LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)
Raspunsuri - Pagina 3
gabrittza spune:
zic si eu 2 vorbe....
in primul rand petrecerea a fost super.nu am apucat sa vb cu fiecare zuza in parte si imi pare tare rau.dar data viitoare poate reusim sa schimbam macar cate 2 vorbe.acum descarc si eu camera si sper sa reusesc sa pun pozele.
eu ma simt rau in continuare...
gugu intri pe mailul comun si acolo gasesti filmuletul in folderul numit party parca.
cam atat pot acum,ma duc in pat sa profit ca doarme Daria
va
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
eladea2005 spune:
salutare zuzici...
vreau sa vad si eu filmuletul vostru...unde trebuie sa intru?
mersic!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui creata2008 Fetele, pe www. danielphotograhy . ro, sectiunea "acces client", parola clopo123. Tranferul merge rau de tot, ca si dc-ul de altfel, i-a zis ca dureaza 5 ore si ceva. Acum nu e acasa, dar o sa mai incerce diseara sa le uploadeze. Pana atunci, le puteti viziona pe site, nu le puteti lua. Dar parola o puteti da oricui, din familie sau prieteni. Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+) NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
SUPERBE !!!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Laura Ioana spune:
Doamne, Gatta, abia acum m-am uitat pe filmuletul "nu ma contrazice" Il aveam salvat la favorite. E o scumpa cum vorbeste ea si gesticuleaza! Asa face si Thea cu mana cand explica ea ceva Ce frumos arata ea pe mickey mouse si pe Doamne Doamne
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui creata2008 Fetele, pe www. danielphotograhy . ro, sectiunea "acces client", parola clopo123. Tranferul merge rau de tot, ca si dc-ul de altfel, i-a zis ca dureaza 5 ore si ceva. Acum nu e acasa, dar o sa mai incerce diseara sa le uploadeze. Pana atunci, le puteti viziona pe site, nu le puteti lua. Dar parola o puteti da oricui, din familie sau prieteni. Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+) NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Pozele sunt GE-NI-A-LE!!
Nu mai au nevoie de nici-o prezentare!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ciumpilika spune:
Vreau sa felicit toti clopoteii care au implinit deja un anisor, sa fie sanatosi si la suflet frumosi. Foarte multe zuzici sunt din nou cu burtici, sa aveti sarcini usoare si bebelaci cuminti si mancaciosi.
Claudia mami de David Alexandru
Ereena spune:
creata , felicitari sotului. sunt SUPERBE pozele.
parca si eu sunt frumusica in pozele astea . na va spun ce firbeam pe aici ca nu mergea forumul , noroc cu elle ca mi-a dat linkul
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
anca.b spune:
Salutare clopoteilor petrecareti. Am vazut si eu mai multe seturi de poze, filmuletul n-am reusti sa-l descarc…am stat 4 ore si a downloadat numai 30 la suta. Mai incerc si miine.
La multi ani Thea, Ioan, Gabi Ploscariu!
Elle, imi pare rau ca n-ati ajuns la party! Sanatate multa!
Roxana, sa te faci bine cit mai repede! Bine ca n-a fost mai rau. Sint tare pacatoase cazaturile astea.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ven spune:
Hello, zuzici.
N-am citit nimic in urma, n-am vazut pozici de la party, incerc acum sa recuperez, pana doarme Mathias.
Care e mai bine, mult mai bine.
Ieri a avut doar 4 scaune, va ziceam ca primul a fost cu ceva sange, urmatoarele fara. De ieri de la amiaza suntem pe antibiotic si Furazolidon, care si-au facut amandoua treaba. Adica febra n-a mai facut deloc, iar azi, yupiii, n-a avut pana la ora asta nici un scaun.
Dimineata l-am trimis cu sotul la dr. sa-l si vada/pipaie dr. (pe copil, nu pe sot! ). Totul e bine, nu e deshidratat deloc, continuam tratamentul 5 zile. Si putin regim, nu foarte drastic.
Copilul deocamdata nu vrea decat lapte (fara lactoza, of course, primeste), nu vrea nimic solid, dar o sa isi revina el. Important e ca bea lapte/ceai/apa.
Eu sunt varza de oboseala, cu trezitul noaptea, verificat temperatura, dat medicatie etc., dar ma bucur din suflet ca el e bine, nu mai conteaza......m-oi odihni eu, cand or fi ei majori......sau insurati?
Sper ca celalti clopotei bolnavi sunt mai bine, ma duc sa devorez poze de la intalneala, sper sa mai doarma Mathias, ca sa apuc.
Va pup cu drag si va doresc o zi buna!
P.S. Ellenuta, filmuletul e .... minunat! Am lacrimat cu drag si i-am multumit inca o data lui Doamne Doamne ca mi-a mai dat o minune in viata mea, pe Mathias, chiar si asa, pe nepregatite
creata2008 spune:
Nu stiu daca le-ati vazut pe toate, sunt in jur de 150 in total. Va uitati la numarul de sus, al pozei. Ca m-a sunat Dani sa ma intrebe daca s-au terminat de uploadat pe site si eu deja va dadusem link-ul.
Dar ii transmit aprecierile... Multumim!
A, si ieri in masina a zis ca va asteapta pe mai multe fete in studio, cu clopoteii. S-ar putea sa incheie o colaborare si cu un studio de pe langa Parcul National (langa piata muncii), daca distanta era o problema...
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona