LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)
Raspunsuri - Pagina 10
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cati_magureanu Of..am citit iarasi de clopotei bolnaviori micul Mathias de Ven, iubiticile Sofia de Stancutza si Eva si nu mai stiu cine mai este...noi va transmitem multi pupici, dragi clopotei, sa va faceti bine repede! Roxi..of, of...ce patanie nefericita ai avut tu acolo! M-am speriat cand am citit..bine, totusi, ca nu a fost rupta coasta..ci doar fisurata...ma rog..sper sa-ti treaca durerea cat mai repede si..ai mare grija cu scarile...Pe la 23 ani mi-am busit coloana tot dintr-o cazatura pe scari (eu am cazut fix pe spate) Mada ! Cum se mai simte Sofiucul? Dany, si-mi pare rau ca sunt probleme la tine acolo...fii puternica ca sa le poti depasi! Imi pare rau ca o tineti din raceala in raceala... Mami de Matei (13 ianuarie 2008) SUFLET DRAG Intr-o zi de 13...[/red] ---------------------------------------------- www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! ---------------------------------------------- |
Cati dar poze noi cu prietenul meu IT-ist nu mai pui ???
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Si cafeaua
Eu azi mi-o administrez intravenos
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
neata
.. intelegeti tot, nu??
cand credeam ca suntem pe drumul cel bun, eva a facut dimineata 39, tuseste pana se ineaca, nu mai ia absolut niciun sirop .. nici in lapte, nici in mancare, nici in nimic .. zici ca le simte. dimineata laptele nu l-a baut pe motiv de antibiotic in el .. deci azi nu a luat niciun antibiotic ...
imi vine sa-mi iau campii .. cred ca pana la urma voi ajunge la spital cu ea caci nu am cum sa-i administrez siropurile si antibioticul .. sunt tare tare suparata ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
alina023 spune:
Buna de dimineata!
Lala, mami, baga si la mine o cafa iv ca-mi pica ochii-n gura de somn. Sar'naaaa!!
Claudia, bun venit printre zuze! Am vazut poze cu bebe baietel mare si cu mami blonda frumoasa.
Eliza am vazut si pozele Emei. Ai o papusica superba!
Honey AJ mic si scump si ii urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI!!! Sa aiba o viata luuuunga, plina de fericire, noroc, iubire si prieteni de nadejde!
Puiul mic....5 intepaturi!! Nici nu vreau sa ma gandesc cum a fost si pentru el dar si pentru tine. baietelul sa treaca buba!
Cati, Angi si eu vreau la vara, 1 Iunie party pt clopotei in aer liber!!! Da daaaaa!!
Elle, cum mai e Eva?
Cretulinaaaa, felicitari lui Dani! Foarte frumoase toate pozele! Multumim tare mult pentru ajutor si efort! Asemenea si tie pentru implicarea in organizare! familia harnicuta!
Stancutza ma bucur sa aud ca Sofia e mai bine. Legat de mersul la medic...eu stiu ca si ei recomanda un consult in cazul in care febra dureaza mai mult de 3 zile. Ori la voi este deja mai bine, nu? Cred ca ai facut bine ca nu ai mers deocamdata. Mai asteapta si ziua asta si noaptea viitoare si vezi ce si cum se mai intampla. fetele!
Legat de actiunea din iarna de la Fundeni, ma voi intalni cu prietena mea in weekend si voi primi un stick cu fotografii de atunci. Am sa trimit pe email fetelor care au participat cu multumiri si scuze pentru intarziere.
Laurici parca se intoarce azi acasa?
Mai fetelor...eu inca stau seara si rememorez petrecerea, ma credeti? Mi-a placut asa de mult!! Si clopoteii dragi si zuzele au fost....de vis!! Imi sunteti tare dragi!
PS. Eu vad ca nu mai am semne de raceala. Sper nici sa nu mai am.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Elle....imi pare tare tare rau!
Nu ai cum sa-i dai antibioticul cu seringa de nurofen? Cate putin, pacalita cu suzeta sau cu ceva ce ii place sa pape (ca sa deschida gurita).
Stiu ca ai incercat tot ce puteai...dar nu stiu cum sa te ajut.....Iar antibioticul e musai sa-l ia ca sa nu ajunga, Doamne fereste, la branula.
Hai mai incearca ... poate convingi micuta revolutionara. fetele cu mult drag si sper din suflet sa fiti mai bine azi.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
nemary spune:
Elle, eu reuseam sa-i dau Dariei daca era cineva in spatele meu si se stramba la ea si o facea sa rada sau luam o jucarie plusata si ii dadeam si ei sirop si apoi ma faceam ca iau si eu. ai incercat?
multa sanatate!
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danonique spune:
Buna dimineata!ROLI imi place foarte mult FILIP.Chiar nu ma gandisem la el.Eu acum m-am blocat in alegerea numelui si astept sa am mai multa inspiratie.Nimic nu imi mai convine si aman momentul luarii unei decizii.ELLENUTA imi pare tare rau ca EVA refuza antibioticul.Eu i le dadeam cu forta lui Albert.Se mai ineca,plangea,dar pana la urma inghitea.Nici la noi nu mai tine sa ii diluez siropul in ceai sau lapte.Multa rabdare si va trece si aceasta perioada.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Eu inca nu am baut cafeaua ca astept sa mi se trezeasca familia.La noi programul e mai special seara ne bagam in pat pe la 10-11 iar dimineata dormim pana mai tarziu.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
off credeti-ma ca am incercat toate variantele .. indesat cu forta l-a vomitat, cu circ si strambaturi nici atat, m-am facut ca iau si eu nici atat .. in lapte, fructe mi le-a refuzat sau le-a vomat ..
chiar acum i-am dat 50 g fructe amestecate cu antibioticul .. le-a vomitat
am ajuns la disperare!
cred ca ne paste spitalul...
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
ginnette spune:
Neata,
saru'mana Lalad, de - si eu vreau o perfuzie!
Cati, Vali-honey, Adina-Isi, Angi, Cristina-Uk cate-un si-o pentru gandurile bune.
Si, daca am uitat o fata,!
Off, vad ca Eva iar a facut febra; mititica!
Tu cum esti, Helene? Stiu ca sanatatea Evei te preocupa dar si tu esti importanta!
Nu stiu ce sfat sa-ti dau - Adela cand nu vrea ceva (de ex. Ca) eu i l-am dat fortzat, cu seringa de-aia subtzire; i-am bagat seringa pana in gat.
Am citit ca si Danybv se 'chinuie' cu puii raciti?! Sanatate multa.
Si, Andrei (de Roli) iar cu muci ... off, sper sa treaca repede si sa nu se agraveze.
Cum a suportat AJ, intzepaturile?
Off, ce de probleme cu puii - astea probleme, nu cazatura mea.
(sunt mai bine; acum incep sa respir 'complet' nu 'juma' de tura')
Am admirat-o pe Emma - este o papusica!
Sanatate multa, Eliza!
Am vazut si portretele facute de sotul Stancutzei - tare frumoase
Dana, mai e un pic si sa tii in brate a treia comoara; si toti te vor invidia!
Si eu abia astept o intalnire in parc!
Vreau si eu sa intreb ceva: Adela transpira ca la balamuc, mai ales,seara dupa ce bea laptele; sa fi ede lalipsa de Ca?
Si, acum, cum le mai dam Ca? pana acum, i-am dat la 2, 4, 6, 12 luni cate 10ml, da acum?
Mama, ce 'placintoi'
Iar suna tel ... bleahhh
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela