LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)
Raspunsuri - Pagina 18
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa !!!!
Ce fericita sunt ca sunt din nou cu voi si pot sa va dau trezirea si pot sa va invit la !!!!
Roxanici, off cu "fata lu' mama" care a facut buf pe scari... Mai, am incercat si eu saptamana trecuta crema de arnica la o vanataie a lui dimitrakis si am ramas absolut impresionata de efecte... Incearca sa o dai cu un picut de crema daca a facut hematom si vei vedea ca-i va trece mult mai repede!
Multumesc cui ne-a spus de minunata crema de arnica ca eu nu auzisem de ea pana aici!
Elle, mi-e si frica sa intreb ce mai face evita... Mai ales ca am vazut ca nu ai intrat aseara deloc si nici pana la ora asta nu ai ajuns la birou...Offfff !!!!
Simonik, am vazut carlionta ta Doamne ce mare s-a facut ! Si ce frumoasa este !!! Cel mai mult imi place cum ii "stau" lopetele alea doua de dintisori de sus cu strungareata aia haioasa Este tare tare scumpa !!! FELICITARI pentru starea "bipeda" !!!! Acum incepe "bairamul" ce va continua pana pe la 5 anisori
Eleni a mea acum este tare fascinata de locurile unde nu prea are voie - respectiv debaraua si baia.... Si, vorba ta, cand ajunge la baie baga un sprint direct catre cosul de hartii Trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie
Mitsuleeeeee, mi-e tare dor de tine si de bebe C !!!!! Te-am mai sunat acum aproape o luna in legatura cu cresa.... Eu inca nu am ajuns dar intentionez sa o fac cat mai curand ! Aveam de gand sa ma duc astazi dar am niste urgente la birou ce ma tin legata de glie aici Poate ajungem saptamana asta. Ce spui? In fine, te sus eu astazi dar nu prea stiu la ce ora sa o fac ca sa nu te prind in seminarii...
L-am vazut pe conrad in fotografii si a ramas la fel de dulce, frumos, haios asa cum il stiam.... Abia astept sa vina vara si sa ne intalnim mai des!!!!
Claudia,vreau sa-ti spun si eu bun venit in mijlocul nostru !!! Ti-am vazut si fotografiile si pot spune ca mi-ai placut la prima vedere !! Davidutul tau este tare dragalas si, marturisesc ca in timp ce-ti citeam primele mesaje tot speram sa stai prin sectorul 6 ca sa ingrosam gasca de S6 Nu-i bai... formati gasca mai mare in sectorul 3 !!! si ne vedem noi undeva la mijloc !!!
Larisuc, si eu cu mult drag ! Ce are pipetul? Tuseste ? Lui eleni ii place mai mult prospan decat stodal. Iar eurespalul il uraste efectiv !!!
Si,m in alta ordine de idei.... sunt eu chioara sau chiar nu sunt la semnatura ta poze de la petrecerile pipetului de 1 an ???? Pls!!!! Da-mi si mie un link catre ele!!!!!
pentru miki-baby ca s-a intors !!!! Hai ca daca nu intri mai des pe aici imi vine sa zic si eu ca larisa ca vin dupa tine in finlanda si te aduc de ciuf inapoi.... Si vreau fotografii cu frumoasa saara !!!!! Neaparat!!! Ma bucur ca-i place la cresa! Nici nu avea cum sa nu fie sociabila si prietenoasa la ce parinti de gasca si super misto are !!!! Si tu ai inceput serviciul, nu? O ai inscrisa la aceeasi gradinita la care lucrezi si tu ?
LalaD, unde esti ?
burticile ema, dana, cretulina
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
Ancasoare nici eu n-am umblat la putulica si nu are nimic daca faceti vaccinul la mai mult de 4 saptamani.
Gatta frumoasa pisicuta certareata ai tu acolo
Shose e bun siropul sa ia cat poate ea de mult din el.
Mishu noi avem 4 mese ziua si una noaptea : mic dejun, pranz, gustare cu iaurt / fructe si cina.
Rox pup Adeluta sa ii treaca buba.
Miki ma bucur ca Saraa s-a acomodat la gradi . Sa ne scrii mai des please.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori si o cafea mamicilor
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Laurici te-am auzit cand ma stigai
O zi excelenta !
Lala.
