LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Se pare ca asta e pagina mea.

Deh,treaba poate sa mai astepte.Am prins acum un moment liber si... ma desfasor.

Am tras chiulul azi de la scoala, caci nu-mi terminasem tema pentru computer class si... decat sa ma prezint fara, mai bine nu ma prezint deloc.Shame on me.

Mai vroiam sa multumesc fetelor care si-au rupt din timp si ne-au vazut pozicile.

Well.... i'll say bye bye for now.
But i'll be back soon.

Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Abia acuma cateva minute am reusit sa intru pe DC si sa mearga. Toata ziua dadea error si nu am reusit decat sa pun niste PM-uri.

Ginette,
tu faci cascadorii? Ai grija! Tinem pumnii sa se lipeasca la loc coasta si sa treaca vanataile. Si aia la lucru nu inteleg ca tre sa te refaci? Niste nesimtiti!!!!

Ellenuta,
deci am vazut eu bine ca nu-mi ieseau la numaratoare clopoteii!!! Sa vina si restul de mamici cu poze sa-i avem pe toti. Iar mi-au dat lacrimile....

Honey,
tu esti de vina! (glumesc)
Sigur ca ne miram si noi cum de am avut noroc sa ne aleaga pe noi Benji! Nici nu stim poate sa apreciem cat de norocosi, de bogati suntem cu un prunc in ograda. De aia ma enervez pe mine insumi cand ma mai pierd cu firea. Seara ma rog mereu si pentru mai multa stapanire de sine, rabdare, putere de munca sanatate si intelepciune sa il cresc cat mai bine. Mai ales ca am avut un week end de groaza... n-o sa va mai pot da nici o veste peste 5-6 saptamani. Am pierdut ce inca nu aveam.... Of!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Hello si de la noi! Ma lupt aici cu lacrimile vizionand poze de la petrecerea anului! Inca o data, va marturisesc ca mor de ciuda ca nu sunt si eu acolo..ca n-am fost...of...Ce copii frumosi, ce mamici minunate..ce atmosfera faina!
Sublime pozele facute de Dani si de sotul Dianei..n-am cuvinte..
Mi-a parut rau ca unele zuzici n-au mai putut veni din motive obiective, culminand cu Elle care s-a ocupat cu atata daruire de oragnizarea evenimentului care a iesit asa frumos!
Si eu ma chinui cu download-ul filmuletului lui Elle..din pacate si la mine afiseaza vreo 20h...Ma gandeam daca nu poate fi transfomat in alt format mai comprimat?...ma uit sa vad ce format are compresie mai buna si sa caut programelul care le converteste...
Sun convinsa ca este chestie de conexiune, pana la urma, daca au spus unele fete ca l-au descarcat in 2 minute...Desi stiam ca am conexiune buna, rata de transfer vad ca este f. proasta acum...

Fetele, daca tot vorbiti de o intalnire viitoare...incerc si eu timid sa va sugerez un...1 iunie? va fi si ziua copiiilor atunci, clopoteii vor avea, o parte din ei, aprox un an si jumatate si..the last and, I hope, not the least important voi fi si eu in tara...Ce ziceti? Stiu ca nu sunt asa importanta dar, daca tot voi fi si eu acolo si tot vi s-a deschis apetitul de petreceri ...ma gandeam...poate...

Honey si noi v-am trimis urari pe mess..sper ca le-ati primit! Din pacate la sfarsitul zilei dar atunci am venit de pe unde am fost plecati!

Claudia, bine ai venit! O sa intru imediat sa vad si eu pozicile voastre!

LA MULTI ANISORI Ioan de Isidora! Sa "clesti maaale", sa fii sanatos, sa fii un om bun, intelept, sa alegi numai calea cea dreapta, sa faci mult bine in jurul tau si sa fii permamnent bucuria parintilor tai!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,IOAN!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Noi azi am implinit 14 luni! Pana la 14 ani mai avem dar ......ajungem noi mari!

Ciumpilika,
bine ai venit printre noi. Acuma deschid sa ma uit la pozele voastre.

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Fetelor eu nu am datele accountului comun si nu pot vedea filmuletzul despre care se vorbeste asiduu de un capitol incoace. Va rog frumos, dati-mi si mie datele.

Elle, vazuta din poze petrecerea pare extraordinara, ne pare rau ca nu am fost si noi si ne pare rau ca nu ai fost nici tu cu Evita sa va treaca repede gripa.

Creata, pozele sotului tau sunt foarte frumoase. Iar site-ul de prezentare mi-a taiat rasuflarea. Uite asa un fotograf mi-am dorit eu la nunta, dar eram prea fraiera la momentul ala ca sa gasesc unul . Oricum data viitoare cand suntem in Romania o sa ii fim clienti, vreau neaparat sa-i fac fetei poze cu bunicii si familia.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Stancutza,
sau orice zuza care se pricepe: nu pot sa deschid fisierul cu pozele facute de sotul Stancutzei. UF!

Le-am vazut pe cele facute de Dani si sunt grozave! De ce oare om fi asa departe de capitala .....

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Ven,
uite vezi se face Mathias bine repejor. Stiu ca a fost greu dar va fi iar bine si poate te lasa sa te odihnesti. Pupam!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Merg sa conving ratusca sa faca nani fara tati. Dupa, ma pun sa-mi organizez putin blogul ca nu ma merita saracu. Noroc cu Monicaa! Mersi!
Pupam Clara sa nu mai faca febra si sa mearga maine la gradi....
Nu mai stiu, ati fost la fasching azi? Fac ceva la gradi? O costumezi?

Chiar asa Gatta nu ne spune si de Saratel ca i-a trecut boala? Speram!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara fetele

Urez si eu La multi ani pentru clopotelul Ioan sa fie sanatos , sa creasca mare si frumos

Am vazut pozele pe siteul lui Dani de Creata , foarte frumoase !!! coloptei si mamici frumoase foc

Doresc clopoteilor bolnaviori , multa sanatate si mamicilor care sunt bolnavioare la fel le doresc multa sanatate si putere sa reziste

Bun venit Claudia sa-ti traiasca baietelul , sa va bucurati de el toata viata , am vazut si pozele , sunteti o familie frumoasa si foarte zambareata

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput