***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)
Raspunsuri - Pagina 13
corap spune:
la multi ani, chiqui!
la multi ani, ela!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
diana spune:
La multi ani Ella!!
si cu intarziere La multi ani Chiqui!
Ella sa stii ca si Toni cand nu mananca de ma imbolnavesc de nervi! Si gatesc toata ziua pentru el si el nu mananca nimic. Si bineinteles ca i/am dat lapte in timpul zilei daca a vrut...si cartofi prajiti...numai sa/l stiu cu ceva in burtica...
Noi ne ducem la balonul copiilor in herestrau cand e urat afara...
Lui Alin ii place mult si il ia si pe Toni pe toboganele alea gonflabile. Ii aduc de acolo obositi si cu pofta de mancare
Va pup
lavini spune:
Salutare si de la noi, in sfarsit reusim sa intram linistite pe forum.
Ella, Chiqui, la multi ani, dragutelor, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutii vostri!
Multumim frumos pt toate urarile si felicitarile voastre, am apucat sa citesc si eu din urma, asa ca sunt la zi!
Betty, felicitari pt fetita, ce frumos ca Andreea va avea o surioara.Or sa se inteleaga de minune, mai ales ca au varste asa apropiate!
In sfarsit intram si noi usor usor pe fagasul normal.Deci, nasterea a fost mai rapida si mai usoara ca prima data, am ras de cand m-am internat si pana la sfarsit, am avut o moasa tare draguta care m-a facut sa uit de ce ma aflam eu acolo.Bb a avut circulara de cordon, nu a respirat singurica de prima data, a fost ventilata putin, dar apoi totul a mers super ok.Din pacate desi am nascut mai repede consecintele au fost tare neplacute pt mine, dupa ce a trecut efectul epiduralei am zis ca mor, inca mai sufar de diverse chestiuni, am zis ca io alt copil nu mai fac ca am ajuns la capatul puterilor.In sfarsit mi s-au reparat si sanii, am fost numai o rana, Teodora nu deschide gurita cum trebuie, nu am reusit sa o fac sa suga ok, asa ca am avut de tras.
Andrei…a fost greu in prima saptamana, a fost destul de afectat la inceput, cand m-a vazut prima data alaptand a inceput sa planga.I-am explicat ca tre sa pape si bb mic, si mi-a zis ca sa ii dau almette si masline, nu tzitzi.Aceeasi reactie a avut-o si cand m-a vazut ca ma mulg.Am incercat sa nu mai alpatez in fata lui, dar venea si urla la usa, o lovea cu mainile si picioarele si tipa “mami, mami”…Nu am avut unde ma ascunde, asa ca a trebuit sa se obisnuiasca.Nu prea ii place sa ne vada cu ea in brate, ne zice sa o punem in patut.Acum s-a obisnuit cu ea, cand vine de la gradi o striga de pe scara blocului, si toata ziua vrea sa ii dea “pup”.Nu mai are accese de furie la adresa ei, la inceput incerca sa o loveasca, toata ziua zicea “na-na”…speram ca suntem pe drumul cel bun.
Teodora e…mai putin cumintica fata de cum a fost Andrei #61514;, are niste plamani ceva de speriat, cum se trezeste urla de foame de mama focului.Mananca cam la 3 ore, papam doar san, e cam lenesa ca adoarme si cum o pun jos cum incepe sa urle, daca e treaza nu sta singurica prea mult timp…vrea in brate, atentie multa…cu suzi nu se prea impaca, o mai ia din cand in cand, dar de cele mai multe ori o scuipa de parka i-as fi pus stricnina pe ea.Am zis ca nu o sa ii maid au deloc, mai stau putin ca sa ma mai repar pe ici pe colo sis a imi fie mai usor, si apoi renuntam de tot.
Va pup, ma duc sa mananc ca acusic se trezeste urlatoarea mica…sper sa intru mai des de acum incolo…
Inca ceva, a avut vreuna din capsunici fontanela f mica la nastere?Cum ati rezolvat problema, ati facut ceva special?La noi e extreme de mica si imi e tare teama sa nu se inchida prea devreme…Ceva sfaturi aveti?
Lavinia, 39 s si Andrei (11 iunie 2007)
corap spune:
lavini, ai mei amandoi au avut fontanela aproape inchisa. "remediu' a fost - fara vigantol. cam pana pe la 6 luni nu le-am dat deloc. a, si au fost urmariti mereu la dimensiunea craniului, adica tb sa creasca in fiecare luna cu x mm (nu imi mai aduc aminte, era un grafic progresiv, oricum tb sa stie pediatrul)
trebuie sa fii insa foarte atenta dupa aceea, fi-mea a avut carenta de vitamina d si acum indoapa sa recupereze. nici nu i-a folosit vigantolul, acum ia pediavit d.
ma rog, ideea e ca nu e de speriat fontanela f mica, capul nu creste numai in zona aia, stai linistita ca are creierul loc.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
tamaraspt spune:
Betty felicitari pentru fetita! Va avea cu cine sa se joace Andreea.
Ella La multi ani si Ofeliei!
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete
kid spune:
Ella La multi ani, multa sanatate, fericire, noroc, sa te bucuri de Bob, de familie, sa nu mai ai probleme cu soacra, sa nu va afecteze criza si sa ai parte de tot ce iti doresti! Un buchet de
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
kid spune:
Sper sa nu se supere Oana, dau citat aici la ce a scris mama Oanei:
Citat: |
Buna ziua, Sonia si Oana sunt inca la Munchen. Au fost la controlul cardiologic si totul este in regula. I-au fost puse aparate auditive, dar inca nu este o schimbare semnificativa: este foarte atenta la ce este in jurul ei, sunetele emise sunt altfel decat cele de pana acum, dar totusi nu raspunde asa cum si-ar fi dorit Oana. Mai trebuie reglate aparatele...., si probabil nu va scapa de operatia de implant cohlear. Trebuiau sa vina maine acasa, dar..Sonia a contactat o viroza respiratorie foarte urata, saturatiile au scazut, asa ca este internata in spital. Tuseste, nu poate respira cum trebuie, asa ca e ajutata de oxigen, ia o gramada de medicamente si e tare bleguta. Sper sa isi revina cat mai curand! |
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
bettyR spune:
Ella, La multi ani!
Lavini, recuperare rapida. Mi se face cam frica de cum v-a reactiona Andreea, mai ales din ce ai scris.Am mai auzit de un bebe de un an si ceva care tot asa plangea cand il alapta mama pe cel mic, dar dupa o vreme s-a obisnuit. Daca poti sa o alaptezi pe pat asezata si sa vorbesti si cu el in acelasi timp, cred ca e destul de complicat, ca sa nu vada ca o tii in brate. Oricum vad ca nu e tare usor, mai ales la inceput, si mi mila ca cine stie ce in sufletelul lor, dar uita f repede, se adapteaza si nu ii afecteaza f tare. Tot i-am spus Andreeiei de bebe din burta, se uita la unul afara, e f interesata de el, ii cunoaste carutul si se duce si se uita, dar stiu sigur ca nu-mi va fi tare usor ca e tot mai lipita de mine. Si nu am unde sa dispar, e rau ca nici nu adoarme daca nu sunt, numai dupa ce plange una buna.
Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
ella_74 spune:
Fetelor,
multumesc de urari.
Didi cred ca are o agenda secreta, ca ea da startul mereu
Tamara multumesc, asa e , azi e si ziua clonei; din pacate am anulat plecarea la Londra asa ca nici macar de ziua noastra nu ne-am vazut.
Am plecat insa cu sotul scurt pana la munte ca sa petrecem romantic.