LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ginette,
pupam fata lui mama sa ii treaca vanataia. Noi pana acuma am avut trei cucuie si inca avem vanatai la fluierul picioarelor si una la genunchiul stang... si urla si al meu pana ramane fara aer. Incep sa ii cand un cantecel de "vindecat rani" tace, asculta se "termina banda" si iar incepe sirena.
Mami cum mai e? Ai un corset de purtat?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uraaaaaaaa! Am vazut poze cu Saara de miki_baby!!!
Ce a ales Saara de pe tava? Frumos tort dar mai frumoasa e aniversata! Pupam!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Am citit ca Bitzilina e tot bolnavioara, si mi se rupe inima sa nu cumva sa ajunga la injectii>
Elle nervi de otzel sa ai, pt Bitzica si pt fratiorul din burtica>
mult si sunt cu gandul la voi.

Gratzi fir'ar sa fie de gripa. Pe ata am avut'o si noi, cu dureri de oase, febra. Bantie peste tot vad, si pe la voi pe la Buc si prin provincie.
Sanatate multa la toti 3. Ma bucur sa aud ca la Ozi e pe trecute.

Ven sanatate pt Markus. Ufff imi pare rau ca trebuie sa tragi cu amandoi.

Mada eu cred ca poti salva pozele si candva am avut programelul, se numea Recovery si nu mai stiu cum. L'am cautat pe toate stickurile si nu il gasesc, e clar ca l'am pierdut.

Claudia - Ciumpilika bie ai venit ! Ai un clopotzel frmos foc, baietas in toata regula. Va pupam si asteptam sa va cunoastem mai bine.

Miky bine ai revenit! Mi s'a rupt inima sa aud de Saara ca a fost bolnavioara. Mie mi se rupe inima cand ma gandesc la otite,infectii la urechiuse, pt ca am avut acum catva ani si stiu ce urate dureri sunt.

A revenit Laurici!!!

Lala am mers la farmacie si am cerut Stodal sau eurespal cum ai zis tu, si farmacista care e 'vecina' cu mine aici la bloc, a zis sa iau Stodal ca e si homeopat.
Ii dau dar pe toane, cand il inghite cand il scuipa. Sper sa o pacalesc mai bine maine ca azis a luat doar o doza din cele 3.

all

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello zuzici !

Miss us ? Tot incerc sa scriu un mesaj si nu reusesc sa-l duc la cap...ziua ma saboteaza Sara , chiar azi am scris un mesaj f. lung si cand sa-l trimit ...poc , imi inchide pitika PCul.

Asaaa...in primul rand vreau s-o felicit pe Elle pentru organizarea petrecerii si sa-i multumesc pentru filmulet ! L-am vazut si m-am emotionat foarte tare sa vad cat de mult au crescut piticii nostri intr-un an. Elle , de la mine multe .
Am citit si ca Eva nu e bine...te inteleg perfect ca-ti vine sa-ti iei campii...noi abia am scapat din iadul asta. In loc de siropuri antipiretice , poti folosi supozitoare . Cu antibioticul , din pacate nu se poate decat pe gura sau intravenos si , eu una , am preferat sa ma lupt cu Sara cate 3 sferturi de ora sa-i dau cu seringa 3.5 ml , decat sa o vad pe pat de spital cu branula in mana.
Stiu ca e greu , dar fii tare ...ca trece si asta .
Am vazut poze de la party , nu pe toate...pe cele ale Ereenei si ale Lalei si pe cele facute de Dani. Cred ca v-ati distrat pe cinste...nu mai vorbesc de pitici ! Tare rau imi pare ca n-am participat , imi inchipui ce frustrant a fost pentru Elle sa stea acasa , dupa ce a pus atat suflet in organizare.

Vali si Ceska , multumim ca ati intrebat de noi...am fost prin zona , am mai citit , dar de scris n-am putut din motivul mai sus amintit.

Vali , cu intarziere zic si eu scumpului meu ginere La multi ani ! Sa cresti sanatos , voinic si destept ! Am vazut pozele si pot sa spun ca am un ginere frumusel si taare scump. Mi-a placut cum era el pus la patru ace , ca un adevarat barbat ! Am citit si de vizita voastra la dr....mai frate , da' ce-i in capul americanilor de chinuie bietii copilasi cu 5 intepaturi la un vaccin ? Cat despre anemie , multi copii au problema asta. Cu supliment medicamentos si cu o alimentatie bogata in Fe , ca spanac , ficat , broccoli , carne de vita...se poate rezolva .Multi pupici de la mine si de la mandruta Sara si poate ne vedem la vara in Romanica , ce zici ?

Cati , cu siguranta ca ne vom vedea la vara ...tu sa-ti gasesti timp de noi , ca stiu cum e cand vii in tara , toate rudele trag de tine ca vor sa te vada !

Claudia , bine ai venit printre zuze ! Am vazut poze cu tine si cu David si sunteti niste frumosi amandoi ! Si eu tot la CFR 2 am nascut , tu ce doctor ai avut ?

Roxana , uuff ce patanie ai avut si tu ! Bine ca nu e rupta coasta, dar oricum , cred ca e tare dureros . Pupici si tie sa treaca repede

M-am intins ca o pomana tiganeasca...da' nah...intru eu rar , dar si cand o fac , nu ma mai opresc din scris.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Despre noi...

Toate bune , ne-a trecut raceala , ne-a revenit si pofta de mancare...Thanks God !

De vreo saptamana a devenit si cupkilul meu biped si acum nu ma mai pot tine dupa ea prin casa...cum o scap din ochi , direct la butoanele de la aragaz sau in baie , la wc o gasesc. E o zgatie , s-a rasfatat rau ...jale mare daca nu-i fac pe plac. De nervi se aseaza in genunchi si se da cu capul de parchet sau musca tot ce ii e la indemana , inclusiv pe mine si bineinteles , urla de ne stie tot blocul. Vreau sa incerc sa-i schimb acest comportament , ca nu mi-as dori sa se transforme in Domnu' Goe .