Poze
laura_dimitris spune:
Florina, eu marturisesc cai-am "umblat" acolo lui dimitrakis la sfatul doctoritei. Ii declotam usor in fiecare seara la baita. Nu a avut probleme cu fimoza dar si eu stiu - si stiam si atunci - ca este recomandata sa nu--i umfli la"dansa". Sunt impresionata de cate cuvinte pronunta stefan !!! Si mai ales ca-l spune pe "i"!! Eleni a mea nu spune deloc "i " la ea apa este "pa" , baie este "bah-bah". tata este si "tata" si "baba", buna (maica-mea) este "maman" iar eu sunt mama spus pe diferite tonalitati, dulce, nervoasa, lalait etc mancare este "papa" iar plimbare, cizmulite, hainute - orice are legatura cu iesitul pe afara este "pa-pa"
LalaD, ca m-ai auzit ! Trebuie sa-ti spun ca eram fermecata cand priveam fotografiile de la petrecere si-ti vedeam pletoselul scump !!!! !!! Cred ca l-as recunoaste si daca l-ai baga intre 1000 de copii!!! Are o frumusete aparte si un sarm deosebit cu perisorul lui lung!!! Si totusi, ... fiti voi asa de buni si mai dati si lui eleni cateva fire ca eu am jurat ca nu mai arat nicio fotografie de-a ei pana nu-i creste si ei niscai par pe teasta
Are saraca de ea par la spate dar este asa de cret si de blond albicios ca nu se vede decat cu ochiul liber si nu apare si in fotografii...
si Eleni - 05.02.2008
Ereena spune:
neatza, zuze buburuze
Ma scuzati ,dar am citit din 2 in 2 .
Am tot citit de eva . elle ,stiu ca e groaznic si sa iti imaginezi povestea cu injectabilul, dar e muuuult mai eficient . noi am avut branula si de 2 ori pe zi venea asistenta si ii facea. Sanatate multa
Florina, pe mine nu m-am inebunit la petrecere cu intrebarile depsre fimoza si pe mine ma inebuneste doctorita sa merg cu el sa il opereze. eu decat am curatat la fiecare baita ,adica am spalat cu apa , nu am incercat sa decalotez sau sa fortez ceva pe acolo. nici eu nu prea stiu cum sta treaba cu fimoza asta.
gatta, am vazut saratelul carliontat si biped
LauraD , meriti bataita ca nu pui poze cu eleni. mie mi se pare ca are o fata de ingeras. ce daca nu are par . uite ca sa nu mai fii suparata, saptamana viitoare il chelesc si eu pe matei . Apropos de asta, desi lurez intr-un salon , si ar trebui sa stiu de fapt cam stiu dar mai vroiam o parere. tunsul zero de 1-3 ori nu indeseste sau intareste parul . Voi ati avut rezultate spectaculoase la copii dupa tuns? parul lui matei e pisicos si foarte rar.
roxana, buburuza cu vanataie
Am vazut ca avem o zuza noua . bine ai venit !!!!
Mada, ai rezolvat ceva cu programelul ala ? nu stiu cine spunea ca l-a mai avut, se numeste Recover My Files
Ieri ne-am cumparat bibe de la nuk ,tetina cu flux m ediu, lapte nestle, termos......aiurea, a urlat fi-miu cand am incercat sa il dam . oricum masa de noapte nu e cea mai buna idee de a incepe. Ne-am trezit toti 3 ,fa lapte, tipete, urlete, cu greu am reusit sa il adormim, apoi noi, asa ca la 5,30 cand s-a mai trezit i-am dat sa suga desi imi venea sa ma urc pe pereti . deci esec total. am incercat sa ii dau sa guste laptic cu canuta lui de apa, zici ca e amara, asa se stramba si il scuipa.
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Lala_D spune:
Irina lasa parul baiatului in pace
Daca il tunzi periodic un pic la varfuri sau ii dai forma baieteasca se indeseste pana la 3 ani singur .
Ne nastem cu un nr de foliculi capilari nu ne mai cresc altii peste noapte dar parul de bebe se duce in timp natural si creste par mai gros, baietesc.
Si incearca varianta lapte cu cereale seara la castron , scapi de bibe cu totul.
Andrei nu mai vrea bibe decat noaptea .
O zi excelenta !
Lala.
Poze
ceska777 spune:
Neata!
Venim si noi la cafea. Parca isi regaseste Benji al meu ritmul azi a dormit fara intreruperi pana la 06:30. Tot matinal e dar poate e semn de harnicie ca ziua buna de dimineata se cunoaste, nu?
Am vazut ca ne-a "vizitat" si Mitsu ma intorc la post sa caut poze mai multe cu bebe Conrad (zic bebe sa scap de cacofonie da nu mai e bebe, e baietel in toata regula cum am vazut in pozele de la party).
