***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Didi, si noi mai avem probleme cu T, ne trebuie niste argumente foarte puternice ca sa-l convingem sa faca/nu faca ceva. Pot spune ca de vreun an ne intelegem mai bine, e mai mare si intelege altfel lucrurile, dar ne si zice cate una uneori...Saptamana trecuta ne-a zis ca eu si cu taica-su ii facem viata grea ptr ca l-am pus sa-si faca ordine in camera lui(dezordinea o facuse Ciprian)...

Am vazut pe Superman cel musculos si blondutz

Cu dulciurile, am inceput sa le fac eu in casa chec, briose, biscuiti. Ciocolata nu prea cumpar, ai mei i-au invatat gustul la nasi-mea, a ramas tablou cand m-a intrebat T daca are voie sa ia o bucatica.

Vreau si eu carnaval... Mi-i si imaginez pe vecinii mei costumati(majoritatea lucreaza in armata sau politie)in clovni

Ella, T al meu n-a racit mai mult ca de obicei la intrarea in colectivitate, noi suntem exceptia de la regula...
Cu mancarea iti dau dreptate. La T aveam bona, care, la fel, tinea cu dintii de orele de masa si chinuia copilul sa manance tot din farfurie. In plus, ii trantea mancarea in castron, o amesteca cu tot cu paine si cu ce mai punea acolo, de arata ca naiba...
Ptr ei conteaza si aspectul. Ai mei mananca mai bine daca le fac mici "ornamente" in farfurie. Fac ochisori, nas si gura deasupra mancarii cu ce gasesc prin frigider: patrunjel, marar,ardei...mai pun un motz de smantana... nu foarte sofisticat, ca n-am intotdeauna chef si imaginatie, dar merge. Lui T ii place tare mult sa mergem la restaurant din cauza asta... si asa l-am convins sa guste diverse mancaruri. E a fost cam ca Bob al tau la mancare, dar pe masura ce creste devine din ce in ce mai receptiv la mancare. Acum urmreste emisiunea lui J. Oliver si chiar ne pune sa-i facem si lui ce gateste ala in emisiune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Sanatate la capsuneii bolnavi.
Mi-am notat si eu retetele de mancare, sa ii mai variez meniul lui Andrei. El mananca destul de mult la o masa, dar nu e foarte receptiv la feluri noi. Zicea cineva de salata cu ton, ce fel de ton folositi? Andrei e foarte incantat de peste, i-am mai facut paste cu ton, dar s-a ratoit maica-mea la mine ca ii dau copilului peste din conserva.
Cu idei noi nu prea pot contribui, eu ii mai fac in plus fata de ce ziceati voi ghiveci de legume seara, pun dovlecel, vanata, cartofi, morcovi, rosii si mazare. Si uneori papanasi cu branza dulce, pe care ii manca cu samantana si dulceata.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Madi, cu placere. Sper sa-i placa si cretulinei.
Eu ziceam de ton. Am folosit 1/2 de conserva de ton in ulei. Si eu m-am gandit ca poate nu e prea bine sa-i dau ton sau conserva, dar o data la cateva saptamani nu stiu daca are inconveniente.
Am intrat sa va anunt ca-mi voi schimba username-ul, pentru ca graviduta nu mai sunt, nu ma mai reprezinta nici macar fizic . O sa incerc sa-mi pun userul Al_Ma (Alina si Mara), sper sa reusesc. A bientot!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Kid, de www.reteteculinare.ro/forum/discutii/pulpe_de_pui_cu_sos_de_gulii-2495/" target="_blank">aici am luat reteta. Nu am pus piper si boia, a iesit bunisor, dar nu mi-a placut nici mie in mod deosebit din cauza guliei si atunci nu am insistat sa manance nici Andreea.

Ella, daca l-a vazut un dr, i-ati facut analize, atunci se poate sa fie soacra de vina ca ti-l chinuie cu mancatul la ore fixe.Nu stiu cum poate ca eu ii dau de mancare aprox la aceleasi ore, dar o las in pace pana vad ca i se face foame, plus ca orele de somn is total aiurea si atunci se schimba si orele de masa.La varsta asta au personalitate tot mai puternica si sigur Bob are, si atunci protesteaza cand vine vorba de masa daca l-a tot chinuit. Acum is mari si stiu cand le este foame si cer, sau macar daca ii intrebi mai si raspund. E greu ca nu ai tu controlul, si eu cred ca gradinita ii disciplineaza cu masa, ca eu una nu pot sa aplic metodele astea mai 'barbare'.Adica am aplicat si nu a iesit nimic. Oricum cand nu le este foame sau nu vor poti sa stai in cap ca nu mananca.
Eu sper ca odata cu varsta sa nu devina mai mofturosi, adica or fi, dar altfel vorbesti cu ei la 4-5 ani, decat acum.

Betty 22+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

betty

Ioana13 am gasit deja o doamna care lucreaza la o agentie de bone si din primavara ne vom vedea sa socializam ca pana in toamna sa se obisnuiasca cu ea.CAnd face 3 anu la gradi cu elMi-ar place sa stau pana la gradi cu el dar ...........nu am ce face.

De cand s-a intarcat STEFAN doarme noaptea,mananca foarte biine,aproape ca nu mai stramba nasul la nimic.Pentru noi a fost super intarcatul si ce ma bucura cel mai tare este ca el nu a suferit.

ella io zica daca te-ai hotarat cu gradi sa nu mai amani pana in aprilie.Nu faci decat sa-l atasezi si mai tare de mamie si oricum trecerea o sa fie grea.Scapa odata de soacra asta posesiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Vas, si fetele care i-ati invatat pe copii la olita, cum ati procedat? Ca plange si se trage de pampers sa nu-i mai pun, dar nu se tine, imi spune cand incepe sa faca pisu, pana o pun pe olita e gata facut. Plus ca face destul de des, cel putin dimineata, cam la jumatate de ora de 2 ori si se uda pana in papusi/sosete. Oare daca o las asa isi da seama mai bine ce se intampla si se poate tine?

Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyR

Kid, de www.reteteculinare.ro/forum/discutii/pulpe_de_pui_cu_sos_de_gulii-2495/" target="_blank">aici am luat reteta. Nu am pus piper si boia, a iesit bunisor, dar nu mi-a placut nici mie in mod deosebit din cauza guliei si atunci nu am insistat sa manance nici Andreea.

Zapada

Multumesc de link. Am sa incerc reteta, sper sa am succes si sa manance juniorul. Am citit pe net ca guliile contin vitamine care intaresc imunitatea si combat infectiile virale.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor, multumesc frumos pentru raspunsuri! Doar ca acum am clasa I si parca e mai greu sa intru in concediu! Dar visam si eu ... asa ... cu ochii deschisi ... cum ar fi sa stau vreo 3 luni acasa cu tzushca!

Ella, Bob e o minune!

Liviana, sa-ti traiasca Matei!

Cand vad cate si mai cate papa puii vostri imi vine sa ma impusc! Norocul meu ca nu am arma!!! Noi suntem la categoria sclifosite!!! Avem maxim 10 feluri de manacre pe care le accepta!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

fetelor, pe scurt, ea e mandra mea:

http://picasaweb.google.com/teodoramaria.dobrin

o sa incerc sa intru mai tarziu sau maine si sa mai stam la povesti :)

Lavinia, 39 s si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Lavini, foarte frumoasa!! Ce par negru si mult are!!! O printesa! Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput