Nou stil de viata (257)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

madelaine, mi-e ciuda ca dupa atatia ani nu m-am gandit eu la faza mani****toare

am fetita de 9 ani!

si :)

Nu ma supar daca te gandesti de acum inainte...Si cred ca nici tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Madelaine, dupa ce vine banda nu mai ai nici un motiv sa mananci porceste...ca iti bati joc de munca ta. Nu?

Lai, cam nasol cu sotul. Ai incercat sa ii spui ca tu n-ai avea nici o problema sa mananci cu el daca nu ai avea ceva kg in plus ( care te obosesc si iti ameninta sanatatea )?

Tzuni, nu te odihnesti suficient si asta iti saboteaza eforturile de a slabi. Dormi suficient!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Madelaine, dupa ce vine banda nu mai ai nici un motiv sa mananci porceste...ca iti bati joc de munca ta. Nu?

CORECT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gabi interesanta ideea cu ovaz si snitele. Cred c-am s-o incerc si eu Eu mai pun la chiftele in loc de faina (cam o lingura-doua)
Sanatate multa!!

Made s-o stapanesti snatoasa!! Si la cat mai multe kg date jos

Sa vedeti ce constatare am facut eu Ca de fapt daca mananci ceva cereale la micul dejun (ex ovaz ) deja ti se duce portia de carbo e ziua respectiva Acu depinde desigur in proportie carbo-proteine-grasimi papa fiecare si cantitatea de cereale.
Asta ca pt orice aliment ai manca (in afara de cateva: carne, peste, ou) toate contin si carbo. Pana si avocado care de fapt il trec la grasime are de fapt aproape jumate carbo (aprx 11,7g carbo si 13g grasime la 100 grame)

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Aaaa si ce vroiam de fapt sa zic e ca e NEDREPT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzunica, las' ca mai avem o speranta la Oscarurile de anul viitor.

Lai, exista si reversul medaliei - gateste intr-o zi numai ce-ti place tie (nu neaparat de dieta) si pune-i si lui in farfurie; eventual sa fie ceva ce lui nu-i place, poate asa prinde ideea si te lasa in pace. Mi se pare o aberatie sa impui cuiva sa manince la fel ca tine, mai ales cind stii ca persoana respectiva chiar se chinuie sa manince mai sanatos. Al meu nu ma lasa sa maninc din dulciurile lui, asta pentru ca el l-am rugat sa faca asa atunci cind m-am apucat de dieta - de multe ori gateam separat amindoi, fiecare ce-i placea. Ramii ferma pe pozitie si explica-i cu frumosul.

Madelaine, felicitari pentru banda si la cit mai mult timp petrecut exersind pe ea!

Ancadragoman, bun venit inapoi; pentru lista imi trebuie inaltimea, greutatea actuala si greutatea la care vrei sa ajungi. Daca vrei, sa ne dai si data nasterii sa te trec si pe lista cu zilele de nastere.

Simbata seara am fost in vizita si am baut o cafea, seara. N-am putut sa dorm pina la 5 dimineata. Nici la revelion n-am stat atita.
Am fost la sala, mi-am propus sa ma incadrez in 1 ora jumate si am reusit. Ruxi, tu cit timp exersezi la sala?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Lou, bine ai venit in lumea mea . La inceput imi era tare greu sa ma incadrez in proportii, acum deja e floare la ureche. Daca te pot ajuta, da-mi un semn.
Ce e nedrept?

Delia, depinde ce faci la sala...eu nu mai fac deloc cardio. Antrenamentul de azi a fost de aprox. 45 de minute ( +5 minute incalzire), dar asta e cel mai lung antrenament la mine. De obicei undeva in jur de 40-45 min, numai greutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Dragelor,
Multumesc mult pentru sfaturi. Nu e singur la parinti, mai are o sora, actrita si f mofturoasa la mancare, nu stiu daca asta are vreo legatura. Cred ca o sa imbin din sfaturile voastre si ma mai gandesc si eu care ar fi metoda optima de abordare.

Uitati aici poze de la cursa de sambata.

Suparata cum eram am uitat sa va zic ca ieri am fost la Body Worlds, expozitia cu corpuri/organe umane 'plastinate' (? - nu stiu sigur daca asa se spune in romana - e o metoda de conservare a respectivelor). Asta a fost Body Worlds 2, cu accentul pe creier - din cate inteleg sunt mai multe serii fiecare cu o tema diferita (dar toate au si corpuri in ansamblu si alte organe). A fost interesant, desi tre' sa recunosc ca am iesit de acolo cu o senzatie un pic ciudata. Cea mai interesanta sectiune pentru mine a fost una cu embrioni in diferite stadii de dezvoltare, inclusiv unul in corpul mamei (autorul expozitiei zice ca toate corpurile sunt donate prin testament, iar embrionii sunt opriti in evolutie din cauze naturale si/sau pentru ca la data respectiva medicina nu evoluase suficient pentru a-i putea salva).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Lai, te-am vazut in poza , cit ziceai ca ai alergat?
Ma gindeam ca ar fi frumos sa organizam si noi o activitate din asta sportiva (mai la vara) sa avem niste tricouri personalizate si fiecare participant sa plateasca o mica taxa pentru inscriere la concurs, iar banii sa fie donati la "umanitare". Asa facem si noi 2 lucruri folositoare: imbunatatim conditia fizica si ajutam pe cei mai putin norocosi. Tzuni, ce zici?

Puskin, am priceput. Eu deocamdata vreau sa ma axez pe cardio si ceva greutati, in special pentru picioare.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Uitai sa zic ccc desigur o parte din carbo is fibre (desigur), da totus.. si asa is multi

Mergi la inceput