Uitati aici si cateva poze...

http://good-times.webshots.com/photo/2006800140101722542LHKoVO

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Servus!

Si eu pe aici, de 2 zile tot citesc si nu reusesc sa postez... Am fost la party, m-am simtit minunat, sa revad fete dragi si minunile lor mici! Imi pare rau ca nu au putut veni Ellenuta, nemary, gatta, laura_dimitris, madalina28 si toate celelalte care va doreati atata sa fiti cu noi! Am vazut pozele, am facut si eu 2 - 3 dar nu pot sa le uploadez, nu-mi dau seama daca e de la placa de retea sau mi s-a bulit softul.

Am 'rasfoit' pe aici si m-am enervat ca vad ca din ce in ce mai multi bebelusi au probleme, si mamicile.. Of! Ce pacatoase-s gripele astea, ca se iau asa usor in familie. Da' lasa ca pana in iunie, cum a zis cati, s-or face toti bebeii bine, o sa fie si mai cald afara.. Sper ca atunci sa ne vedem in formula completa!

Am si eu o intrebare - eu nu mai stau cu Conrad acum, il vad doar in weekend, de aia nici nu prea am mai intrat e forum, ca nu prea am pe cine sa 'aplic' ce citesc de pe la voi... Dar acum sunt putin ingrijorata - mama a ramas 'programata' pe meniul cu 6 mese - ii da dimineata lapte, pe la 11 fructe, la pranz legume cu carnita/galbenus de ou, dupa-amiaza masa de lactate - branzica, iaurtel cu/fara cereale/fructe; seara lapte cu cereale, noaptea inca un biberon de laptic.. Mi se pare ca are meniul prea divizat, mananca putin si des, nu ar trebui sa aiba 4 - 5 mese/zi la varsta asta? Voi cum le dati puiutilor sa pape si ce anume?

Ah, am vazut si eu poze de Dudu, o sa il votez pe el si pe surioara imediat, am mai vazut poze de Emma cea cu ochisorii ca doua albastrele, am vazut pozele Saarei de la turta, si am mai vazut o caruta de poze, dar cam confund bebelusii fiindca nu am mai intrat de mult pe la voi pe aici.. Sorry..

Va pup si sa stiti ca citesc cand ma lasa DC (imi merge tare prost aici la camin, nu stiu de ce!)

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Ellenuta, ai pus tu un link catre pozele Evitei de la 'clipe de viata', fii buna si mai pune-l o data, am scotocit in urma, dar nu mai stiu exact unde l-am vazut... Atunci mi-a fost lene sa ma loghez Vreau sa o votez si eu pe printesica blonda si suferinda... Pupici si sa se faca bine!

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Ah, Ellenuta, scuze, ce vaca sunt, ai linkul la semnatura Gata, am rezolvat!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Buna dimineata, am atatea de zis, sa vad daca ma ajuta si neuronul sa nu uit:

In primul rand, sanatatea multa copilutilor bolnaviori si mamicilor din dotare, caci am vazut ca sunt destul de multi cu probleme de gripa, raceala, Cu sfaturi nu am cum sa va ajut caci pana acum am avut si noi vreo 2 viroze cu ceva mucisori dar fara febra si am scapat relativ usor.

Second, la petrecere a fost super, ne-am simtit foarte bine, pacat ca n-a putut participa toata lumea, dar vine primavara si cu siguranta ne vom mai revedea. Cand am plecat de acolo Stefan era frant, atat a misunat.
Am vazut si pozele, o parte le-am si descarcat dar n-am inteles daca pozele lui Dani pot fi descarcate
Ellenuta multumim de organizare, pacat ca n-ati putut veni dar sa stii ca la fata locului te-a "secondat" Creata care s-a descurcat de minune. La un moment dat cand Silvia strangea banutii de la fete, Dani nu ii mai facea fata Mariucai si intreba "Avem si noi o mama pe aici?"

In rest, am mai vazut si eu poze ale clopoteilor dar evident ca am vazut multe deodata si nu mai stiu sa nominalizez. Insa, acum de dimineata am vazut-o pe Sara a Simonei si la cat e de frumusica cu siguranta e petita deja dar nu-i bai, Simona ne inscriem si noi pe lista de petitori ca pe mine m-a dat gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Intreba cineva de trecerea de la o formula la alta, noi am trecut de la o masa la alta iar cand era mic, pe parcursul a 3-4 mese.

Despre noi, n-avem cine stie ce stiri, tot cu 5 dinti mancam, in picioare merge dar echilibrul e cam fragil, mai avem de lucrat la asta, cotrobaie de ne-a innebunit, este un viezure.
Spune api=apa, lapte=apte, tati, mami, nani, papi=catelul nostru, Ita=Irina nepoata-mea care se joaca mereu cu el si cam atat.

Am si eu un cui, ala cu fimoza, doctorita asta de familie ma tot inebuneste de fiecare data, eu nu prea am umblat la putza sa il decalotez iar ultima ora mi-a zis ca are ceva aderente?? nici nu stiu ce a vrut sa zica, efectiv am ignorat-o ca m-am enervat pt ca nu are rabdare iar Stefan se speriase si plangea. Eu incercam sa-l linistesc iar ea mi-a zis ca ii prelungesc stresul
Intrebare (cu care le-am stresat si pe fete la petrecere): voi ati reusit operatiunea decalotarea?

Si a doua intrebare e legata de Priorix... are ceva daca il facem la mai mult de 4 sapt de la vaccinul de 1 an ??

Mergi la inceput