar sa le puna in chiuveta. Pana la urma, daca tot am ceva in mana si vreau sa-l pun undeva, ce mi-e ca-l pun aici sau juma' de metru mai incolo?Ar mai fi multe de zis, dar ma abitin.
Fetele ... sunt aici si va astept! si Flavia stai linistita ca n-am facut ieri curatenie. Doar putina ordine.