LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)
Raspunsuri - Pagina 4
ginnette spune:
Of, mai Ven; ce-a mai tras, mititelul (si tu, pe langa el) !
Sper sa-si revina cat mai repede si sa-l treci pe papa 'normal'.
Anca, o si un.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
godzila spune:
Ce frumoase au foste pozele creata, superbe!!!... aproape mi-au dat lacrimile. Fetelor hai sa mai facem o intalnire cand e mai cald sa ne intalnim undeva in aer liber sa ajungem si noi cei gripati.
La multi ani ION SI THEA!!!
Am fost azi la Buc la pediatrul. Totul e bine, febra nu a mai facut de ieri, stare gen buna, numai cu mancatul de pranz inca mai avem pb.
Lala , please. Nu reusesc sa fac calculul corect. Cati ml de augumentin trebuie sa ii dau intr-o doza daca Vlad are 9,6 kg pt augumentin 475\ 5ml? Ai idee? Cred ca ar trebui sa incepi sa ne taxezi, cu cate consultatii cerem
ginnette spune:
am plecat acasa!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gabrittza spune:
bine ai venit!
scrie mai repede inca 8-9 mesaje sa scapi de moderare si sa vedem mesajele tale in timp real.ele acum apar in pagina dupa ce noi am citit deja si d-aia e posibil sa nu iti vedem mesajele.scrie repede orice ca sa te "citim" la timp si sa iti raspundem.
Citat: |
citat din mesajul lui ciumpilika Vreau sa felicit toti clopoteii care au implinit deja un anisor, sa fie sanatosi si la suflet frumosi. Foarte multe zuzici sunt din nou cu burtici, sa aveti sarcini usoare si bebelaci cuminti si mancaciosi. Claudia mami de David Alexandru |
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Alinush somnul la comun merge foarte bine numa ca daca seara ii trimit pe amandoi odata se mai hlizesc unu la altu inca o ora Asa incat de 2 seri intai il bag la somn pe Andrei si dupa 30 de min pe Bogdan. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze |
Si ai mei tot asa fac, am avut surpriza ca nici dupa o ora sa nu se culce (dar asta numai la pranz). Dar am "amenintzat-o" pe Iulia ca o scot afara si nu mai doarme cu el si a mers, dar nu intotdeauna.
ciumpilika spune:
Acum imi pare rau ca nu m-am inscris mai devreme, poate veneam si eu la petrecere sa va cunosc personal, asta este. Poate ma voi intalni cu cineva care sta pe la trapezului, la plimbare, cu copii.
Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008
ciumpilika spune:
Noi avem ne prezentam cu urmatoarele la bilantul de un an: 11,5 kg, 80 cm si in prezent luam doar vigantol.
ciumpilika spune:
Vreau sa le felicit pe gravidute, pentru curajul avut. Si eu vreau sa mai am un copil dar la anul cred, ma mai duc un an la servici si dupa aia vedem.
Multe gravidutelor.
ciumpilika spune:
Chiar acum am aflat de o prietena ca a nascut, o fetita, acum o ora ANA MARIA o va chema. Este sanatoasa si se simt bine amandoua. A nascut la CFR 2, acolo am nascut si eu.
grati.ela spune:
fetelor si pe Tudor il serbez de sf. Toader dar nu azi...eu stiu ca e sarbatoare mobila (in prima sambata din postul Pastelui - in 2009 pe 7 martie) http://www.codrosu.ro/sfantul-teodor-obiceiuri-si-traditii-de-sfantul-theodor/
La multi ani fericiti clopotzelului Ioan care astazi a implinit primul lui anisor!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/