Am vazut-o pe Saratel, zambaret iepurasul chiar si cand e bolnavior. Ma bucur ca papa bine poate ati scapat de tot de problema cu papatul.
Laura_dimitris,
acuma stiu ce sa ii cer sora-mii sa ne aduca de Pasti: crema de arnica. Benji e plin de vanatai la flueireul piciorului si pe stg si pe dr! Cum le face nu stiu. Ultima daca a cazut si a capatat o vanataie si la genunchi.
Am descoperit ca muzica pentru copii (de unde Mozart!) il convinge sa ma lase la comp. Ascultam acelasi cd toata ziua.....
Mergem sa dam cateva telefoane administrative si revenim.
PS Un pupic mare Clarei si mamicii ei Monicaa care are timp si de mine si piticii mei (organizat blog)!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:
Irinuuuuuk!!!!! pls! nu tunde frumosul !!!!!!! Sunt sigura ca daca as fi venit la petrecere ma iubea si pe mine mateiasul tau !! Ca ce l-as mai fi "zmotocit" si eu un pic.... laura pe el de frumos !!!
Acum, serios, si daca-l tunzi tot frumos va fi ! Eu l-am tuns pe dimitrakis al meu 0 cand era mic si nici nu s-a indesit parul si nici nu s-a intarit... Asta al meu este asa de capos ca nu vrea sa confirme si el nicio teorie...
Cat despre tetine si biberoane...
Si eleni a mea a refuzat tetinele de la nuk sau de la avent... Ei ii plac astea "picatura" sau cum s-or numi ...
Si eu cred ca daca mateias a papat tzitzi pana acum tetina asta de la nuk nu are chiar forma lui tzitzi pe care o stie el...
Incearca sa iei ciccho. Eleni are preferinte si in privinta materialului... nu-i plac alea de cauciuc ci cele de silicon.
Sau sunt bune si cele romanesti de la primi pasi sau - mai este o firma romaneasca dar imi scapa numele... Parca elle ne spunea ca lui evita ii place un biberon cu tetina "no name"....
Succes si sa gasiti cat mai repede bibele pe care sa-l placa!!!
Cu somnul noaptea cum mai este ?
si Eleni - 05.02.2008
ginnette spune:
Neata si de la mine,
Simona, ce floricica delicat ai tu, acolo!
Chiar am intrebat aseara de cei 3 muschetari; ce bina ca si-a revenit cu papa.
Ceska, asa face si Adela: cat reusesc sa-i distrag atentia, atace, dupa care 'reia concertul'.
Cat despre corset, nu port; mi-am pus in prima seara si apoi, am sunat-o pe dr. noastra de familie si mi-a zis sa-l dau jos (si LauriciD mi-a zis la fel ) ca preseaza coasta si nu se 'lipeste' corect. Asa ca, stau fara!
Acum doare doar cand respir - dar pot respira 'complet' - si cand fac o miscare brusca.
(ce stil am, sa vorbesc tot despre mine )
LauraD, LalaD pt pontul cu crema de arnica - eu de la tine, LalaD am retinut ca este buna la vanatai; o sa fac o incercare si-o sa-i dau diseara (are pometele stang vanat spre albastru).
Ereena ; off, imi pare rau ca iar ati avut noapte alba.
Cat despre bibe, Adela este fan Nuby cu tetina de silicon. Dar ea a mancat din bibe de la 2 saptamani.
A, si ma 'trec pe lista' si eu, pentru ceva plete de la Andrei; buburuza are ceva, dar nu se compara cu podoaba capilara a lui Andrei (sau a Sofiei de stancutza).
Si, chiar, Helene, cum mai e situatia? Ia sa-ncerc un SMS.
Sa nu uit: ti-am admirat cavalerul, Claudia - tare dulce este !
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ceska777 spune:
Ca ati adus vorba de "problemele" baieteilor, fimoza etc.
Noi avem o alta: conform doctorului lui Benji testiculele nu sunt coborate in saculeti. Acuma am citit in revista pentru parinti ca se rezolva prin operatie... si am o frica. Doctorul nostru ne-a dat "termen" pana in mai, poate se rezolva de la sine. Tot in mai vreau sa ii fac ceva analize. Ma tot gandesc la bau-bau-ul cu operatia...Ce ziceti voi? Zuzele cu baietei mai mari ati avut asa probleme? Sa nu uit sa zic: la/dupa baie le simtim cat de cat coborate in rest nu impresioneaza prin dimensiuni deloc. Mi-e o frica.....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra